Vip virtuelna prodavnica

Prva virtuelna prodavnica na teritoriji Srbije otvorila svoja digitalna vrata u petak, 22. maja u 9.00 ujutru.

Inovativno personalizovano iskustvo kupovine omogući će korisnicima da u realnom vremenu zavire u prodavnicu putem svojih računara i mobilnih telefona i da, kroz live interakciju sa odabranim savetnikom dobiju detaljniji prikaz željenog uređaja ili usluge, preporuku i odgovore na dodatna pitanja, kao i da obave onlajn kupovinu.

Nakon što unesete broj telefona, savetnik će vas kontaktirati putem jednosmernog video poziva i pomoći vam pri kupovini kao da ste zaista u Vip centru, a da pri tom niste napustili udobnost svog doma ili bilo koje druge lokacije na kojoj se nalazite.

Potrebni su vam samo telefon, računar ili tablet ukoliko želite bolji prikaz prodavnice i pristup internetu.

„Pre par dana je Narodna banka Srbije objavila da je onlajn kupovina u Srbiji 80 odsto viša nego u istom periodu prošle godine. Iako se čini da su nas nedavne okolnosti uvele u prisilnu digitalizaciju, verujem da smo već bili spremni da veliki deo obaveza i aktivnosti preselimo u digitalni svet. Ujedno, to je i logičan nastavak razvoja i unapređenja poslovanja kompanije Vip mobile, koje je od početka usmereno na tehnološke inovacije koje doprinose daljem razvoju digitalnog društva“ izjavio je Dejan Turk, generalni direktor Vip mobile i A1 Slovenija.

„Svakodnevno se dešavaju stvari koje menjaju naše navike, nekad to bude na mikronivou pa se to oseti nakon dužeg perioda, a nekad se dese „preko noći“ kao u prethodnih par meseci. Rezultat je isti, kao društvo smo podložniji promenama, potreban nam je sve personalizovaniji pristup i odnos sa okruženjem u kom živimo. Za kompanije to znači da treba da budu korak ispred, predvide trendove i pravce u kojima će se društvo kretati u budućnosti. Vip virtuelna prodavnica pruža upravo to – personalnizovano i napredno korisničko iskustvo, štedeći korisnicima vreme koje utroše na put do prodajnog centra ili čekanje u redu“ istakla je Branka Pudrlja Durbaba, glavni direktor za tržište u kompaniji Vip mobile.

Prva virtuelna prodavnica u našoj zemlji, dimenzija 50 kvadratnih metara, biće smeštena u biznis centru Navigator, korporacijskom sedištu kompanije Vip mobile i ponudiće korisnicima isti asortiman proizvoda koji se nalazi na svim Vip prodajnim mestima.

U prodavnici će u svakom trenutku na raspolaganju biti 3 prodavca, a radno vreme šopa će biti od 9:00 do 21:00 svakog radnog dana.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Kako koristiti ChatGPT da poboljšate celokupni...

Od trenutka kada je lansiran u novembru 2022. godine, ChatGPT je postao poznato ime. Ono što...

Zaboravite na solarni panel, dolaze kišni...

U potencijalnom preokretu u prikupljanju energije, istraživači su pronašli način da uhvate, skladište i iskoriste električnu...

AI influenserka koja ne postoji: Pratioci...

Milla Sofia je influencerka generisana veštačkom inteligencijom čije izazovne fotografije na Twitteru i TikToku zarađuju hiljade...

Zašto plaćati fotografa?: Z Generacija oduševljena...

Generacija Z koristi aplikaciju Remini koja koristi veštačku inteligenciju (AI) da pretvori njihove selfije u profesionalne...

Uskoro nam stiže poboljšano bežično punjenje...

Smartfoni su postali neizostavni deo naših života, oni su naš uređaj za komunikaciju, personalni kompjuter i...

Kako različiti trendovi utiču na dizajn...

Modni i životni trendovi se iz godine u godinu menjaju, vršeći uticaj na različite industrije, među...

GoChess odigrava poteze onlajn protivnika na...

Šahovski početnici kao i iskusni veterani mogu imati problem da pronađu ljude sličnog nivoa šahovskog znanja...

Top 5: korisnih Android aplikacija koje...

Svaki Android telefon dolazi sa paketom aplikacija koje pomažu kod obavljanja najrazličitijih zadataka. Većina telefona dolazi...

Japan će pokušati da prikuplja solarnu...

Japan i svemirska agencija ove zemlje po imenu JAXA već decenijama pokušavaju da šalju solarnu energiju...

Najbrža grafenska eksterna baterija na svetu...

Srećom po nas, eksterne baterije su doživele značajan napredak, a to se najbolje može videti po...
Prva virtuelna prodavnica na teritoriji Srbije otvorila svoja digitalna vrata u petak, 22. maja u 9.00 ujutru. Inovativno personalizovano iskustvo kupovine omogući će korisnicima da u realnom vremenu zavire u prodavnicu putem svojih računara i mobilnih telefona i da, kroz live interakciju sa odabranim savetnikom dobiju detaljniji prikaz željenog uređaja ili usluge, preporuku i odgovore na dodatna pitanja, kao i da obave onlajn kupovinu. Nakon što unesete broj telefona, savetnik će vas kontaktirati putem jednosmernog video poziva i pomoći vam pri kupovini kao da ste zaista u Vip centru, a da pri tom niste napustili udobnost svog doma ili bilo koje druge lokacije na kojoj se nalazite. Potrebni su vam samo telefon, računar ili tablet ukoliko želite bolji prikaz prodavnice i pristup internetu. „Pre par dana je Narodna banka Srbije objavila da je onlajn kupovina u Srbiji 80 odsto viša nego u istom periodu prošle godine. Iako se čini da su nas nedavne okolnosti uvele u prisilnu digitalizaciju, verujem da smo već bili spremni da veliki deo obaveza i aktivnosti preselimo u digitalni svet. Ujedno, to je i logičan nastavak razvoja i unapređenja poslovanja kompanije Vip mobile, koje je od početka usmereno na tehnološke inovacije koje doprinose daljem razvoju digitalnog društva“ izjavio je Dejan Turk, generalni direktor Vip mobile i A1 Slovenija. „Svakodnevno se dešavaju stvari koje menjaju naše navike, nekad to bude na mikronivou pa se to oseti nakon dužeg perioda, a nekad se dese „preko noći“ kao u prethodnih par meseci. Rezultat je isti, kao društvo smo podložniji promenama, potreban nam je sve personalizovaniji pristup i odnos sa okruženjem u kom živimo. Za kompanije to znači da treba da budu korak ispred, predvide trendove i pravce u kojima će se društvo kretati u budućnosti. Vip virtuelna prodavnica pruža upravo to - personalnizovano i napredno korisničko iskustvo, štedeći korisnicima vreme koje utroše na put do prodajnog centra ili čekanje u redu“ istakla je Branka Pudrlja Durbaba, glavni direktor za tržište u kompaniji Vip mobile. Prva virtuelna prodavnica u našoj zemlji, dimenzija 50 kvadratnih metara, biće smeštena u biznis centru Navigator, korporacijskom sedištu kompanije Vip mobile i ponudiće korisnicima isti asortiman proizvoda koji se nalazi na svim Vip prodajnim mestima. U prodavnici će u svakom trenutku na raspolaganju biti 3 prodavca, a radno vreme šopa će biti od 9:00 do 21:00 svakog radnog dana.