Nervozi je došao kraj sa LG Steam + tehnologijom

Mnogi od nas uzimaju zdravo za gotovo obavljanje kućnih poslova. No, većina nas u nekom trenutku shvati da kućni poslovi i te kako oduzimaju i mnogo vremena na dnevnom, nedeljnom, pa i mesečnom nivou. Lista istih može biti poduža, ali pranje veša sigurno je na listi kućnih poslova koji mogu biti zaista… pa, oni koji baš znaju da nerviraju.

Brdo neopranog veša, različite boje, sastava, tkanine, tekstura, razvrstavanje, punjenje mašine, beskrajni niz preporučenih ciklusa pranja, odabir ciklusa, uključivanje mašine kada je skupa ili jeftina struja, beskrajni krugovi dok mašina vrti, sati pranja… Ah da, previše toga?

Da, pranje veša jeste jedan od neomiljenih kućnih poslova, ali isti može biti znatno olakšan ili jednostavniji ako odaberete pravu veš mašinu i napravite od iste novog najboljeg drugara. Istina je da odabir mašine za pranje veša, može da bude težak zadatak jer ćete se neminovno suočiti sa naizgled beskrajnim nizom uređaja, različitih proizvođača i naravno različitih specifikacija…

Svi imamo opet različite potrebe, nekome je potrebna mašina većeg kapaciteta, nekome je važna brzina, efikasnost, godine garancije, a najbolje bi bilo da sve što nam je potrebno nađemo u jednom uređaju. Iako možda ne biste poverovali na prvu loptu, takve veš mašine postoje. Kreirane da korisnicima olakšaju posao oko pranja veša, pojednostave procese i učine svakodnevicu boljom, LG veš mašine sa Steam + tehnologijom tu su da vam besprekorno operu veš, uštede vreme, energiju, novac i trud. Evo zašto baš njih prilikom kupovine i odabrati.

Ova tehnologija je zapravo tehnologija korišćenja vodene pare pri procesu pranja i zahvaljujući njoj LG mašine za pranje veša, osim što dubinski čiste i dezinfikuju, ujedno čuvaju nežne i delikatne tkanine. To u praksi funkcioniše tako što naizmenično kombinuje paru i vodu kako bi tkanina omekšala, što dovodi do efikasnijeg dubinskog čišćenja uz otklanjanje čak i najsitnijih alergena. Ovo je posebno važno za sve koji imaju problem sa alergijama.

Naime, LG mašina za pranje veša sa Steam + tehnologijom poseduje ciklus Allergy Care koji koristi vodu i toplotu za proizvodnju dezinfekcijske pare i čisti odeću nežnim tretmanom. To umanjuje 99,9% alergena, poput grinja koje mogu da izazovu alergiju ili probleme sa disajnim putevima.

Uz Steam +, važna je i revolucionarna LG TurboWash tehnologija, koja značajno smanjuje trajanje procesa pranja, štedi električnu energiju i omogućava detaljno čišćenje odeće. Jedinstvena JetSpray mlaznica punih dva minuta ispušta vodu maksimalnom snagom, čime u potpunosti ispira deterdžent iz odeće. Na taj način, smanjuje se potrošnja energije i vode do 40 odsto, praveći idealan kompromis kada je reč o brzini pranja i računima za struju.

Ujedno, TurboWash tehnologija štedi i vaše vreme prilikom pranja veša. Zahvaljujući baš tim snažnim mlaznicama koje prilaze odeći sa svih strana, čak i kad je mašina puna, sredstvo za pranje dopire do tkanine i temeljno je čisti, a proces pranja je gotov za 39 minuta.

6 Motion Direct Drive tehnologija omogućava uklanjanje neravnina i oštećenja na odeći, dok ujedno neguje tkaninu.
Uz AI Direct Drive tehnologiju moguće je i utvrđivanje količine, težine, osetljivosti i karakteristika tkanina koje se peru u cilju pružanja najoptimizovanijeg ciklusa pranja. To garantuje izuzetno čist veš, uz postizanje 18% veće zaštite na tkanini, čime se produžava njen život.

Volimo sve naše bližnje, naravno, ali nekada velika porodica osim mnogo ljubavi, pažnje, zabave, znači i „planinu” prljavog veša.

LG veš mašine imaju velike kapacitete, i do 10,5 kilograma te možete da operete još više veša odjednom.
Tako se gotovo sigurno niko neće ljutiti što su nečije farmerke oprane pre omiljene nečije majice.

I za kraj, ali ništa manje važno, da biste bili dodatno bezbrižni, kompanija LG za određene izabrane mašine za pranje veša daje i petogodišnju garanciju.
Šta vam je više od ovoga potrebno od najboljeg prijatelja?

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde