TONE FREE za najbučniju okolinu

Nova generacija bežičnih slušalica LG Tone Free pruža upravo jednu vrstu mogućnosti da se zvučno izolujemo iz spoljnog sveta, dok iz njih dopire jasan i besprekoran zvuk omiljene muzike. Zahvaljujući ergonomskom obliku i različitim veličinama silikonske kapice, savršeno se prilagođavaju svakom uhu, blokirajući buku iz okruženja.

Tanka UVnano futrola LG TONE Free HBS-FN6 slušalica eliminiše 99.9 odsto baterija (iz familije koli i stafilokoke) sa mrežice mikrofona tokom 10 minuta punjenja.

To nije ona plavičasta svetlost koja diskretno sija kada je kutija otvorena.
Njena uloga je više estetska, dok je UV LED svetlo nevidljivo i aktivira se kada je futrola zatvorena sa slušalicama unutra.

Još jedna velika prednost LG Tone Free bubica je baterija koja omogućava do 18 slušanja muzike. Kada su do kraja napunjene, mogu da se koriste 6 sati, dok UVnano futrola omogućava dodatnih 12 sati upotrebe. Korisna je i opcija brzog punjenja – pet minuta u kutiji dovoljno je da obezbedi ceo sat reprodukcije.

Za vrhunski kvalitet zvuka zaslužan je dugogodišnji LG partner Meridian, britanski pionir zvuka visoke rezolucije i vodeći autoritet u oblasti obrade digitalnog signala (DSP).

Uz pomoć aplikacije koja se jednostavno koristi, možete da obogatite svoju muziku novim nivoima užitka uz četiri EQ prethodna podešavanja i dva EQ režima.

HSP tehnologija (prostorna obrada slušalica) ne samo da oživljava realističnu rasprostranjenost zvuka koja daje osećaj da slušate zvuk preko pravih zvučnika, već takođe obezbeđuje vokale sa neizmenjenom jasnoćom.

Bubice LG TONE Free FN6 sadrže ugrađene dvostruke mikrofone za maksimalno jasan zvuk tokom poziva. Donji mikrofon koji se nalazi na kraju nastavka registruje i pojačava vaš glas čak i ako se nalazite u prostoru sa mnogo ljudi.

I model HBS-FN6 i model HBS-FN4 pružaju mogućnost glasovne komande za Google Assistant ili Siri na povezanom pametnom telefonu.

Na kraju, tu je i opcija koju bismo poželi za svaki predmet koji se lako da zagubiti. Možete jednostavno da pronađete slušalice uz pomoć aplikacije na telefonu.
Na njima će se oglasiti zvučni signal kada pritisnete opciju reprodukcije na strani “Pronađi moje bubice”.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde