Ulysse Nardin je upravo izbacio finalna izdanja vanzemaljskih NLO satova

Ovi ekskluzivni satovi proizvedeni su u serijama od po samo 30 primeraka.

Prepoznatljivi dizajn stonih NLO (engleski: UFO) satova inspirisan je strukturama nautičkih bova kao osvrt na pomorske korene ovog poznatog brenda. U sferičnoj lakiranoj aluminijumskoj vazi nalazi se mehanizam, a  na nju je postavljena ručno rađena staklena kupola.

Sam mehanizam, koji je u potpunosti izložen i vidljiv, je glavna atrakcija ovog visokotehnološkog sata. Bilo je potrebno dve godine istraživanja i razvoja kako bi nastao „neidentifikovani leteći objekat“ koji prkosi zakonu gravitacije zahvaljujući sklopu od 675 komponenti i savršenom odnosu mase i visine (7,2 kg i 263 mm, sa prečnikom od 159 mm). Ta kombinacija, zajedno sa tegom od volframa u osnovi daje NLO stonom satu svojstva njihajuće roli poli igračke i omogućava mu da se uvek vrati u uspravnu poziciju.

Još jedan impresivan element NLO sata je njegova rezerva snage od godinu dana. U kompaniji Ulysse Nardin to su postigli uz pomoć balansnog točka koji kuca na niskoj frekvenciji od 0,50 Hz i velikoj količini energije koja se skladišti u šest ekstravelikih burića. Ovaj jedinstveni stoni sat nudi prikaz tri vremenske zone na tri trapezoidna brojčanika, kao i komplikaciju mrtve ili skačuće sekunde koja obeležava lokalno vreme.

Numerisani NLO stoni satovi iz ograničene serije su dostupni ekskluzivno u buticima Buchererm The Hour Glass i Yoshida. Svaka varijacija košta 68.600$, pozamašna suma za proizvod koji je van ovog sveta.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Prepoznatljivi dizajn stonih NLO (engleski: UFO) satova inspirisan je strukturama nautičkih bova kao osvrt na pomorske korene ovog poznatog brenda. U sferičnoj lakiranoj aluminijumskoj vazi nalazi se mehanizam, a  na nju je postavljena ručno rađena staklena kupola. Sam mehanizam, koji je u potpunosti izložen i vidljiv, je glavna atrakcija ovog visokotehnološkog sata. Bilo je potrebno dve godine istraživanja i razvoja kako bi nastao „neidentifikovani leteći objekat“ koji prkosi zakonu gravitacije zahvaljujući sklopu od 675 komponenti i savršenom odnosu mase i visine (7,2 kg i 263 mm, sa prečnikom od 159 mm). Ta kombinacija, zajedno sa tegom od volframa u osnovi daje NLO stonom satu svojstva njihajuće roli poli igračke i omogućava mu da se uvek vrati u uspravnu poziciju. Još jedan impresivan element NLO sata je njegova rezerva snage od godinu dana. U kompaniji Ulysse Nardin to su postigli uz pomoć balansnog točka koji kuca na niskoj frekvenciji od 0,50 Hz i velikoj količini energije koja se skladišti u šest ekstravelikih burića. Ovaj jedinstveni stoni sat nudi prikaz tri vremenske zone na tri trapezoidna brojčanika, kao i komplikaciju mrtve ili skačuće sekunde koja obeležava lokalno vreme. Numerisani NLO stoni satovi iz ograničene serije su dostupni ekskluzivno u buticima Buchererm The Hour Glass i Yoshida. Svaka varijacija košta 68.600$, pozamašna suma za proizvod koji je van ovog sveta.