XPG nova gejming oprema na CES sajmu

XPG, brend proizvoda visokih performansi za gejmere, profesionalce u e-sportovima i tehnološke entuzijaste, sa zadovoljstvom najavljuje da će prikazati svoju najnoviju liniju proizvoda Xtreme Performance Gear na sajmu CES 2020 u Las Vegasu u okviru teme „Invazija je počela“.

Prikazani proizvodi obuhvatiće kompletnu liniju gejming periferija i dodataka, PC komponenti, DDR4 modula i SSD-ova.

Pored toga, XPG će predstaviti, po prvi put, svoj novi gejming notebook računar, mini PC i monitor, obeležavajući svoj prodor u sistemske PC-jeve.
Posetite XPG na sajmu CES 2020 (7 – 10. januara) u hali Venetian, Titian 2206.

Oslanjajući se na svoje ključne kompetencije u gejming memoriji i hardveru za skladištenje, XPG proširuje ponudu proizvoda kako bi uključila gejming PC-je i monitore.

Na XPG štandu posetioci će moći ekskluzivno da vide novi XPG XENIA 15. Razvijen u saradnji sa Intel-om, ovaj 15,6-inčni notebook računar krasi Full HD IPS ekran, najnoviji Intel® Core™ i7 procesor 9. generacije i XPG-ovo sopstveno nagrađivano SX8200 Pro M.2 rešenje.

Desktop gejmeri mogu takođe da iskuse XPG GAIA mini PC, koji je takođe razvijen u saradnji sa Intel-om, koji ima kompaktnu 5-litarsku šasiju, izmenljivi PCI slot koji prima kartice do 8 inča i 80 PLUS® Platinum sertifikovano kompaktno napajanje od 500 vati.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde