Prvi wireless OLED televizor na svetu

Kompanija LG predstavila je LG SIGNATURE OLED M (model 97M3), prvi wireless OLED televizor na svetu od 97 inča i Zero Connect tehnologijom. Model 97M3 je trenutno dostupan u Južnoj Koreji, a tokom godine je u planu proširenje i na tržišta širom sveta, uključujući Severnu Ameriku i Evropu.

Model 97М3 stiže kao potvrda liderstva kompanije LG u domenu ultra velikih premijum televizora sa OLED ekranom od 97 inča (najvećim u industriji) i Zero Connect Box-om, prvim wireless uređajem koji može da prenosi video i zvuk u realnom vremenu u 4K rezoluciji, odnosno 120 Hz. Ovaj televizor predstavlja 10 dugih godina OLED inovacija, koje su kompaniji donele mnogo iskustva na polju tehnike i dizajna.

LG SIGNATURE OLED M televizor u potpunosti je bez kablova, osim onog za napajanje. Ovakvo rešenje za prenos audiovizuelnog sadržaja kompanija LG je razvila kako bi pomogla korisnicima da povežu svoje televizore sa različitim uređajima ili perifernim dodacima kao što su gejming konzole i set-top box-ovi, na potpuno nov način.

Wireless model – 97M3 je istinska inovacija i važan korak unapred kada je reč o razvoju televizora. Zero Connect Box podržava niz opcija za povezivanje, kao što su: HDMI 2.1, USB, RF, LAN i Bluetooth. LG SIGNATURE OLED M model je takođe izuzetno pogodan za montiranje. Zahvaljujući ultramodernom Gallery dizajnu te može da bude postavljen direktno u ravni sa zidom. U bliskoj budućnosti, pored LG SIGNATURE OLED M televizora od 97 inča, pojaviće se i modeli od 83 i 77 inča, takođe sa Zero Connect tehnologijom, OLED ekranom i wireless audio i video prenosom u 4K rezoluciji, odnosno 120 Hz.

„Model televizora 97M3 je svojevrstan tehnički izum napravljen zahvaljujući decenijskoj posvećenosti kompanije LG da kao pionir na tržištu kreira nove vrednosti za potrošače. Pored toga što pruža vrhunsko iskustvo gledanja televizije na ultra-velikom ekranu, naš prvi wireless LG SIGNATURE OLED M ostaviće korisnicima više slobode kada se radi o uređivanju njihovog životnog prostora“, rekao je Baik Seon-pill, vođa odeljenja za razvoj proizvoda kompanije LG Home Entertainment.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Razmišljanje na ThinQ način

Ljubitelji naučne fantastike se uglavnom dele u dva...

Kako baš TI da utičeš na zaštitu životne...

Sezona velikog spremanja je počela, uz manje ili...

LG OLED TV s veštačkom inteligencijom

OLED televizori su zaštitni znak LG-a i po...

Zašto je ČISTA garderoba danas BITNA?!

Trenutno se širom sveta pridaje velika pažnja pravilnoj...

Pranje veša kao ušteda vremena

Iz dana u dan vaše obaveze se smenjuju...

Kako vam zvuči “Inteligentna mašina za pranje veša”

Kompanija Samsung Electronics najavila je lansiranje kombinovane mašine...

Televizor od 165 inča koji se sam sklapa...

Za kompaniju C Seed ekstrevagantni televizori nisu ništa novo,...

Doživite WOW razliku uz Samsung OLED TV

Kompanija Samsung srpskom tržištu predstavlja novu dimenziju u...

TOP 5: Sobni bicikl trenažeri za 2020....

Kada govorimo o sobnim bicikl trenažerima, postoji dosta...

TOP 5: Stilskih bežičnih kućnih zvučnika za 2021....

Audiofili znaju da trenutno živimo u zlatnom dobu...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
Kompanija LG predstavila je LG SIGNATURE OLED M (model 97M3), prvi wireless OLED televizor na svetu od 97 inča i Zero Connect tehnologijom. Model 97M3 je trenutno dostupan u Južnoj Koreji, a tokom godine je u planu proširenje i na tržišta širom sveta, uključujući Severnu Ameriku i Evropu. Model 97М3 stiže kao potvrda liderstva kompanije LG u domenu ultra velikih premijum televizora sa OLED ekranom od 97 inča (najvećim u industriji) i Zero Connect Box-om, prvim wireless uređajem koji može da prenosi video i zvuk u realnom vremenu u 4K rezoluciji, odnosno 120 Hz. Ovaj televizor predstavlja 10 dugih godina OLED inovacija, koje su kompaniji donele mnogo iskustva na polju tehnike i dizajna. LG SIGNATURE OLED M televizor u potpunosti je bez kablova, osim onog za napajanje. Ovakvo rešenje za prenos audiovizuelnog sadržaja kompanija LG je razvila kako bi pomogla korisnicima da povežu svoje televizore sa različitim uređajima ili perifernim dodacima kao što su gejming konzole i set-top box-ovi, na potpuno nov način. Wireless model - 97M3 je istinska inovacija i važan korak unapred kada je reč o razvoju televizora. Zero Connect Box podržava niz opcija za povezivanje, kao što su: HDMI 2.1, USB, RF, LAN i Bluetooth. LG SIGNATURE OLED M model je takođe izuzetno pogodan za montiranje. Zahvaljujući ultramodernom Gallery dizajnu te može da bude postavljen direktno u ravni sa zidom. U bliskoj budućnosti, pored LG SIGNATURE OLED M televizora od 97 inča, pojaviće se i modeli od 83 i 77 inča, takođe sa Zero Connect tehnologijom, OLED ekranom i wireless audio i video prenosom u 4K rezoluciji, odnosno 120 Hz. „Model televizora 97M3 je svojevrstan tehnički izum napravljen zahvaljujući decenijskoj posvećenosti kompanije LG da kao pionir na tržištu kreira nove vrednosti za potrošače. Pored toga što pruža vrhunsko iskustvo gledanja televizije na ultra-velikom ekranu, naš prvi wireless LG SIGNATURE OLED M ostaviće korisnicima više slobode kada se radi o uređivanju njihovog životnog prostora“, rekao je Baik Seon-pill, vođa odeljenja za razvoj proizvoda kompanije LG Home Entertainment.