Rentirajte jahtu za 100.000$ nedeljno

Superjahta Mini K2 je deo 99 Fast serije i sposobna je da postigne zaista uzbudljive brzine. Za izgled spoljašnjosti se pobrinuo studio Francesco Guida Design a nautičku arhitekturu potpisuje brodogradilište Palumbo Superyachts. Ovo je istovremeno i treća najveća superjahta koja je izašla iz tog italijanskog brodogradilišta, sa koritom napravljenim od mešavine kompozita i ugljeničnih vlakana, kao i elegantnim, dinamičnim linijama, dok su za pogon zadužena dva MTU motora koja joj omogućavaju krstareću brzinu od 32 čvora i maksimalnu brzinu od 37 čvorova.

Unutrašnji izgled potpisuje studio Luca Dini Design a arhitektura odiše modernim mediteranskim stilom. Boravišni prostori su preplavljeni prirodnom svetlošću i dizajnirani su da vam omoguće da uživate na otvorenom. U glavnom salonu nalazi se elegantna sofa i klub sto koji može da se rasklopi i proširi po potrebi. Prostor za ručavanje takođe ima sto koji se proširuje za kojim može da se smesti 12 osoba.

Što se tiče gostiju, superjahta Mini K2 ima četiri kabine i može da primi do 10 osoba. U sredini broda nalazi se luksuzno opremljeni vlasnički apartman sa mnogo elemenata od hrastovine i nameštajem od kože, a još jedan detalj koji se ističe u ovom apartmanu je i veliki radni sto sa mermernom radnom površinom.

Napolju na raspolaganju imate pregršt prostora za uživanje na otvorenom. Prostrana krma koja se prostire na 75 m2 zajedno sa krmenom platformom predstavlja idealan prostor za uživanje na vodi. Tu imate dva balkona na izvlačenje, prostor za sunčanje i odmaranje kao i sto za ručavanje.

Verovatno i najatraktivnija karakteristika broda je paluba za sunčanje kojoj se pristupa preko spoljašnjeg stepeništa. Tu na krovu nalaze se ležaljke za sunčanje, sto za ručavanje i bar, a može se raširiti i nadstrešnica ukoliko se ukaže potreba za malo zaštite od vremenskih uslova.

Jahtu Mini K2 možete iznajmiti ovog leta po ceni od 103.900$ nedeljno.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Superjahta Mini K2 je deo 99 Fast serije i sposobna je da postigne zaista uzbudljive brzine. Za izgled spoljašnjosti se pobrinuo studio Francesco Guida Design a nautičku arhitekturu potpisuje brodogradilište Palumbo Superyachts. Ovo je istovremeno i treća najveća superjahta koja je izašla iz tog italijanskog brodogradilišta, sa koritom napravljenim od mešavine kompozita i ugljeničnih vlakana, kao i elegantnim, dinamičnim linijama, dok su za pogon zadužena dva MTU motora koja joj omogućavaju krstareću brzinu od 32 čvora i maksimalnu brzinu od 37 čvorova. Unutrašnji izgled potpisuje studio Luca Dini Design a arhitektura odiše modernim mediteranskim stilom. Boravišni prostori su preplavljeni prirodnom svetlošću i dizajnirani su da vam omoguće da uživate na otvorenom. U glavnom salonu nalazi se elegantna sofa i klub sto koji može da se rasklopi i proširi po potrebi. Prostor za ručavanje takođe ima sto koji se proširuje za kojim može da se smesti 12 osoba. Što se tiče gostiju, superjahta Mini K2 ima četiri kabine i može da primi do 10 osoba. U sredini broda nalazi se luksuzno opremljeni vlasnički apartman sa mnogo elemenata od hrastovine i nameštajem od kože, a još jedan detalj koji se ističe u ovom apartmanu je i veliki radni sto sa mermernom radnom površinom. Napolju na raspolaganju imate pregršt prostora za uživanje na otvorenom. Prostrana krma koja se prostire na 75 m2 zajedno sa krmenom platformom predstavlja idealan prostor za uživanje na vodi. Tu imate dva balkona na izvlačenje, prostor za sunčanje i odmaranje kao i sto za ručavanje. Verovatno i najatraktivnija karakteristika broda je paluba za sunčanje kojoj se pristupa preko spoljašnjeg stepeništa. Tu na krovu nalaze se ležaljke za sunčanje, sto za ručavanje i bar, a može se raširiti i nadstrešnica ukoliko se ukaže potreba za malo zaštite od vremenskih uslova. Jahtu Mini K2 možete iznajmiti ovog leta po ceni od 103.900$ nedeljno.