Owlet Band motri na vašu nerođenu bebu dok vi spavate

Slušajte otkucaje srca vašeg malog bepca bez odlaska kod doktora.
Kompanija Owlet je poznata po tome što pravi povezane bebi monitore i malecke pametne čarape, ali njihova najnovija inovacija je predviđena da se koristi pre nego što se beba i rodi.

Owlet Band je mekani, tanki komad tkanine koji se obmota oko stomaka i donjeg dela leđa buduće majke, i u njemu se nalazi mali plastični senzor. Koristeći pasivnu EKG tehnologiju, ova traka može da očita i beleži bebine otkucaje srca, može da broji koliko puta šuta nogicama, prepozna kontrakcije i prati poziciju u kojoj majka spava.

U suštini, to je mašina koju nervozni budući roditelji mogu da koriste da bi mirnije spavali.

Owlet Band je kreiran za žene koje su već u 24. nedelji trudnoće (to je nešto preko polovine redovne trudnoće), i povezuje se na aplikaciju koja pruža sva prava očitavanja. Roditelji te rezultate mogu potom da podele sa porodicom i prijateljima, a mogu i da slušaju otkucaje srca njihove bebe koja postaje sve veća.

https://www.youtube.com/watch?v=sS7qlrCf0H0

Ova traka pruža roditeljima jednostavan način da oslušnu otkucaje srca svoje bebe, i da prate njen razvoj bez odlaska kod doktora. Uz to, ovaj uređaj će prikupiti gomilu podataka o razvoju bebe u materici, što je oblast nauke kojoj će još istraživanja uvek biti od koristi, uzimajući u obzir koliko je teško pregledati rastući fetus tradicionalnim metodama.

Owlet Band bi trebao da se nađe u prodaji pri kraju 2019. godine, a zvanična cena još uvek nije objavljena.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde