Kompanija Shark predstavlja kacigu Ridill 2

Ova niskobudžetna integralna kaciga poseduje sertifikat ECE R22.06 i nudi kvalitet koji je iznad njenog cenovnog ranga.

Integralna kaciga Shark Ridill 2 može da se pohvali sa nekoliko spoljnih bezbednosnih karakteristika, uključujući školjku od leksan polikarbonata koja pruža dodatnu zaštitu. Ta školjka dolazi u dve veličine, tako da odgovara vozačima različitih obima glave, a pored toga, kaciga ima postavu od višeslojnog ekspandiranog polistirena (EPS), koji dodatno unapređuje apsorpciju udara i sposobnost rasipanja energije pri udaru. Ova niskobudžetna integralna kaciga ima izdržljivi vizir optičke klase 1 koji je otporan na ogrebotine i uvek nudi jasan i oštar pogled vozaču. Pinlock 70 folija protiv maglenja sprečava maglenje vizira i obezbeđuje jasnu vidljivost u različitim vremenskim uslovima. Kaciga takođe ima i sunčani vizir koji je otporan na ogrebotine i maglenje, a nudi zaštitu od štetnog UV zračenja i takođe omogućava čist pogled vozaču.

Uprkos sportskom stilu i niskoj ceni, Shark Ridill 2 integralna kaciga je dizajnirana sa fokusom na udobnost i praktičnost. Unutrašnja postava je uklonjiva i periva, čime se omogućava lako održavanje i visok nivo higijene. Kaciga takođe ima otvore za vazduh na bradi i iznad vizira, kao i ekstraktore vazduha pozadi za optimalnu ventilaciju i protok vazduha. Pored toga, kaciga ima i brazde koje su posebno dizajnirane da se u njih smeste naočare. Traka za bradu dolazi sa mikrometrijskom kopčom, a tu je i štitnik za nos i klapna koja smanjuje buku vetra.

Kaciga je kompatibilna sa Sharktooth sistemom komunikatora i omogućava nesmetanu komunikaciju tokom vožnje. Vrlo je lagana i udobna, a poseduje i sertifikat ECE R22.06, što znači da ispunjava najnovije bezbednosne uslove koje postavlja taj evropski standard za kacige za motocikle.

Shark Ridill 2 integralna kaciga dolazi u različitim bojama, uključujući crnu, mat-crnu, belu, a tu je i čitav niz verzija sa različitim grafičkim printovima. Pogodna je za ljude sa različitim obimom glave jer dolazi u veličinama od XS do XXL, a cena kreće od 170 evra.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Mulholland Legend 480 – Sirovi, manuelni, lagani britanski...

Rezervacije su otvorene za novi Legend 480, superlagani...

FIAT 500 LEGO Creator Expert

Brendovi FIAT i LEGO stvorili su novi „Fiat...

Novi kamion za novu eru

Kompanija Mercedes-Benz Trucks proslavlja 30. juna 2021. godine...

PRVI električni FIAT 500

„Vreme je da se nešto preduzme i stvori...

Czinger 3D štampani hibridni hiperautomobil

Czinger je mala kompanija, osnovana 2019. godine. Oni...

Plutajuća tvrđava sa sigurnom sobom

Ako vam je potrebna bezbednost na pučini, onda...

MONDIAL DE L’AUTO 2022: Jeep električni nastup u...

Brend Jeep će imati 100 odsto električni nastup...

TOP 5: Držači za mobilne telefone za motocikle

Za razliku od korišćenja telefona tokom vožnje automobila,...

Triumph Trekker GT je prvi električni bicikl kompanije...

Harley-Davidson nije jedini proizvođač motocikala koji pravi i bicikle....

Sajam TOYOTA Automobila 2021

Hale Beogradskoj sajma, nažalost, ni ove godine neće...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Integralna kaciga Shark Ridill 2 može da se pohvali sa nekoliko spoljnih bezbednosnih karakteristika, uključujući školjku od leksan polikarbonata koja pruža dodatnu zaštitu. Ta školjka dolazi u dve veličine, tako da odgovara vozačima različitih obima glave, a pored toga, kaciga ima postavu od višeslojnog ekspandiranog polistirena (EPS), koji dodatno unapređuje apsorpciju udara i sposobnost rasipanja energije pri udaru. Ova niskobudžetna integralna kaciga ima izdržljivi vizir optičke klase 1 koji je otporan na ogrebotine i uvek nudi jasan i oštar pogled vozaču. Pinlock 70 folija protiv maglenja sprečava maglenje vizira i obezbeđuje jasnu vidljivost u različitim vremenskim uslovima. Kaciga takođe ima i sunčani vizir koji je otporan na ogrebotine i maglenje, a nudi zaštitu od štetnog UV zračenja i takođe omogućava čist pogled vozaču. Uprkos sportskom stilu i niskoj ceni, Shark Ridill 2 integralna kaciga je dizajnirana sa fokusom na udobnost i praktičnost. Unutrašnja postava je uklonjiva i periva, čime se omogućava lako održavanje i visok nivo higijene. Kaciga takođe ima otvore za vazduh na bradi i iznad vizira, kao i ekstraktore vazduha pozadi za optimalnu ventilaciju i protok vazduha. Pored toga, kaciga ima i brazde koje su posebno dizajnirane da se u njih smeste naočare. Traka za bradu dolazi sa mikrometrijskom kopčom, a tu je i štitnik za nos i klapna koja smanjuje buku vetra. Kaciga je kompatibilna sa Sharktooth sistemom komunikatora i omogućava nesmetanu komunikaciju tokom vožnje. Vrlo je lagana i udobna, a poseduje i sertifikat ECE R22.06, što znači da ispunjava najnovije bezbednosne uslove koje postavlja taj evropski standard za kacige za motocikle. Shark Ridill 2 integralna kaciga dolazi u različitim bojama, uključujući crnu, mat-crnu, belu, a tu je i čitav niz verzija sa različitim grafičkim printovima. Pogodna je za ljude sa različitim obimom glave jer dolazi u veličinama od XS do XXL, a cena kreće od 170 evra.