Minimalistički dizajn sve prisutniji u kućnim aparatima

Kompanija LG Electronics predstavila je nov asortiman minimalistički dizajniranih kućnih aparata na ovogodišnjem CES sajmu. Novi, dugovečni uređaji se vraćaju korenima estetike, stavljajući praktičnost u prvi plan demonstrirajući koliko je kompanija LG posvećenja održivom načinu života, jer je za izradu ovih uređaja utrošeno manje energije nego na konvencionalne kućne aparate.

Zahvaljujući jednostavnoj eleganciji i minimalističkom dizajnu, ovi uređaji se lako uklapaju u sve vrste enterijera i dekora. Njihov moderno-klasičan stil se neprimetno spaja sa bilo kojom prostorijom, jer koristi osnovne boje, bez preteranog naglašavanja. Pored jednostavnog dizajna, LG uređaji su veoma praktični i jednostavni za upotrebu.

Kompanija LG nastoji da u svim oblastima poslovanja kontinuirano smanjuje uticaj na životnu sredinu, zbog čega su novi proizvodi „održivo“ dizajnirani. Upotrebom manjeg broj komponenti i fabričkih elemenata, rezultiralo je smanjenim utroškom vremena, resursa i energije. U prilog tome govori i podatak da su unutrašnji i spoljašnji delovi uređaja, pa čak i ambalaža u kojoj se isporučuju, napravljeni od recikliranog materijala.

Novi asortiman proizvoda uključuje modele frižidera, mašine za pranje i sušenje veša, rernu i mašinu za pranje sudova, a sve proizvode je moguće dodatno unaprediti preko aplikacije LG ThinQ™ u sekciji Upgrade Center.

„Održivi, moderni i jednostavni za upotrebu, naši minimalistički dizajnirani uređaji pružaju jedinstvenu vrednost za kupce. Nastavićemo da nudimo napredna rešenja dizajnirana tako da spajaju inovativne tehnologije i ekološku odgovornost.” rekao je Lyu Jae-cheol, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solutions.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde