IFA 2022: Garmin predstavlja Music Edition pametni GPS sat

Garmin je predstavio pametni GPS sat – model Venu Sq 2 Music Edition. Sa opsežnim asortimanom funkcija za praćenje zdravstvenih parametara, ovi pametni satovi vam olakšavaju da povežete um i telo. Sa ponudom popularnih integrisanih sportskih aplikacija, oni su napravljeni da isprate aktivan životni stil korisnika. Sa preko 25 GPS aplikacija i funkcija za vežbanje u zatvorenom nećete imati problema da nađete tačno ono što vam je potrebno za trening. Uparite ih sa smartfonom kako biste dobijali SMS poruke i pratili objave na društvenim mrežama.

Za uloženi novac dobijate odličnu vrednost: pristupačni GPS pametni satovi imaju celodnevno praćenje zdravstvenih parametara, praćenje fizičke aktivnosti i povezane funkcije. Takođe imaju i navigaciju koja je jednostavna za korišćenje a svetao AMOLED displej je vrlo čitljiv dok ekran na dodir omogućava brz pristup zdravstvenim parametrima, sportskim aplikacijama kojih ima preko 25, pametnim notifikacijama itd.

I za kraj, ovi satovi imaju odličnu autonomiju sa baterijom koja traje do 11 dana u režimu pametnog sata. Korsinici ne moraju da brinu o punjenju sata svake noći, što znači da mogu da imaju kompletniju sliku zdravstvenog stanja jer sat prati sve parametre 24/7.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde