Nordica Santa Ana 110 – Nećete moći da skinete osmeh sa lica

Široka skija koja odlično pluta i isto tako ima vrhunske performanse na tvrdom snegu je pravi jednorog, nešto za šta se veruje da postoji samo u skijaškim fantazijama.

A onda vidite model Santa Ana 110, ženske skije za svež, duboki sneg sa jezgrom od balza drveta smeštenim između dva sloja metala, koje su na testovima dobile najbolje ocene u sedam od devet kategorija. Najsvestranije skije za skijanje po svežem, dubokom snegu.

Zgrabite ženske Nordica Santa Ana 110 skije, oslobodite svoj raspored i zaputite se na bele staze.

Teško je nadmašiti sirovo zadovoljstvo koje donosi razgrtanje svežeg snega po ceo dan, a sa strukom od 110 milimetara, ove skije mogu da podnesu strme nagibe i dubok sneg sa neverovatnom lakoćom. Rocker na vrhu i repu obezbeđuje da zaokreti po svežem snegu budu besprekorno lagani i divni, dok vas zakrivljenost baze ne ostavlja na suvom po tvrdom snegu kada majka priroda zakaže.

Model Santa Ana je napravljen oko laganog drvenog jezgra tako da ne morate da trošite dragocenu energiju pomerajući teške daske pod nogama, ali ove skije su istovremeno neverovatno jake, odlično upijaju vibracije i vrlo su razigrane.

Slojevi od titanala povećavaju transfer snage kada se spuštate velikom brzinom, a preimpregnirani slojevi od ugljeničnih vlakana pružaju stabilnost i držanje na kantnama tako da možete baš da ubrzate na strmim otvorenim stazama.

CENA: $ 594.89 – $ 639.96

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde