Nissan X-Trail 2,0 dizel – Stara škola SUV-a je za primer

Trenutna generacija modela Nissan X-Trail dobija novi, snažniji motor koji su kupci željno iščekivali – a koliko je taj motor zaista dobar?

rrem

[vc_btn title=”U plavoj boji je izvanredan i upečatljiv,komforan,dovoljno veliki i udoban pri dužim putovanjima” style=”flat” shape=”square” color=”success” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-plus” css=”.vc_custom_1489261042959{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”][vc_btn title=”Malo bučniji u gradskoj vožnji pri manjim brzinama,i nema automatsko podizanje prozora kod suvozača” style=”flat” shape=”square” color=”danger” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-minus” css=”.vc_custom_1489261031745{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”]

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Nissan X-Trail je popularan model u klasi terenaca sa sedam sedišta, sa 110.000 prodatih jedinica u Evropi od pojavljivanja 2014. godine.

Ali, vlasnici navodno žele snažnije motore od postojećih 1,6-litarskih benzinskih i dizel agregata koji se nalaze u ponudi. Čekanju je najzad kraj jer je Nissan izbacio novi 2,0-litarski dizel agregat sa namerom da privuče one koji su do sad zaobilazili model X-Trail.

Rukovodioci kompanije Nissan ovo neće priznati, ali dodavanje novog motora je takođe i direktan odgovor na to što Škoda izbacuje novi model Kodiaq, koji nudi raznovrsniju paletu motora i dizel agregate sa snagom koja ide do 187 ks.

Novi flegšip dizel agregat kompanije Nissan nije toliko jak sa svojih 174 KS, ali zato donosi korisnih 380 Nm obrtnog momenta – za 60 Nm više od 1,6 dCi dizelaša. Ovo je, međutim, i dalje za 20 Nm manje od najjačeg motora koji Škoda stavlja u Kodiaq.

1
2
3
4
PREGLED RECENZIJE
TECH
LIFESTYLE
CENA
nissan-x-trail-20-dizel-stara-skola-suv-a-je-za-primerNissan X-Trail izgleda moćno i dobro se vozi po svim podlogama. To je trenac koji se ne plaši da skrene s puta.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde