Minimalistički dizajn sve prisutniji u kućnim aparatima

Kompanija LG Electronics predstavila je nov asortiman minimalistički dizajniranih kućnih aparata na ovogodišnjem CES sajmu. Novi, dugovečni uređaji se vraćaju korenima estetike, stavljajući praktičnost u prvi plan demonstrirajući koliko je kompanija LG posvećenja održivom načinu života, jer je za izradu ovih uređaja utrošeno manje energije nego na konvencionalne kućne aparate.

Zahvaljujući jednostavnoj eleganciji i minimalističkom dizajnu, ovi uređaji se lako uklapaju u sve vrste enterijera i dekora. Njihov moderno-klasičan stil se neprimetno spaja sa bilo kojom prostorijom, jer koristi osnovne boje, bez preteranog naglašavanja. Pored jednostavnog dizajna, LG uređaji su veoma praktični i jednostavni za upotrebu.

Kompanija LG nastoji da u svim oblastima poslovanja kontinuirano smanjuje uticaj na životnu sredinu, zbog čega su novi proizvodi „održivo“ dizajnirani. Upotrebom manjeg broj komponenti i fabričkih elemenata, rezultiralo je smanjenim utroškom vremena, resursa i energije. U prilog tome govori i podatak da su unutrašnji i spoljašnji delovi uređaja, pa čak i ambalaža u kojoj se isporučuju, napravljeni od recikliranog materijala.

Novi asortiman proizvoda uključuje modele frižidera, mašine za pranje i sušenje veša, rernu i mašinu za pranje sudova, a sve proizvode je moguće dodatno unaprediti preko aplikacije LG ThinQ™ u sekciji Upgrade Center.

„Održivi, moderni i jednostavni za upotrebu, naši minimalistički dizajnirani uređaji pružaju jedinstvenu vrednost za kupce. Nastavićemo da nudimo napredna rešenja dizajnirana tako da spajaju inovativne tehnologije i ekološku odgovornost.” rekao je Lyu Jae-cheol, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solutions.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Neobična saradnja Samsunga i Tetrisa®

Samsung i kompanija Tetris® predstavili su Samsung Stackers,...

EcoFlow Blade Mower koristi GPS i LiDAR, a...

Košenje travnjaka nikad nije bilo lakše niti je...

IFA 2020: Za čuvanje hrane u doba nove...

Dve trećine svetske populacije kažu da im je...

Najbolje rangirana aplikacija u našem regionu

Prema podacima sa Google Play-a i App Stora,...

CES 2019: Ambeo 3D soundbar zvučnik kompanije Sennheiser

Kao i prototip koji je kompanija Sennheiser predstavila...

ADATA Power bank – Brzo punjenje i veliki...

ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi,...

Uštedite prostor u stanu sa ovim sklopivim stolom

Dobri ljudi u kompanji Friday Furniture napravili su...

IFA 2022: Kompanija Liebherr na IFA 2022 sajam...

Od patentirane BioFresh tehnologije ove kompanije, do njihove...

IFA 2019: Pametni danas, pametni sutra

Kućni uređaji kompanije Bosch koji su povezani preko...

Uživajte u postavci sa dva monitora uz Mobile...

Bilo da ste grafički dizajner koji kreira logoe...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Kompanija LG Electronics predstavila je nov asortiman minimalistički dizajniranih kućnih aparata na ovogodišnjem CES sajmu. Novi, dugovečni uređaji se vraćaju korenima estetike, stavljajući praktičnost u prvi plan demonstrirajući koliko je kompanija LG posvećenja održivom načinu života, jer je za izradu ovih uređaja utrošeno manje energije nego na konvencionalne kućne aparate. Zahvaljujući jednostavnoj eleganciji i minimalističkom dizajnu, ovi uređaji se lako uklapaju u sve vrste enterijera i dekora. Njihov moderno-klasičan stil se neprimetno spaja sa bilo kojom prostorijom, jer koristi osnovne boje, bez preteranog naglašavanja. Pored jednostavnog dizajna, LG uređaji su veoma praktični i jednostavni za upotrebu. Kompanija LG nastoji da u svim oblastima poslovanja kontinuirano smanjuje uticaj na životnu sredinu, zbog čega su novi proizvodi „održivo“ dizajnirani. Upotrebom manjeg broj komponenti i fabričkih elemenata, rezultiralo je smanjenim utroškom vremena, resursa i energije. U prilog tome govori i podatak da su unutrašnji i spoljašnji delovi uređaja, pa čak i ambalaža u kojoj se isporučuju, napravljeni od recikliranog materijala. Novi asortiman proizvoda uključuje modele frižidera, mašine za pranje i sušenje veša, rernu i mašinu za pranje sudova, a sve proizvode je moguće dodatno unaprediti preko aplikacije LG ThinQ™ u sekciji Upgrade Center. „Održivi, moderni i jednostavni za upotrebu, naši minimalistički dizajnirani uređaji pružaju jedinstvenu vrednost za kupce. Nastavićemo da nudimo napredna rešenja dizajnirana tako da spajaju inovativne tehnologije i ekološku odgovornost.” rekao je Lyu Jae-cheol, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solutions.