KUHINJSKI ASPIRATOR NA INDUKCIONOJ PLOČI!

Navikli smo da kuhinjski aspirator stoji odmah iznad ploče sa ringlama, pošto vreo vazduh ide na gore… i tako je lakše aspiratoru da ga izbaci iz kuhinje.

Supreme Worktop Range Hood je aspirator koji je dizajniran da uvlači dim u radnu površinu – tačno između ringli.

Ovaj aspirator koji se nalazi u kuhinjskoj radnoj ploči štedi prostor i momentalno uvlači vazduh koji izlazi iz posuđa za kuvanje.
Kupasti deo za izvlačenje vazduha ima veoma veliku snagu i dubok je svega 18 centimetara.

Projektanti kažu da „Supreme spada u A++ energetski razred i ima kapacitet protoka vazduha od 620 m3/h.“

Iako je ovaj dizajn veoma privlačan, a ideja da se aspirator integriše u ploču sa ringlama veoma interesantna, jedina briga koja se javlja jeste šta bi se desilo kad bi neko slučajno prosuo umak ili vodu u aspirator? Valjda ovaj aspirator može da preživi takve situacije.

Supreme Worktop Range Hood aspirator je dobio nagradu A’Design za 2019. godinu.

Ovo je hibridni proizvod koji predstavlja kombinaciju izvlačenja vazduha i indukcione ploče, tako da su sve komponente proizvoda dizajnirane da budu maksimalno praktične za krajnjeg korisnika.

Elektromotor je smešten ispod radne površine, zbog čega je lak za montiranje, pa je visina indukcione ploče spuštena na 18 cm.
Ova visina proizvoda oslobađa koristan prostor za fioke ispod radne površine.

Pored toga, odvojeni elektromotor ima praktičnu jedinicu za odvod vode, a indukciona tehnologija za kuvanje pruža visok nivo bezbednosti.
Sve kontrole su neprimetno integrisane u površinu indukcione ploče.

Funkcije poput „spojenog kuvanja“, koja omogućava da se dve zone za kuvanje spoje kako bi se na njih stavile veće šerpe ili lonci, vam daju fleksibilnost pri kuvanju.

Odvojeni elektromotor za izvlačenje vazduha ima jedinicu za odvod vode.

Unutrašnjost kupe za usisavanje vazduha se može jednostavno očistiti, a delovi poput rešetke ili filtera za ugljen dioksid se mogu lako odvojiti i oprati u mašini za pranje sudova.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde