Premijerno i potpuno novi “Macan T”

U pitanju je prvi sportski automobil sa petoro vrata i posebnom oznakom, koja je bila rezervisana za modele 911 i 718. Slovo T predstavlja jedinstvenu formu dinamične vožnje u Porsche-u još od 60-tih godina prošlog veka. U pitanju je skraćenica od “Touring” i identifikuje modele, koji nude posebno autentično iskustvo u vožnji.

Dizajn elementi u Agate Grey Metallic boji  na prednjoj, bočnoj i zadnjoj strani Macan-a T razlikuju vozilo od ostalih modela u seriji.

Unutrašnjost Macan-a T odiše posebnim ambijentom. Sredina prednjih sedišta kao i zadnjih, izuzev centralnog se isporučuju u Sport-Tex Stripe paternu, dok se na prednjim naslonima za glavu nalazi reljefni Porsche grb.

Standardna oprema takođe uključuje i multifunkcionalni GT sportski volan sa grejanjem. Ulazni pragovi su standardno od crnog aluminijuma uključujući Macan T logo.

U  Macan-u T se mogu pronaći svi novi elementi modelne generacije koja je revidirana u leto 2021, kao što su nova centralna konzola sa sofisticiranim  staklenim izgledom i površinom osetljivom na dodir. Porsche nudi Macan T po početnoj ceni od 69,462 EUR uključujući PDV i opremu specifičnu za lokalno tržište. Novi model je dostupan za poručivanje , a prve isporuke u Nemačkoj se očekuju u aprilu 2022.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde