HP je napravio konvertibilni kožni laptop

Laptop računari su izgleda uleteli u pomalo sušnu sezonu, reklo bi se. Poboljšanja po pitanju brzine su očigledno tu, i kućišta oko ekrana postaju sve tanja, ali osim toga, inovacije u laptop svetu su zamrle.

Sve dok HP nije odlučio da napravi spoljašnost svog premium modela Spectre Folio 13 od kože.
Da, dobro ste pročitali, HP je izbacio novi Spectre Folio 13 konvertibilni računar koji ima kožnu spoljašnjost i izgleda kao prava bound folio knjiga.

Spectre Folio 13 je dizajniran da bude poslovni kompjuter.

Njegovo kućište od vrhunske kože kao i ono što se nalazi unutra znači da je spreman i za posao i za zabavu. Možete nabaviti Spectre Folio 13 laptop sa Core i7 procesorom, 8 GM RAM-a, SSD memorijom od 256 GB i full HD ekranom od 13,3 inča, osetljivim na dodir.

Dobićete i Bang & Olufsen quad zvučnike za odlično konzumiranje svih medija, kao i tastaturu u punoj veličini.

HP je takođe ubacio i stylus programski jezik, tako da možete da skicirate i koristite Spectre Folio 13 kao tablet ako to poželite.

Ovaj laptop je zaista osmišljen da bude poslovno-orijentisan uređaj i savršen je za hvatanje beleški, potpisivanje dokumenata i praćenje mejlova.

Koža na ovom laptopu nije postavljena samo od gore. Naći ćete kožni omotač svuda oko uređaja, čak pokriva i kućište oko ekrana i površinu oko laptop miša tj. „trackpada“.

Takođe dobijate i do 18 sati rada na baterije, što znači da možete da provedete ceo dan, a da ne gledate stalno da budete blizu neke utičnice.
Možete očekivati da platite 1.500 dolara za ovaj laptop ako ga uzimate direktno od HP-a.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Podloga za sto koja bežično puni...

Dizajniran kao sve-u-jednom podloga koja se postavlja na vaš radni prostor, JSD istovremeno može puniti sve...

Svilenkasta maska za oči Trinny Woodall...

Iako su sjajne za blokiranje dodatne svetlosti i omogućavanje vašem telu da se prirodno isključi, maske...

Univerzalni dodaci za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi...

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...
Laptop računari su izgleda uleteli u pomalo sušnu sezonu, reklo bi se. Poboljšanja po pitanju brzine su očigledno tu, i kućišta oko ekrana postaju sve tanja, ali osim toga, inovacije u laptop svetu su zamrle. Sve dok HP nije odlučio da napravi spoljašnost svog premium modela Spectre Folio 13 od kože. Da, dobro ste pročitali, HP je izbacio novi Spectre Folio 13 konvertibilni računar koji ima kožnu spoljašnjost i izgleda kao prava bound folio knjiga. Spectre Folio 13 je dizajniran da bude poslovni kompjuter. Njegovo kućište od vrhunske kože kao i ono što se nalazi unutra znači da je spreman i za posao i za zabavu. Možete nabaviti Spectre Folio 13 laptop sa Core i7 procesorom, 8 GM RAM-a, SSD memorijom od 256 GB i full HD ekranom od 13,3 inča, osetljivim na dodir. Dobićete i Bang & Olufsen quad zvučnike za odlično konzumiranje svih medija, kao i tastaturu u punoj veličini. HP je takođe ubacio i stylus programski jezik, tako da možete da skicirate i koristite Spectre Folio 13 kao tablet ako to poželite. Ovaj laptop je zaista osmišljen da bude poslovno-orijentisan uređaj i savršen je za hvatanje beleški, potpisivanje dokumenata i praćenje mejlova. Koža na ovom laptopu nije postavljena samo od gore. Naći ćete kožni omotač svuda oko uređaja, čak pokriva i kućište oko ekrana i površinu oko laptop miša tj. „trackpada“. Takođe dobijate i do 18 sati rada na baterije, što znači da možete da provedete ceo dan, a da ne gledate stalno da budete blizu neke utičnice. Možete očekivati da platite 1.500 dolara za ovaj laptop ako ga uzimate direktno od HP-a.