Rentirajte jahtu za 100.000$ nedeljno

Superjahta Mini K2 je deo 99 Fast serije i sposobna je da postigne zaista uzbudljive brzine. Za izgled spoljašnjosti se pobrinuo studio Francesco Guida Design a nautičku arhitekturu potpisuje brodogradilište Palumbo Superyachts. Ovo je istovremeno i treća najveća superjahta koja je izašla iz tog italijanskog brodogradilišta, sa koritom napravljenim od mešavine kompozita i ugljeničnih vlakana, kao i elegantnim, dinamičnim linijama, dok su za pogon zadužena dva MTU motora koja joj omogućavaju krstareću brzinu od 32 čvora i maksimalnu brzinu od 37 čvorova.

Unutrašnji izgled potpisuje studio Luca Dini Design a arhitektura odiše modernim mediteranskim stilom. Boravišni prostori su preplavljeni prirodnom svetlošću i dizajnirani su da vam omoguće da uživate na otvorenom. U glavnom salonu nalazi se elegantna sofa i klub sto koji može da se rasklopi i proširi po potrebi. Prostor za ručavanje takođe ima sto koji se proširuje za kojim može da se smesti 12 osoba.

Što se tiče gostiju, superjahta Mini K2 ima četiri kabine i može da primi do 10 osoba. U sredini broda nalazi se luksuzno opremljeni vlasnički apartman sa mnogo elemenata od hrastovine i nameštajem od kože, a još jedan detalj koji se ističe u ovom apartmanu je i veliki radni sto sa mermernom radnom površinom.

Napolju na raspolaganju imate pregršt prostora za uživanje na otvorenom. Prostrana krma koja se prostire na 75 m2 zajedno sa krmenom platformom predstavlja idealan prostor za uživanje na vodi. Tu imate dva balkona na izvlačenje, prostor za sunčanje i odmaranje kao i sto za ručavanje.

Verovatno i najatraktivnija karakteristika broda je paluba za sunčanje kojoj se pristupa preko spoljašnjeg stepeništa. Tu na krovu nalaze se ležaljke za sunčanje, sto za ručavanje i bar, a može se raširiti i nadstrešnica ukoliko se ukaže potreba za malo zaštite od vremenskih uslova.

Jahtu Mini K2 možete iznajmiti ovog leta po ceni od 103.900$ nedeljno.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Zeelander je predstavio svoju najveću jahtu do sad

Dizajner Cor D. Rover je na modelu 72...

Nova Giulia i Stelvio Quadrifoglio MY2020

Danas, u vreme kada su okolnosti zahtevale pauzu...

Suzuki DF350A – Novi Suzuki DF350A vanbrodski motor...

Novi motor DF350A donosi brojne inovacije, uključujući donju...

Qooder – skuter

Qooder je skuter sa tri ili četiri točka...

Nissan ima drugačiji 4×4 elektro pogon

Nissan unapređuje performanse električnih vozila uz pomoć svoje...

SUZUKI Diagnostic System Mobile (SDS Mobile) aplikacija

SDS Mobile aplikacija radi u paru sa novim...

Audemars Piguet svojim najnovijim Royal Oak modelom slavi...

Audemars Piguet predstavlja novi Royal Oak koji slavi...

Nodus Sector Deep

Brend Nodus iz Los Anđelesa predstavlja se kao...

Novi Panerai Luminor Tre dolazi sa modifikovanim Rolex...

U trenutnoj Panerai kolekciji, Luminor Due Luna sa...

TOP 5: Krovni šatori za auto koje možete...

Ukoliko se premišljate da li da kupite krovni...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
Superjahta Mini K2 je deo 99 Fast serije i sposobna je da postigne zaista uzbudljive brzine. Za izgled spoljašnjosti se pobrinuo studio Francesco Guida Design a nautičku arhitekturu potpisuje brodogradilište Palumbo Superyachts. Ovo je istovremeno i treća najveća superjahta koja je izašla iz tog italijanskog brodogradilišta, sa koritom napravljenim od mešavine kompozita i ugljeničnih vlakana, kao i elegantnim, dinamičnim linijama, dok su za pogon zadužena dva MTU motora koja joj omogućavaju krstareću brzinu od 32 čvora i maksimalnu brzinu od 37 čvorova. Unutrašnji izgled potpisuje studio Luca Dini Design a arhitektura odiše modernim mediteranskim stilom. Boravišni prostori su preplavljeni prirodnom svetlošću i dizajnirani su da vam omoguće da uživate na otvorenom. U glavnom salonu nalazi se elegantna sofa i klub sto koji može da se rasklopi i proširi po potrebi. Prostor za ručavanje takođe ima sto koji se proširuje za kojim može da se smesti 12 osoba. Što se tiče gostiju, superjahta Mini K2 ima četiri kabine i može da primi do 10 osoba. U sredini broda nalazi se luksuzno opremljeni vlasnički apartman sa mnogo elemenata od hrastovine i nameštajem od kože, a još jedan detalj koji se ističe u ovom apartmanu je i veliki radni sto sa mermernom radnom površinom. Napolju na raspolaganju imate pregršt prostora za uživanje na otvorenom. Prostrana krma koja se prostire na 75 m2 zajedno sa krmenom platformom predstavlja idealan prostor za uživanje na vodi. Tu imate dva balkona na izvlačenje, prostor za sunčanje i odmaranje kao i sto za ručavanje. Verovatno i najatraktivnija karakteristika broda je paluba za sunčanje kojoj se pristupa preko spoljašnjeg stepeništa. Tu na krovu nalaze se ležaljke za sunčanje, sto za ručavanje i bar, a može se raširiti i nadstrešnica ukoliko se ukaže potreba za malo zaštite od vremenskih uslova. Jahtu Mini K2 možete iznajmiti ovog leta po ceni od 103.900$ nedeljno.