Izvanredno stilizovani zvučnik Bang & Olufsen Beolab 8

Jedan zvučnik, stereo par ili okružujući zvuk – Beolab 8 to sve radi sam

Najnoviji bežični zvučnik kompanije Bang & Olufsen je oličenje izraza „mali, ali moćan“. Bang & Olufsen Beolab 8 nije veći od zvučnika za policu, ali u sebi sadrži istu ultra-širokopojasnu (UWB) tehnologiju za praćenje vašeg kretanja po sobi, pružajući najbolji mogući kvalitet zvuka sa svih strana.

Bang & Olufsen Beolab 8

Naravno, izgleda izuzetno, sa postoljem izrađenim iz jednog komada aluminijuma, staklenim vrhom koji tajno sadrži osetljive kontrole na dodir, i izborom tkanine ili drvenih rešetki – ali ispod, Beolab 8 je više od modnog zvučnika. Kada imate aplikaciju Bang & Olufsen pokrenutu na telefonu, ona automatski usmerava akustičnu slatku tačku na osnovu toga gde se nalazite. Kontrola širine snopa takođe vam omogućava da prebacujete između najboljeg zvuka za jednog slušaoca, ili šireg zvučnog pejzaža za atmosferu više nalik žurci.

Bang & Olufsen Beolab 8

Bang & Olufsen Beolab 8 – Dizajn

Beolab 8 može biti prilagođen vašem ličnom ukusu. Kućište ima tri tretmana aluminijuma za izbor, a prednja rešetka može biti dostupna u tri nijanse hrastovog drveta ako akustička tkanina jednostavno nije dovoljna za vas, ili prosto želite da se uklapa sa vašim postojećim Beosound Theatre soundbar-om. Senzori u rešetkama čak govore zvučniku da fino podešava EQ prema potrebi, kako različiti materijali ne bi bojili zvuk.

Bang & Olufsen Beolab 8

Takođe postoji četiri različite vrste postolja, uključujući montažu na plafon. Unutra se nalazi tweeter od 16mm, midrange drajver od 3 inča i woofer od 5.25 inča, što bi trebalo da pruži B&O-ov potpisni epski audio – samo na manjoj skali nego što su uobičajeni podni zvučnici ove firme.

Beolab 8 može biti dostupan kao solo zvučnik, sa WiFi 6 za hi-res streaming i Bluetooth 5.3 za udobnost, ili se može podesiti kao stereo par koristeći B&O-ovu žičanu ili bežičnu Powerlink tehnologiju za spajanje.

Bang & Olufsen Beolab 8

Dostupan je za naručivanje, direktno sa web stranice Bang & Olufsen, Beolab 8 će vas koštati priličnih €2499 svaki – i to pre nego što počnete da birate tkanine i drvene završetke.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

TOP 5: pametnih uređaja za kuću...

Mnogi pametni uređaji postali su stalna postavka u modernim domovima tokom cele godine. Koristite svoj pametni...

Ovo je budućnost bežičnog punjenja. Pretvara...

Kada je reč o tehnologiji bežičnog punjenja, videli smo mnogo toga. Postoje Qi punjači i magnetski...

Streamer CXN100 je potpuno mehanički redizajn...

Cambridge Audio je otkrio svoj najnoviji i veoma očekivani muzički streamer srednjeg ranga. Novi model Cambridge...

KEF LSX II LT bežični zvučnički...

Ovaj bežični zvučnički sistem, koristi isti 4,5-inčni 11. generacije Uni-Q drajvera kao iLSX II, pri čemu...

Široki frižider sa zamrzivačem, „A“ EU...

Samsung Electronics Co., Ltd. predstavio je novi, izuzetno energetski efikasan i ekstra široki frižider sa zamrzivačem...

Revolucija pripreme kafe centrifugalnom ekstrakcijom i...

KUKU Maker omogućava prilagođavanje parametara ekstrakcije, pružajući vam potpunu kontrolu nad pritiskom ekstrakcije, temperaturom, finoćom mlevenja...

Nocs Design-ovi Monolit i Mini aktivni...

Dizajnirani i inženjerski razvijeni u Švedskoj, Nocs Mini i Monolit bežični zvučnici imaju za cilj da...

8 uzastopih godina na vrhu globalnog...

Samsung Electronics je još jednom potvrdio dominaciju na svetskom tržištu TV uređaja i već 18 godina...

TOP 5: Televizori ispod 1.000 evra

Opremanje vaše TV sobe jednim od najboljih televizora koje novac može kupiti može biti skupa investicija....

Uranjanje u dubine uz 8K

Svet snimanja video materijala i filmova se stalno razvija uz nove tehnologije koje pomeraju granice mogućeg....
Najnoviji bežični zvučnik kompanije Bang & Olufsen je oličenje izraza „mali, ali moćan“. Bang & Olufsen Beolab 8 nije veći od zvučnika za policu, ali u sebi sadrži istu ultra-širokopojasnu (UWB) tehnologiju za praćenje vašeg kretanja po sobi, pružajući najbolji mogući kvalitet zvuka sa svih strana. Bang & Olufsen Beolab 8 Naravno, izgleda izuzetno, sa postoljem izrađenim iz jednog komada aluminijuma, staklenim vrhom koji tajno sadrži osetljive kontrole na dodir, i izborom tkanine ili drvenih rešetki – ali ispod, Beolab 8 je više od modnog zvučnika. Kada imate aplikaciju Bang & Olufsen pokrenutu na telefonu, ona automatski usmerava akustičnu slatku tačku na osnovu toga gde se nalazite. Kontrola širine snopa takođe vam omogućava da prebacujete između najboljeg zvuka za jednog slušaoca, ili šireg zvučnog pejzaža za atmosferu više nalik žurci. Bang & Olufsen Beolab 8

Bang & Olufsen Beolab 8 - Dizajn

Beolab 8 može biti prilagođen vašem ličnom ukusu. Kućište ima tri tretmana aluminijuma za izbor, a prednja rešetka može biti dostupna u tri nijanse hrastovog drveta ako akustička tkanina jednostavno nije dovoljna za vas, ili prosto želite da se uklapa sa vašim postojećim Beosound Theatre soundbar-om. Senzori u rešetkama čak govore zvučniku da fino podešava EQ prema potrebi, kako različiti materijali ne bi bojili zvuk. Bang & Olufsen Beolab 8 Takođe postoji četiri različite vrste postolja, uključujući montažu na plafon. Unutra se nalazi tweeter od 16mm, midrange drajver od 3 inča i woofer od 5.25 inča, što bi trebalo da pruži B&O-ov potpisni epski audio – samo na manjoj skali nego što su uobičajeni podni zvučnici ove firme. Beolab 8 može biti dostupan kao solo zvučnik, sa WiFi 6 za hi-res streaming i Bluetooth 5.3 za udobnost, ili se može podesiti kao stereo par koristeći B&O-ovu žičanu ili bežičnu Powerlink tehnologiju za spajanje. Bang & Olufsen Beolab 8 Dostupan je za naručivanje, direktno sa web stranice Bang & Olufsen, Beolab 8 će vas koštati priličnih €2499 svaki – i to pre nego što počnete da birate tkanine i drvene završetke.