Kompanija Shark predstavlja kacigu Ridill 2

Ova niskobudžetna integralna kaciga poseduje sertifikat ECE R22.06 i nudi kvalitet koji je iznad njenog cenovnog ranga.

Integralna kaciga Shark Ridill 2 može da se pohvali sa nekoliko spoljnih bezbednosnih karakteristika, uključujući školjku od leksan polikarbonata koja pruža dodatnu zaštitu. Ta školjka dolazi u dve veličine, tako da odgovara vozačima različitih obima glave, a pored toga, kaciga ima postavu od višeslojnog ekspandiranog polistirena (EPS), koji dodatno unapređuje apsorpciju udara i sposobnost rasipanja energije pri udaru. Ova niskobudžetna integralna kaciga ima izdržljivi vizir optičke klase 1 koji je otporan na ogrebotine i uvek nudi jasan i oštar pogled vozaču. Pinlock 70 folija protiv maglenja sprečava maglenje vizira i obezbeđuje jasnu vidljivost u različitim vremenskim uslovima. Kaciga takođe ima i sunčani vizir koji je otporan na ogrebotine i maglenje, a nudi zaštitu od štetnog UV zračenja i takođe omogućava čist pogled vozaču.

Uprkos sportskom stilu i niskoj ceni, Shark Ridill 2 integralna kaciga je dizajnirana sa fokusom na udobnost i praktičnost. Unutrašnja postava je uklonjiva i periva, čime se omogućava lako održavanje i visok nivo higijene. Kaciga takođe ima otvore za vazduh na bradi i iznad vizira, kao i ekstraktore vazduha pozadi za optimalnu ventilaciju i protok vazduha. Pored toga, kaciga ima i brazde koje su posebno dizajnirane da se u njih smeste naočare. Traka za bradu dolazi sa mikrometrijskom kopčom, a tu je i štitnik za nos i klapna koja smanjuje buku vetra.

Kaciga je kompatibilna sa Sharktooth sistemom komunikatora i omogućava nesmetanu komunikaciju tokom vožnje. Vrlo je lagana i udobna, a poseduje i sertifikat ECE R22.06, što znači da ispunjava najnovije bezbednosne uslove koje postavlja taj evropski standard za kacige za motocikle.

Shark Ridill 2 integralna kaciga dolazi u različitim bojama, uključujući crnu, mat-crnu, belu, a tu je i čitav niz verzija sa različitim grafičkim printovima. Pogodna je za ljude sa različitim obimom glave jer dolazi u veličinama od XS do XXL, a cena kreće od 170 evra.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

SHANE je paralelan elektromobil na dva...

Ako bi Shane Chen imao svoj način, pojam motornog dvotočkaša kao motocikla bio bi potpuno uništen....

TEST: BMW i4 je bolji...

BMW i4 je, u aktuelnoj ponudi modela iz Minhena, najmanji auto među njihovim limuzinama na elektro...

Ultralaki sat Ming LW.01 postavio je...

Ako postoji nešto što svet satova voli više od superlativa, to je prijateljska igra nadmetanja da...

Predstavljamo TAG Heuer Carrera Chronosprint x...

Tag Heuer Carrera Chronosprint X Porsche - TECH Hajde da počnemo sa osnovama. Sat je baziran na...

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...
Integralna kaciga Shark Ridill 2 može da se pohvali sa nekoliko spoljnih bezbednosnih karakteristika, uključujući školjku od leksan polikarbonata koja pruža dodatnu zaštitu. Ta školjka dolazi u dve veličine, tako da odgovara vozačima različitih obima glave, a pored toga, kaciga ima postavu od višeslojnog ekspandiranog polistirena (EPS), koji dodatno unapređuje apsorpciju udara i sposobnost rasipanja energije pri udaru. Ova niskobudžetna integralna kaciga ima izdržljivi vizir optičke klase 1 koji je otporan na ogrebotine i uvek nudi jasan i oštar pogled vozaču. Pinlock 70 folija protiv maglenja sprečava maglenje vizira i obezbeđuje jasnu vidljivost u različitim vremenskim uslovima. Kaciga takođe ima i sunčani vizir koji je otporan na ogrebotine i maglenje, a nudi zaštitu od štetnog UV zračenja i takođe omogućava čist pogled vozaču. Uprkos sportskom stilu i niskoj ceni, Shark Ridill 2 integralna kaciga je dizajnirana sa fokusom na udobnost i praktičnost. Unutrašnja postava je uklonjiva i periva, čime se omogućava lako održavanje i visok nivo higijene. Kaciga takođe ima otvore za vazduh na bradi i iznad vizira, kao i ekstraktore vazduha pozadi za optimalnu ventilaciju i protok vazduha. Pored toga, kaciga ima i brazde koje su posebno dizajnirane da se u njih smeste naočare. Traka za bradu dolazi sa mikrometrijskom kopčom, a tu je i štitnik za nos i klapna koja smanjuje buku vetra. Kaciga je kompatibilna sa Sharktooth sistemom komunikatora i omogućava nesmetanu komunikaciju tokom vožnje. Vrlo je lagana i udobna, a poseduje i sertifikat ECE R22.06, što znači da ispunjava najnovije bezbednosne uslove koje postavlja taj evropski standard za kacige za motocikle. Shark Ridill 2 integralna kaciga dolazi u različitim bojama, uključujući crnu, mat-crnu, belu, a tu je i čitav niz verzija sa različitim grafičkim printovima. Pogodna je za ljude sa različitim obimom glave jer dolazi u veličinama od XS do XXL, a cena kreće od 170 evra.