Kamper koji ima garažu u koju može da stane vaš Porsche

Počnite da planirate svoje sledeće putovanje.

Kamper Vario Perfect 1200 Platinum za 2021. godinu po porudžbini proizvodi nemačka porodična firma Variomobil i može se napraviti tako da bude prilagođen potrebama svakog vlasnika.

Ovaj kamper ima moderan enterijer koji podseća na luksuzno opremljeni hotelski apartman, kao i poseban prostor za parkiranje raznih egzotičnih automobila kao što su Mercedes-AMG GT ili Porsche 911.

Kompanija Variomobil pravi personalizovane kampere više od 30 godina, a ove unikatne „drumske jahte“ donose završnu obradu po najvišim standardima.

Model sa najjačom opremom će vas koštati otprilike 1,7 miliona dolara ako se opredelite za sve dodatke i ima dužinu od 11,8 metara.

Spoljašnjost je presvučena elegantnom platinastom bojom sa crnim staklima i ima klasičan oblik autobusa koji će se sigurno svideti tradicionalistima.

Unutar ovog kampera nalaze se tri proširiva boravišna prostora koji putnicima omogućavaju dodatni komfor.

Raspored uključuje dobro opremljeno kupatilo sa ugrađenim tušem, kuhinjicu i trpezariju, dosta udobnih ležajeva i sedeljki kao i spavaću sobu sa velikim krevetom.

Visokokvalitetna oprema i materijali sreću se svuda u unutrašnjosti, kao i trakasto osvetljenje koje prostor čini svetlijim.

Opciona oprema, poput mašine za pranje sudova, rezervnog generatora, solarnih panela, klime, Bose zvučnog sistema ili Apple TV-a, dostupna je uz dodatnu doplatu.

Ovaj kamper je postavljen na Mercedesovu Actros 2453 šasiju.

Opremljen je 10,7-litarskim, 6-cilindarskim turbo dizel agregatom koji u standardnoj verziji isporučuje 422 ks. Ako želite dodatnu snagu, tu je i 12,8-litarski motor sa 523 ks.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde