Pametni sat sa dva kupolasta AMOLED displeja

Većina – ako ne i svi pametni satovi – liče na redovne ručne satove, ali s vremena na vreme naiđe poneki koji iskoči iz kalupa. Pa čak i među takvim, nekonvencionalnim satovima, nijedan nije kao pametni sat Blacktime Celestial 11PM. Čak i samo ime nagoveštava da se ne radi o običnom pametnom satu.

Blacktime Celestial 11PM je zaista prvi sat svoje vrste jer ima ne jedan već dva displeja. I to nisu obični displeji, to su kupolasti 3D AMOLED ekrani koji proizvode holografski vizuelni efekat.

Model Blacktime Celestial 11PM izgleda kao deo MB&F ponude kada bi MB&F pravio pametne satove. Ali zašto dva ekrana? Pa zato što im se može a i zašto da ne? Dva ekrana se mogu koristiti za prikazivanje vremena i neke druge funkcije, podeljenih sati i minuta na dva displeja i još mnogo toga.

Ukratko, ovaj dizajn je osvežavajući i manje dosadan. U ovom trenutku ne zna se mnogo toga, ali priča se da će imati opcije za komande osetljive na dodir kao i fizičke dugmiće. U zavisnosti od modela, može imati keramički brojčanik, kućište od nerđajućeg čelika i narukvicu koja predstavlja fuziju gume, tkanine i podesive leptir kopče.

Poput većine dobrih pametnih satova, on meri nivo kiseonika u krvi, puls, prati parametre sna i još toga. A sve to može da radi do 10 dana bez punjenja.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde