Abarth 595

Abarth 595 pobednik je takmičenja „Autonis“ u kategoriji mini automobili koje je organizovao časopis „Auto, Motor und Sport“, osvojivši 59 odsto glasova čitalaca ovog uglednog nemačkog časopisa.

Nakon što je u januaru po četvrti put za redom proglašen najboljim automobilom „Best Car“, italijanski „mini superautomobil“ je postigao još jedan uspeh na takmičenju koje je organizovao magazin „Auto, Motor und Sport“.

„Izuzetno smo ponosni što je naš Abarth 595 osvojio ovu prestižnu nagradu,“ rekao je Luca Napolitano, direktor brendova Fiat i Abarth za tržište Evrope, Bliskog Istoka i Afrike. „Nagrada je potvrda da čitaoci nemačkog časopisa „Auto, Motor und Sport“ imaju visoko mišljenje o našem „mini superautomobilu“ koji je neprikosnoveni simbol karakteristične italijanske kreativnosti, sportskih karakteristika i pažnje posvećene detaljima. Oduševljenje modelom Abarth prelazi granice naše zemlje, što pokazuje veliki broj klubova i ljubitelja modela Abarth širom Evrope, za koje se očekuje da će se sastati tokom događaja Dani Abartha 2019 (Abarth Days 2019) koji je pred nama. Najveći međunarodni skup modela Abarth održaće se u Milanu u toku vikenda od 5. do 6. oktobra, i okupiće hiljade ljubitelja ovog modela kako bi obeležili 70-godišnjicu brenda sa znakom škorpiona.“

Porodica modela 595 predstavlja evoluciju legende ovog brenda izražene u različitim nivoima snage, od 145 do 180 ks i sa Euro 6D-Temp motorima, kako bi se odgovorilo na potrebe svakog kupca.

Verzije Competizione i Turismo, u hečbek i kabriolet konfiguracijama, predstavljaju dve duše brenda Abarth – prvo, ovde prva navedena oslikava performanse, a drugo stil. Novo specijalno izdanje modela Abarth 595 Pista, dostupno sa manuelnim ili automatskim menjačem, fokusira se na performanse kao i uvek i posvećeno je mlađim ljubiteljima „Škorpiona”.

Karakteriše ga nova mat siva boja, upečatljivi zeleni akcenti i novi enterijer, 595 Pista je još snažniji (sa novom Garrett turbinom, novi motor isporučuje 165 ks) i opremljen je i čuvenim Record Monza Active auspuhom kao i Koni zadnjim vešanjem sa FSD tehnologijom.

Osnovni model Abarth 595, sa svojih 145 ks i ekskluzivni model Abarth 595 Esseesse, inspirisan kompletom za modifikacije iz sedamdesetih, zaokružuju postavu ovog modela.

Sto modela, bilo novih ili osveženih, podeljenih u deset kategorija ušlo je u uži izbor na takmičenju „Autonis“.
Za svaki model, rezultat u njegovoj kategoriji predstavlja nivo privrženosti čitalaca tom modelu.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Abarth 595 pobednik je takmičenja „Autonis“ u kategoriji mini automobili koje je organizovao časopis „Auto, Motor und Sport“, osvojivši 59 odsto glasova čitalaca ovog uglednog nemačkog časopisa. Nakon što je u januaru po četvrti put za redom proglašen najboljim automobilom „Best Car“, italijanski „mini superautomobil“ je postigao još jedan uspeh na takmičenju koje je organizovao magazin „Auto, Motor und Sport“. „Izuzetno smo ponosni što je naš Abarth 595 osvojio ovu prestižnu nagradu,“ rekao je Luca Napolitano, direktor brendova Fiat i Abarth za tržište Evrope, Bliskog Istoka i Afrike. „Nagrada je potvrda da čitaoci nemačkog časopisa „Auto, Motor und Sport“ imaju visoko mišljenje o našem „mini superautomobilu“ koji je neprikosnoveni simbol karakteristične italijanske kreativnosti, sportskih karakteristika i pažnje posvećene detaljima. Oduševljenje modelom Abarth prelazi granice naše zemlje, što pokazuje veliki broj klubova i ljubitelja modela Abarth širom Evrope, za koje se očekuje da će se sastati tokom događaja Dani Abartha 2019 (Abarth Days 2019) koji je pred nama. Najveći međunarodni skup modela Abarth održaće se u Milanu u toku vikenda od 5. do 6. oktobra, i okupiće hiljade ljubitelja ovog modela kako bi obeležili 70-godišnjicu brenda sa znakom škorpiona.“ Porodica modela 595 predstavlja evoluciju legende ovog brenda izražene u različitim nivoima snage, od 145 do 180 ks i sa Euro 6D-Temp motorima, kako bi se odgovorilo na potrebe svakog kupca. Verzije Competizione i Turismo, u hečbek i kabriolet konfiguracijama, predstavljaju dve duše brenda Abarth – prvo, ovde prva navedena oslikava performanse, a drugo stil. Novo specijalno izdanje modela Abarth 595 Pista, dostupno sa manuelnim ili automatskim menjačem, fokusira se na performanse kao i uvek i posvećeno je mlađim ljubiteljima „Škorpiona”. Karakteriše ga nova mat siva boja, upečatljivi zeleni akcenti i novi enterijer, 595 Pista je još snažniji (sa novom Garrett turbinom, novi motor isporučuje 165 ks) i opremljen je i čuvenim Record Monza Active auspuhom kao i Koni zadnjim vešanjem sa FSD tehnologijom. Osnovni model Abarth 595, sa svojih 145 ks i ekskluzivni model Abarth 595 Esseesse, inspirisan kompletom za modifikacije iz sedamdesetih, zaokružuju postavu ovog modela. Sto modela, bilo novih ili osveženih, podeljenih u deset kategorija ušlo je u uži izbor na takmičenju „Autonis“. Za svaki model, rezultat u njegovoj kategoriji predstavlja nivo privrženosti čitalaca tom modelu.