Top 5: akcionih kamera za avanturu na otvorenom

U potrazi ste za odličnom akcionom kamerom koja može da zabeleži vaše avanture na otvorenom? Ove malecke kamere sa vrlo jakim specifikacijama su dovoljno izdržljive da ih možete poneti bilo gde.

Na primer, možete da pravite i širokougaone snimke i one od 360º jednostavnom zamenom objektiva kada imate model Insta360 ONE RS Series. Zatim, nevidljivi selfi štap daje vašim video snimcima taj profesionalni izgled. Kamera DJI Action 2 može sa vama da ide apsolutno svuda. Ona je prenosiva i nosiva, a njeni video snimci u 4K rezoluciji sa 120 fps i ultraširoko polje pogleda od 155° pruža besprekorne, bogate snimke.

Zabeležite sve detalje svoje avanture na impresivan način sa ovim kul akcionim kamerama.

Insta360 ONE RS Series akcione kamere

Omogućavaju vam da snimite širokougaonu akciju ili snimke od 360º kada zamenite objektive. Sa Insta360 ONE RS Series akcionom kamerom dobijate potpunu fleksibilnost. Jednostavnom zamenom objektiva možete da omogućite snimanje širokougaonih akcionih kadrova ili snimaka od 360°. Ova kamera pravi video snimke u 4K rezoluciji sa 60 fps ili fotografije od 48 MP. Sjajna stvar je što se nevidljivi selfi štap neće naći na vašim snimcima.

CENA: $ 299.99

DJI Action 2 multifunkcionalna kamera

Vodootporna do dubine od 10 metara, ima jedinstveni magnetski dizajn i neverovatno je kompaktna. Oslobodite svoju kreativnost sa DJI Action 2 multifunkcionalnom kamerom. Veličina ove ultrakompaktne kamere omogućava vam da je nosite svuda jer je prenosiva, a može i da se zakači na odeću. Zahvaljujući dizajnu sa magnetima možete za tren oka da zamenite module i dodatke. Sa snimanjem u 4K i 120 fps, i uz superširoko vidno polje, to je jedna od najpopularnijih akcionih kamera za snimke na otvorenom u 2022. godini.

CENA: $ 519

AKASO Brave 7 LE akciona kamera

Otporna na vremenske uslove ima dva ekrana i omogućava vam da snimate svoje okruženje i zadržite sebe u kadru. Snimite svet oko vas, i sebe u njemu, sa AKASO Brave 7 LE akcionom kamerom otpornom na vremenske uslove. Njen dizajn sa dva ekrana je vrlo praktičan, a stabilizacija na 6 osa je poput gimbala i omogućava pravljenje vrlo jasnih snimaka. Možete čak i da upravljate kamerom i video snimcima direktno sa vašeg smartfona.

CENA: $ 149.99

Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K Pro

Pravi zadivljujuće slike i video snimke po jarkom suncu kao i u uslovima izuzetno slabog osvetljenja. Snimajte filmiće bioskopskog kvaliteta u svim uslovima osvetljenja uz Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K Pro zahvaljujući dinamičkom opsegu sa 13 zaustavljanja i nativnom ISO do 25.600. Dalje, ugrađeni ND filteri omogućavaju vam da smanjite količinu svetla koje ulazi u kameru, čime se dobijaju bolje slike, zbog čega je ovo jedna od najboljih akcionih kamera za snimke na otvorenom u 2022. godini.

CENA: $ 2,495

OCLU 4K akciona kamera

Možete da brišete video snimke dok ste u pokretu. Tako ćete nakon celodnevnog skijanja ostati samo sa snimcima koji su vam se svideli.

U realnom vremenu obrišite snimke koji nisu fenomenalni sa OCLU 4K akcionom kamerom, koja koristi LiveCut tehnologiju, jer nije svaki video uspešan i vredan čuvanja. Takođe, aerodinamični dizajn ove kamere vas neće usporiti – i zato se ona našla na ovoj listi akcionih kamera za snimke na otvorenom u 2022. godini.

CENA: $ 199.00

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde