Roland mini studio za vlogere

Ova mala kutija, nazvana Go:Livecast, se povezuje sa smartfonima i funkcioniše kao mini studio za emitovanje sadržaja, nudeći kreatorima sadržaja na internetu da sa lakoćom upravljaju osnovama produkcije video snimaka uživo.

Go:Livecast ima minimalan intefejs i napravljen je tako da bude jednostavan za korišćenje svima, bez obzira na nivo znanja.

U kompaniji Roland kažu da ima „plug and play“ postavke – samo povežete smartfon i slušalice za monitoring zvuka i spremni ste za strimovanje.

Uređaj ima malo ulaza i izlaza.

Na jednoj strani se nalaze ulazi za slušalice koje ćete koristiti za monitoring zvuka, a sa druge strane se nalazi XLR 1/4 kombo ulaz sa fantomskim prekidačem za uključivanje/isključivanje ukoliko želite da koristite druge izvore zvuka poput mikrofona ili elektronskog instrumenta.

Pozadi se nalazi MicroUSB izlaz za napajanje i microUSB za mobilni.
Hardverski deo je za stvari poput brzog podešavanja jačine zvuka, mutiranja zvuka i ubacivanja unapred snimljenih klipova u živi video strim.

Prateća aplikacija potom omgućava korisniku da pristupi raznim video funkcijama.

Strimeri mogu da se uloguju na svoju omiljenu platformu i počnu da strimuju preko aplikacije, prate komentare u realnom vremenu i čak koriste filtere za „ispolirani, čist izgled“.

Aplikacija takođe automatski opaža portret i landscape režime na osnovu pozicije u kojoj se smartfon nalazi, i može da isprati snimanje iz više uglova ili deljenje ekrana tako što povežete još jedan telefon ili tablet uređaj sa kamerom preko WiFi konekcije.

Kompanija Roland očigledno želi da izađe u susret kreatorima sadržaja na internetu koji ne žele (ili nisu u mogućnosti) da potroše mnogo novca na produkcijski deo, ali ipak žele nešto što zadovoljava standarde.

Ovo je veliki poslovni iskorak za ovu kompaniju jer su se u prošlosti pravili opremu za strimovanje koju koriste uglavnom profesionalci.

Tržište strimovanja uživo je postalo ogromno, a uspešne internet ličnosti potpisuju ugovore za knjige i imaju milione pregleda na platformama kao što su YouTube Live, Twitch i Mixer.

Stoga jednostavan, jeftin uređaj koji omogućava ljudima da sa lakoćom unaprede svoju produkciju deluje kao savršena ideja.

Roland Go:Livecast će se naći u prodaji krajem januara po ceni od 250 dolara na Amazonu i kod ovlašćenih distributera Roland proizvoda.

CENA: $ 248.99

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...

IFA 2023: Na preklop, a tanji...

Ovaj pametni telefon, koji se ponosi nekim od najinovativnijih funkcija, dolazi sa najnovijom verzijom operativnog sistema...

Vaš telefon vas prisluškuje – evo...

Ako ste ikada guglali „da li me moj telefon prisluškuje?“, odgovor je da, sluša vas sve...
Ova mala kutija, nazvana Go:Livecast, se povezuje sa smartfonima i funkcioniše kao mini studio za emitovanje sadržaja, nudeći kreatorima sadržaja na internetu da sa lakoćom upravljaju osnovama produkcije video snimaka uživo. Go:Livecast ima minimalan intefejs i napravljen je tako da bude jednostavan za korišćenje svima, bez obzira na nivo znanja. U kompaniji Roland kažu da ima „plug and play“ postavke – samo povežete smartfon i slušalice za monitoring zvuka i spremni ste za strimovanje. Uređaj ima malo ulaza i izlaza. Na jednoj strani se nalaze ulazi za slušalice koje ćete koristiti za monitoring zvuka, a sa druge strane se nalazi XLR 1/4 kombo ulaz sa fantomskim prekidačem za uključivanje/isključivanje ukoliko želite da koristite druge izvore zvuka poput mikrofona ili elektronskog instrumenta. Pozadi se nalazi MicroUSB izlaz za napajanje i microUSB za mobilni. Hardverski deo je za stvari poput brzog podešavanja jačine zvuka, mutiranja zvuka i ubacivanja unapred snimljenih klipova u živi video strim. Prateća aplikacija potom omgućava korisniku da pristupi raznim video funkcijama. Strimeri mogu da se uloguju na svoju omiljenu platformu i počnu da strimuju preko aplikacije, prate komentare u realnom vremenu i čak koriste filtere za „ispolirani, čist izgled“. Aplikacija takođe automatski opaža portret i landscape režime na osnovu pozicije u kojoj se smartfon nalazi, i može da isprati snimanje iz više uglova ili deljenje ekrana tako što povežete još jedan telefon ili tablet uređaj sa kamerom preko WiFi konekcije. Kompanija Roland očigledno želi da izađe u susret kreatorima sadržaja na internetu koji ne žele (ili nisu u mogućnosti) da potroše mnogo novca na produkcijski deo, ali ipak žele nešto što zadovoljava standarde. Ovo je veliki poslovni iskorak za ovu kompaniju jer su se u prošlosti pravili opremu za strimovanje koju koriste uglavnom profesionalci. Tržište strimovanja uživo je postalo ogromno, a uspešne internet ličnosti potpisuju ugovore za knjige i imaju milione pregleda na platformama kao što su YouTube Live, Twitch i Mixer. Stoga jednostavan, jeftin uređaj koji omogućava ljudima da sa lakoćom unaprede svoju produkciju deluje kao savršena ideja. Roland Go:Livecast će se naći u prodaji krajem januara po ceni od 250 dolara na Amazonu i kod ovlašćenih distributera Roland proizvoda. CENA: $ 248.99