Yamaha L700A slušalice dodaju 3D zvuk svemu što slušate

Legendarni proizvođač Hi-Fi opreme (i muzičkih instrumenata), Yamaha, se priprema da zakorači u rastući svet 3D audio opreme sa novim modelom bežičnih slušalica sa potiskivanjem buke L700A, koje donose praktično sve nove, atraktivne funkcije u jednom premijum paketu.

Glavna atrakcija među funkcijama je 3D zvuk sa praćenjem glave.

To znači da slušalice koriste senzore kako bi detektovale u kom smeru je vaša glava okrenuta i potom prilagođavaju ono što čujete da zvuči kao da sedite okruženi velikim brojem zvučnika.

Zaista pametna stvar je to što Yamaha obećava da to možete raditi sa bilo kojim sadržajem koji slušate. Gledajte na to kao 3D apskejling sa stereo prostornog zvuka.

Moći ćete da birate između sedam različitih 3D režima za različite vrste sadržaja, uključujući „Bioskopski“ režim za filmove, režim „Zvučne sobe“ za muziku i režim „Koncertne hale“ za snimke živih nastupa – ostali režimi su izmenjene verzije istih ovih tema.

Sve to će biti ukombinovano sa aktivnim potiskivanjem buke i onim što u kompaniji Yamaha nazivaju „Optimizator slušanja“ – što je opet slično onome što možemo da vidimo kod drugih premijum slušalica, gde softver konstantno sempluje izlazeći zvuk kako bi osigurao da faktori kao što je „ležanje“ slušalica na ušima ne utiču na zvuk, i prilagođava ga svakoj promeni koju napravite.

Tu je i prilagodljiva podrška za aptX ako želite da slušate sadržaje najvišeg kvaliteta bežičnim putem, a kada ih povežete kablom koji se dobija uz slušalice, Yamaha kaže da frenkvencijski odziv za pesme u visokoj rezoluciji iznosi 8 Hz do 40 kHz.

Baterija koja traje 34 sata je vrlo dobrodošla, ali ako ćete naplatiti premijum cenu, morate da ostanete agresivni.

Iako je to vreme obračunato sa uključenim aktivnim potiskivanjem buke, kada uključite 3D trajanje baterije pada na 11 sati.

Dizajn je takođe fascinantan. Slušalice izgledaju kao one koje se dobijaju kada letite na mesec u filmu 2001: odiseja u svemiru.

Takođe se dobija i zaštitna kutija kao i kabel sa audio konektorom i kabel za punjenje.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde