Najnovija aluminijumska prikolica kompanije Bowlus Road Chief je inspirisana luskuznim trkačkim jahtama

Prikolica po imenu Wave je elegantna, izdržljiva i može da bude samostalna do nedelju dana.

Teško je ne žudeti za luksuznim prikolicama kompanije Bowlus Road Chief. Jasno je da u ovoj kompaniji shvataju koliki predmet žudnje su postali njihovi proizvodi.

Sa najnovijim modelom koji se zove prosto Wave, ova kompanija iz savezne države Nevade vam nudi da ispred kuće parkirate pravi „Talas (Wave) zavisti“.  

Karoserija je napravljena od aluminijuma tipa 2024-T3 koji se koristi u proizvodnji aviona, a enterijer u kom može da se smesti četvoro ljudi je nenaglašen ali se isto tako nije štedelo na elegantnim (ali izdržljivim) materijalima i sve je veoma kvalitetno sklopljeno uz izvanrednu završnu obradu.

Drveni pod je unapređen u orah i božikovinu – oba se često koriste u izgradnji jahti – a zidovi su obloženi visokokvalitetnom brezovinom, koja daje prijatan kontrast stolovima od tamne orahovine.

Tkanine koje su korišćene uključuju organske (ali ne životinjske) materijale koji imitiraju antilop i, sa morskom plavom bojom, u kombinaciji sa belim cevima, elegantno naglašavaju nautičku temu.

Glavna spavaća soba je prepuna luksuznih detalja poput tapaciranih uzglavlja, dok instrument klaster, koji uključuje kompas, termometar i barometar, podseća na komandni most na brodu.

Kao i svi modeli kompanije Bowlus Road Chief, i model Wave, širine 203 cm, ima kompletnu kuhinju, WC i tuš kabinu, kao i napredno upravljanje klimom, uključujući sistem za hlađenje snage 2,93 kWh i podno grejanje.

Litijum gvožđe fosfat baterija snage 4 kWh može da samostalno napaja ovu Bowlus prikolicu do nedelju dana.
Plus imate opcioni solarni panel koji bi u teoriji mogao da omogući neograničeno vreme koje možete provesti „skinuti sa mreže“.

Sistem za upravljanje električnom energijom je povezan preko Bluetootha i njime se može upravljati preko smartfona.
A da li znate koji je najbolji deo svega ovoga?

Možete da sarađujete direktno sa kompanijom Long kako biste personalizovali svoju prikolicu.
Cena ovog modela koji će imati ograničenu proizvodnju kreće od 225.000 dolara.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde