Kada su bubice od 35 dolara ovako dobre, zašto biste ikada platili više?

Jeftine bežične bubice su tu, i ne idu nikuda

Mpow je jedna od kompanija koja je izgradila ime u ovoj usko specijalizovanoj oblasti, redovno izbacujući slušalice i bubice koje izgledaju i zvuče fenomenalno a pritom ne koštaju puno.

Ne postoji jedna posebna funkcija ili detalj kod modela M30 koji se izdvaja kao must-have, a u kompaniji Mpow se jednostavno trude da ponude generalno solidan par bežičnih bubice po najnižoj mogućoj ceni.

Ako imate skroman budžet a ipak želite da imate par bežičnih bubica koje vas neće terati da počupate kosu, Mpow M30 su jedna od najboljih opcija koje imate na tržištu.

U kompaniji Mpow uspeli su mnogo toga da urade kako treba kod modela M30, a sve počinje sa dizajnom.

M30 bubice imaju prilično tradicionalan oblik bubica, sa geliranim završecima na bubici i na krilcu koji omogućavaju da bubica odlično stoji u uhu.

Završetke možete da menjate ako vam originalni ne stoje savršeno, a kada nađete završetke koji vam pašu, sve postaje super.

Mpow M30 slušalice su veoma udobne, i odlično stoje u ušima, ne izazivajući nikakavu primetnu nelagodnost.

Zbog ovakvog dizajna dobijate malo pasivne zvučne izolacije, što će se nekima svideti a nekima ne, u zavisnosti od toga šta vole.

To je odlično ako želite da potisnete buku iz okruženja i pritom ne potrošite puno para na bubice koje imaju aktivno potiskivanje buke, ali ako želite da u svakom trenutku budete svesni svog okruženja, možda vam je bolje da potražite bubice sa otvorenijim dizajnom.

Posebno će vam se svideti zavšreci na krilcima, koji čine M30 bubice odličnim za trčanje ili teretanu.

Ta namena je dodatno potvrđena rejtingom vodootpornosti IPX8, koji štiti ove bubice od znoja i vode.

Mpow opisuje model M30 kao bubice koje nude „imerzivan zvuk sa basom“, a ovaj opis je većim delom precizan.
Ovo su bubice sa solidnim fokusom na bas, što se i očekuje od „sportskih“ bubica ili slušalica.

Takođe ćete mnogo uživati i u podkastima ili slušanju muzike, a zahvaljujući dodatnom basu, neke pesme će imati mnogo bolji zvuk nego što biste očekivali od bubica iz ovog cenovnog ranga.

Naravno, zvuk će ponekad biti malo slabijeg kvaliteta, ali nikada toliko da M30 bubice postanu neprijatne za korišćenje.

Ne možete uzeti bežične bubice od 35 dolara i očekivati da dobijete najbolju reprodukciju zvuka na svetu, jer to se jednostavno neće desiti.

Mpow M30 bubice isporučuju savršeno prijatno iskustvo slušanja, a to je na koncu ono što je najvažnije.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde