10 SAVETA kako da unapredite svoje Samsung Galaxy S10 iskustvo

Sa stalnom evolucijom tehnologije pametnih telefona, otkrivanje sasvim novih funkcija na uređajima poslednje generacije može se činiti skoro nemogućim. Galaxy S10 zaustavlja taj trend, te najnoviji uređaji u ovoj seriji mogu se pohvaliti nekim manje poznatim, ali izuzetno korisnim funkcionalnostima. Stručnjaci koji su radili na razvoju Galaxy S10 biraju deset naprednih funkcionalnosti koje korisnicima pomažu da žive efikasnijim životom.

1. Siguran i brz pristup omiljenim aplikacijama preko prečice sa zaključanog ekrana

Sada skener za otisak prsta nije samo vrhunska bezbednosna mera, već je i platforma za brzo pokretanje vaših omiljenih aplikacija na brz i bezbedan način. Ovom unapređenom funkcijom, možete da otvorite aplikacije “prikačene” za vaš prikaz zaključanog ekrana lakim pokretom očitavanja otiska prst. Jednostavno očitajte otisak svog prsta kao i obično, zatim prevucite prst sa senzora na gore ka ikonici aplikacije.

2. Uredite svoj život pomoću Bixby rutina

Zamislite, čim uđete u svoj auto ujutru, muzika ispuni putničku kabinu, a Bixby uključi glasovnu kontrolu, bez da vi morate išta da pipnete. Zatim, kad stignete na posao, aktivira se vibracioni program rada, a Wi-Fi se isključi sa bežične mreže. Kako se dan odvija, vaš pametni asistent se s lakoćom kreće kroz jako različite druge rutine koje su prethodno isprogramirane, čime vaš uređaj postaje uvek savršena dopuna mestu na kom se nalazite i svemu onome što radite. Šta više, jednom kada ručno namestite nekoliko rutina, Bixby uči iz vaših navika i nudi nove rutine koje bi vam mogle odgovarati. Nema potrebe da stalno vadite telefon i bakćete se sa detaljima kada imate funkciju Bixby rutine da se brine o sitnicama.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde