CES 2021: CORDZERO za impresivne rezultate čišćenja

Najnoviji bežični usisivač – LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+ kompanije LG biće premijerno predstavljen na prvom virtuelnom CES 2021.

Novi, unapređeni, model donosi impresivne rezultate čišćenja za sve tipove podnih površina.

Kada se LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+ prikači na postolje, korpa za prašinu se automatski prazni u kesu koja je spremna za bacanje.

Kada se pražnjenje prašine završi, usisivač nastavlja sa električnim napajanjem.

Postolje za napajanje i odlaganje je veoma kompaktno i u njega može da stane ceo LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+ komplet sa šest dodataka i mlaznica.

Komplet sadrži 2 u 1 kombinovani alat, alat za manje pristupačna udubljenja i posebnu mlaznicu za kućne ljubimce.

Sve to uredno staje u multi funkcionalno postolje za napajanje koje se lako podešava preko full touch ekrana, a ima i prekidač za ručno pražnjenje korpe usisivača.

Mlaznica Power Carpet snažno usisava svu prašinu sa tepiha, dok Power Mop dodatak besprekorno čisti ravne površine.

Sve se jednostavno koristi sa one-touch kontrolama, dva pakovanja baterija i filterima koji se mogu izvaditi i oprati što značajno podiže čistoću i efikasnost ovog dvo-funkcionalnog LG uređaja.

Vlasnici originalnog modela CordZeroThinQ A9 serije imaju istu pogodnost 2 u 1, jer se Power Mop dodatak može kupiti posebno.

„CordZeroThinQ A9 Kompressor + i revolucionarno postolje za punjenje podižu čistoću i praktičnost na nove visine“, rekao je Liu Jae-cheol, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Ovo impresivno rešenje za čišćenje je samo jedan deo kontinuirane misije kompanije LG da zaštiti potrošače i njihove porodice pružajući im čistiji dom.“

Premijerno prikazivanje novog LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+ možete videti na virtuelnom štandu kompanije LG na ovogodišnjem CES-u.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde