Ručni sat… iz DeLoreana!

DMC-12 iliti DeLorean je verovatno jedan od najlegendarnijih automobila koji se pojavio 80-ih godina prošlog veka. On nije legendaran samo zbog karoserije od brušenog nerđajućeg čelika i generalno fenomenalnog izgleda, već i zato što je bio veliki promašaj koji je nekako stekao kultni status.

U svakom slučaju, mnogima je i dalje san da poseduju DeLoreana, a ako ste vi jedan od njih, biće vam drago da čujete da sada možete da nosite deo DeLoreana na ruci – zahvaljujući satu SPX DeLorean kompanije REC Watches. Ovaj sat je ugledao svetlost dana zahvaljujući saradnji između najvećeg servisera DeLoreana i kompanije REC Watches.

Poput modela REC Watches The 901 RWD Rotana i Ford Mustang, model REC Watches SPX DeLorean takođe sadrži u sebi deo pravog automobila. A taj jedan deo u svakom satu SPX DeLorean ne dolazi iz bilo kog DeLoreana, već iz ličnog kompanijskog automobila DMC-12 koji je pripadao Džonu Z. DeLoreanu.

Deo DeLoreana je neprimetno ugrađen u spoljni prsten na brojčaniku sata i ima dvostruku funkciju markera minuta. Markeri minuta takođe predstavljaju referencu na Guigaro felne na modelu DMC-12. Sat ima kućište od brušenog nerđajućeg čelika tipa 316L, istog onog od kog je napravljen ovaj legendarni automobil, i ima formu koja podseća na siluetu automobila.

Vrlo prepoznatljive žaluzine su takođe tu. Primetićete ih na gumenoj narukvici. I za kraj, matrix stop svetla sa DeLoreana poslužila su kao inspiracija za dizajnerski motiv na poklopcu kućišta. I ne, poklopac ne svetli. Matrix je proziran i omogućava vam da vidite skeletonizirani švajcarski automatski mehanizam SELLITA caliber SW200-1 S c.

Drugi detalji vredni pomena uključuju vodootpornost do 5 ATM (50 m), safirno staklo sa tri sloja antirefleksivnog premaza, poklopac kućišta od mineralnog stakla i preklopnu kopču, takođe napravljenu od nerđajućeg čelika tipa 316L.

Rec Watches SPX DeLorean napravljen je u ograničenoj seriji od svega 456 primeraka i možete ga poručiti odmah po ceni od 1.995$.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde