XPG nova gejming oprema na CES sajmu

XPG, brend proizvoda visokih performansi za gejmere, profesionalce u e-sportovima i tehnološke entuzijaste, sa zadovoljstvom najavljuje da će prikazati svoju najnoviju liniju proizvoda Xtreme Performance Gear na sajmu CES 2020 u Las Vegasu u okviru teme „Invazija je počela“.

Prikazani proizvodi obuhvatiće kompletnu liniju gejming periferija i dodataka, PC komponenti, DDR4 modula i SSD-ova.

Pored toga, XPG će predstaviti, po prvi put, svoj novi gejming notebook računar, mini PC i monitor, obeležavajući svoj prodor u sistemske PC-jeve.
Posetite XPG na sajmu CES 2020 (7 – 10. januara) u hali Venetian, Titian 2206.

Oslanjajući se na svoje ključne kompetencije u gejming memoriji i hardveru za skladištenje, XPG proširuje ponudu proizvoda kako bi uključila gejming PC-je i monitore.

Na XPG štandu posetioci će moći ekskluzivno da vide novi XPG XENIA 15. Razvijen u saradnji sa Intel-om, ovaj 15,6-inčni notebook računar krasi Full HD IPS ekran, najnoviji Intel® Core™ i7 procesor 9. generacije i XPG-ovo sopstveno nagrađivano SX8200 Pro M.2 rešenje.

Desktop gejmeri mogu takođe da iskuse XPG GAIA mini PC, koji je takođe razvijen u saradnji sa Intel-om, koji ima kompaktnu 5-litarsku šasiju, izmenljivi PCI slot koji prima kartice do 8 inča i 80 PLUS® Platinum sertifikovano kompaktno napajanje od 500 vati.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Univerzalni dodatak za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi...

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

Galaxy Z Fold5 ili Galaxy Z...

Oba ova uređaja imaju inovativnu tehnologiju fleksibilnog prikaza za pružanje većeg mobilnog radnog prostora u kompaktnom...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Hi-Files Show sajam 2023. u Beogradu!

Sedamnaesti HI-FILES SHOW, jedini domaći sajam audio i video tehnike sa decenijskom tradicijom, održava se 7....

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

Nagrada Ibi Metstrade 2022 sajma za...

Direktorka dizajna kompanije Sea Ray, Keri Fodor i viša industrijska dizajnerka kompanije Brunswick Boat Group, Kristin...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...
XPG, brend proizvoda visokih performansi za gejmere, profesionalce u e-sportovima i tehnološke entuzijaste, sa zadovoljstvom najavljuje da će prikazati svoju najnoviju liniju proizvoda Xtreme Performance Gear na sajmu CES 2020 u Las Vegasu u okviru teme „Invazija je počela“. Prikazani proizvodi obuhvatiće kompletnu liniju gejming periferija i dodataka, PC komponenti, DDR4 modula i SSD-ova. Pored toga, XPG će predstaviti, po prvi put, svoj novi gejming notebook računar, mini PC i monitor, obeležavajući svoj prodor u sistemske PC-jeve. Posetite XPG na sajmu CES 2020 (7 – 10. januara) u hali Venetian, Titian 2206. Oslanjajući se na svoje ključne kompetencije u gejming memoriji i hardveru za skladištenje, XPG proširuje ponudu proizvoda kako bi uključila gejming PC-je i monitore. Na XPG štandu posetioci će moći ekskluzivno da vide novi XPG XENIA 15. Razvijen u saradnji sa Intel-om, ovaj 15,6-inčni notebook računar krasi Full HD IPS ekran, najnoviji Intel® Core™ i7 procesor 9. generacije i XPG-ovo sopstveno nagrađivano SX8200 Pro M.2 rešenje. Desktop gejmeri mogu takođe da iskuse XPG GAIA mini PC, koji je takođe razvijen u saradnji sa Intel-om, koji ima kompaktnu 5-litarsku šasiju, izmenljivi PCI slot koji prima kartice do 8 inča i 80 PLUS® Platinum sertifikovano kompaktno napajanje od 500 vati. XPG PHOTON je 27-inčni IPS ekran koji uvodi Vivid Color® Eye-Safe Display tehnologiju kompanije PixelDisplay Inc. po prvi put u nekom gejming monitoru. Ova nova tehnologija omogućava doživljaj noćnog igranja uz smanjen napor očiju tako što eliminiše štetno plavo svetlo, bez ispranih prljavo-braon boja, folija ili naočara koje blokiraju plavo svetlo. Rešenje može da se prebacuje između široke game boja tokom dana i zadivljujuće šarenog doživljaja tokom noći. Veličina JESTE bitna, a ovaj ekstremni koncept koji je veći od života ima vertikalni protok vazduha na stilski čistom, cilindričnom dizajnu koji slojevito smenjuje premijum metalni izgled sa staklom i RGB efektima kako bi stvorio praznik za oči. Kućište je takođe standardno opremljeno sa četiri točkića koji se okreću u svim pravcima, bez dodatnih troškova. Veoma prostrana unutrašnjost može da smesti E-ATX matične ploče, tri grafičke kartice maksimalne veličine i više hladnjaka na veoma zgodnom kliznom ležištu. XPG-ova kompletna linija DRAM-ova i SSD-ova biće prikazana na štandu. Među njima su tri nova koncepta PCIe Gen4 SSD-ova (SAGE, INDIGO i PEARL) sa brzinama čitanja/pisanja do 7000/6000 MB/s i sa podrškom za NVMe 1.4 i najnoviju AMD platformu, što ih čini savršenim izborom za gejmere, stvaraoce sadržaja i 5G primene. SU630 i SX8100 SSD-ovi, oba sa kapacitetom do 4TB, takođe će se pojaviti na XPG štandu. Posetite XPG na CES-u (7 – 10. januara 2020. godine) u hali Venetian, Titian 2206. Obratite se lokalnom XPG predstavniku kako biste zakazali lični obilazak XPG štanda.