IFA 20219: C-5000 – Za ultimativni zvuk

U potrazi za neopipljivim kvalitetom muzike koji udiše život u zvuk visoke vernosti, najveća audio kompanija na svetu predstavlja pretpojačalo po imenu C-5000. Do koncertne bine do kuće, Yamaha je iskoristila svoje ogromno iskustvo u svetu muzike da napravi instrument koji je u stanju da verodostojno reprodukuje svaku nijansu i emociju u muzičkom nastupu.

Yamaha C-5000 ima potpuno izbalansirane i diskretne konekcije u svim fazama putanje signala u Tone Defeat režimu.

Patentirani plutajući dizajn je primenjen na fono ekvilajzer, ulaz za pojačalo i linijsko pojačalo, otklanjajući uticaj koji buka tla ima na signal.
Dizajn PCB-a pretpojačala u obliku knjige koja se preklapa preslikava levu i desnu putanju signala za precizno uparivanje i raspored.

Sa fizički identičnim kanalima, C-5000 može da isporuči najprecizniju reprodukciju zvuka koja ide i u širinu i u dubinu.
Pored toga, petlja uzemljenja je minimalna kada su druge komponente povezane.

Korišćenje duplih nezavisnih torusnih transformatora za leve i desne kanale donosi optimalnu separaciju i time proizvodi zvučnu pozornicu koja je verna originalnom izvoru.

Neveliko magnetno curenje smanjuje negativan uticaj na zvučni signal.
Nakon detaljnog istraživanja zasnovanog na testovima slušanja, transformator je zatvoren u kutiju obloženu bakrom kako bi se potisnuli magnetni fluks i vibracije.

Ovo pomaže i u minimiziranju uticaja koji fluks ima u fono kolu.
Ovim se postiže nežan, umirujući pa čak i prostrani zvuk usled poboljšane reprodukcije detaljnih signala.

Oblaganjem kutije bakrom da bi se minimizirao uticaj voltaže na kolo, model C-5000 dobija sposobnost da izrazi čak i najsuptilnije nijanse kao i moćan bas.

Pored toga, debele žice služe da smanje impedansu napona i maksimiziraju prenos muzičkih informacija.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde