Ultimativni zvuk za svakoga!

Bilo da se radi o slušanju vaše omiljene muzike ili jednostavnom ugađanju sebi, Galaxy Buds2 Pro nudi ultimativni zvuk za svakoga. Uvođenjem novog poboljšanog ambijentalnog zvuka (Ambient Sound), Samsung kontinuirano pomaže onima koji imaju teškoće sa sluhom da bolje uživaju u zvukovima koji ih okružuju.

Činimo tehnologiju dostupnijom i inkluzivnijom

Prethodno dostupna na tri nivoa prilagođavanja, ažurirana Ambient Sound funkcija, koja korisnicima daje mogućnost da slušaju i budu svesni svoje okoline, sada dodaje dva dodatna nivoa, nudeći pet stepena pojačavanja i pružajući prednosti poboljšanog sluha za još više korisnika.

Kako bi se procenila efikasnost funkcije, kliničko ispitivanje sprovela je Laboratorija za slušne aparate i istraživanje starenja Univerziteta u Iowi. Njihovo istraživanje je zaključilo da Galaxy Buds2 Pro značajno poboljšavaju percepciju govora kod osoba sa blagim do umerenim gubitkom sluha. Slično ispitivanje koje je proveo Samsung Medical Center takođe je pokazalo da bi Galaxy Buds2 Pro mogao biti efikasan alat za pomoć osobama sa blagim do umerenim gubitkom sluha da bolje komuniciraju na tihom mestu.

Audio prilagođavanje (Audio Customization) dovodimo na novi nivo

Uz ovu poboljšanu funkciju, korisnici Galaxy Buds2 Pro takođe mogu fino podesiti svoje postavke ambijentalnog zvuka za razne potrebe. Korisnici mogu podesiti glasnoću s ljeve i desne strane, kao i prilagoditi svoj raspon tonova ambijentalnog zvuka od tihog do čistog u pet različitih stepena. Osim toga, ambijentalni zvuk može se prilagoditi uhu korisnika putem značajke Adapt Ambient Sound, što omogućuje još veću jasnoću u pomaganju korisnicima da bolje čuju svet oko sebe.

“Uzbuđeni smo što smo korisnicima predstavili novu poboljšanu funkciju pristupačnosti Galaxy Buds2 Pro”, rekao je Han-gil Moon, Master i Rukovodilac Advanced Audio Lab-a, MX Business u kompaniji Samsung Electronics. “Samsung će nastaviti da radi kako bi pomogao svakom korisniku da doživi najbolji mogući zvuk bilo kada i bilo gde sa svojim Galaxy Buds2 Pro.”

Dostupnost


Poboljšana Ambient Sound funkcija postepeno će se objavljivati ​​na Galaxy Buds2 Pro putem ažuriranja softvera u narednim nedeljama. Funkcija je već dostupna na našem tržištu i pozivamo vas da je isprobate.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Huami Amazfit Stratos 3 pametni sat ima ARM...

Trajanje baterije i dalje predstavlja veliki kamen spoticanja...

Bang & Olufsen predstavlja bubice Beoplay EX

Usvojen je novi izgled sa „stabjlikom“ a deo...

OnePlus 6T je sve što ste želeli od...

Najznačajnije promene koje donosi model OnePlus 6T nalaze...

Fractal gejmersko kućište za PC

Ovo kućište, koje je dobitnik prestižne Red Dot...

Kindle Paperwhite (2018)

Još uglađeniji, lakši, sa poboljšanim pozadinskim osvetljenjem i...

TOP 5: Maske za Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 jeste najjeftiniji od tri Samsungova...

TEST: Samsung Galaxy Note20 Ultra – Mali moćni...

Najveći Samsung telefon je postao još veći. Očita...

TOP 5: Prečišćivači vazduha sa CES 2022 sajma

CES 2022 je došao i prošao, a mi...

Slušalice koje eliminišu buku – Panasonic RP-HD605N

Panasonic je sa RP-HD605N slušalicama želeo da napravi...

Prve „pametne“ slušalice kompanije Montblanc imaju dinamičke drajvere...

Nemački brend najpoznatiji po svom instrumentu za pisanje,...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Bilo da se radi o slušanju vaše omiljene muzike ili jednostavnom ugađanju sebi, Galaxy Buds2 Pro nudi ultimativni zvuk za svakoga. Uvođenjem novog poboljšanog ambijentalnog zvuka (Ambient Sound), Samsung kontinuirano pomaže onima koji imaju teškoće sa sluhom da bolje uživaju u zvukovima koji ih okružuju.

Činimo tehnologiju dostupnijom i inkluzivnijom

Prethodno dostupna na tri nivoa prilagođavanja, ažurirana Ambient Sound funkcija, koja korisnicima daje mogućnost da slušaju i budu svesni svoje okoline, sada dodaje dva dodatna nivoa, nudeći pet stepena pojačavanja i pružajući prednosti poboljšanog sluha za još više korisnika. Kako bi se procenila efikasnost funkcije, kliničko ispitivanje sprovela je Laboratorija za slušne aparate i istraživanje starenja Univerziteta u Iowi. Njihovo istraživanje je zaključilo da Galaxy Buds2 Pro značajno poboljšavaju percepciju govora kod osoba sa blagim do umerenim gubitkom sluha. Slično ispitivanje koje je proveo Samsung Medical Center takođe je pokazalo da bi Galaxy Buds2 Pro mogao biti efikasan alat za pomoć osobama sa blagim do umerenim gubitkom sluha da bolje komuniciraju na tihom mestu.

Audio prilagođavanje (Audio Customization) dovodimo na novi nivo

Uz ovu poboljšanu funkciju, korisnici Galaxy Buds2 Pro takođe mogu fino podesiti svoje postavke ambijentalnog zvuka za razne potrebe. Korisnici mogu podesiti glasnoću s ljeve i desne strane, kao i prilagoditi svoj raspon tonova ambijentalnog zvuka od tihog do čistog u pet različitih stepena. Osim toga, ambijentalni zvuk može se prilagoditi uhu korisnika putem značajke Adapt Ambient Sound, što omogućuje još veću jasnoću u pomaganju korisnicima da bolje čuju svet oko sebe. “Uzbuđeni smo što smo korisnicima predstavili novu poboljšanu funkciju pristupačnosti Galaxy Buds2 Pro”, rekao je Han-gil Moon, Master i Rukovodilac Advanced Audio Lab-a, MX Business u kompaniji Samsung Electronics. “Samsung će nastaviti da radi kako bi pomogao svakom korisniku da doživi najbolji mogući zvuk bilo kada i bilo gde sa svojim Galaxy Buds2 Pro.”

Dostupnost

Poboljšana Ambient Sound funkcija postepeno će se objavljivati ​​na Galaxy Buds2 Pro putem ažuriranja softvera u narednim nedeljama. Funkcija je već dostupna na našem tržištu i pozivamo vas da je isprobate.