XCover6 Pro dovoljno snažan i za najzahtevnije

Samsung Electronics predstavio je novi Galaxy XCover6 Pro, namenski dizajniran pametni telefon koji je dovoljno snažan da pruža podršku današnjim najzahtevnijim kompanijama. XCover6 Pro donosi poboljšanju mobilnost s jakim performansama, end-to-end bezbednost i robusnu izdržljivost kako bi zaposleni dobili više mogućnosti od svog uređaja bez obzira da li se nalaze u kancelariji ili na terenu.

„Ekspanzija mobilne tehnologije u radnom okruženju znači da poslovanje nije ograničeno isključivo na kancelariju, a kompanije moraju da se razvijaju da bi održale korak sa okruženjem koje se neprekidno menja.  Stvorili smo Galaxy XCover Pro seriju kako bi kompanijama ponudili mobilni uređaj dovoljno jak da izdrži sve izazove poslovanja na prvoj liniji – terenu. Ponosni smo što možemo dodatno podržati ovu odluku uvođenjem Galaxy XCover6 Pro, uređaja koji spaja beskompromisnu izdržljivost s besprekornom mogućnošću da povezivanje kako bismo pospešili uspehe kompanija svih vrsti i veličina“, rekao je KC Choi, izvršni potpredsednik i direktor globalnog Mobile B2B tima, MX poslovanja, Samsung Electronics.

Galaxy XCover6 Pro je otkriće u robusnim performansama i pokreće ga unapređeni 6nm procesor koji omogućava velike brzine i smanjenje radnog vremena, i tako pomaže zaposlenima da obave više posla. Uz dodatnu, opcionalnu microSD karticu, XCover6 Pro omogućava proširivu memoriju što znači da ne morate da pravite kompromise u poslu koji radite. Isto tako, ovo je prvi uređaj u XCover seriji koji podržava 5G mrežu, omogućavajući rad sa bilo kog mesta gde ima signala. Uz 6GHz podršku na Wi-Fi 6E mreži, XCover6 Pro može saradnju s kolegama da učini lakšom i efikasnijom nego ikada pre.

Za zaposlene koji svoje vreme dele između ureda i rada na daljinu, Galaxy XCover6 Pro sadrži Samsung DeX. To korisnicima omogućava povezivanje uređaja s spoljnim ekranom, tastaturom i mišem, pružajući iskustvo rada na računaru.

Galaxy XCover6 Pro napravljen je da traje tako da može da pruži maksimalnu vrednost kompanijama, dok istovremeno minimalizuje uticaj na okolinu. Njegov izdržljiv dizajn uključuje recikliranu plastiku i zamenjivu bateriju koja održava vrhunske performanse tokom svog dugog životnog ciklusa.

XCover6 Pro uređaj je debljine ispod deset milimetara i ima dinamičan 6,6-inčni ekran sa neverovatnom brzinom osvežavanja od 120Hz.

Samsung Galaxy XCover6 Pro od sada je dostupan u Srbiji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 59.990 RSD.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Telefon sa POP-UP kamerom

Već nekoliko meseci unazad kruže informacije o prvom...

DJI Mavic 3 Pro je prvi dron sa...

Nešto više od godinu dana nakon što je...

Porodični smartfon korona doba

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavila je...

Garmin predstavlja Dash Cam liniju auto kamera za...

Savremena vozila često poseduju tehnologiju za izbegavanje sudara...

Razer Edge 5G vam omogućava da igrate igrice...

Razer podiže igranje igrica preko ručnih konzola na...

Kralj srednje klase

Kompanija Xiaomi, globalni tehnološki lider, najavila je dolazak...

Mobilna klasika za lepši život

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavila je...

ASUS predstavlja novi ZenBook 13/14/15 i ekskluzivni ZenBook...

ASUS je danas najavio najnovije ZenBook 13 (UX334),...

Šta zaboravite pri kupovini mobilnog telefona?

Koliko nam se samo puta desilo da ne...

Drop + Koss KPH40X Utility slušalice: Rimejk čuvenog...

Ako ste odrasli tokom 80-ih, verovatno ste čuli...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Samsung Electronics predstavio je novi Galaxy XCover6 Pro, namenski dizajniran pametni telefon koji je dovoljno snažan da pruža podršku današnjim najzahtevnijim kompanijama. XCover6 Pro donosi poboljšanju mobilnost s jakim performansama, end-to-end bezbednost i robusnu izdržljivost kako bi zaposleni dobili više mogućnosti od svog uređaja bez obzira da li se nalaze u kancelariji ili na terenu. „Ekspanzija mobilne tehnologije u radnom okruženju znači da poslovanje nije ograničeno isključivo na kancelariju, a kompanije moraju da se razvijaju da bi održale korak sa okruženjem koje se neprekidno menja.  Stvorili smo Galaxy XCover Pro seriju kako bi kompanijama ponudili mobilni uređaj dovoljno jak da izdrži sve izazove poslovanja na prvoj liniji – terenu. Ponosni smo što možemo dodatno podržati ovu odluku uvođenjem Galaxy XCover6 Pro, uređaja koji spaja beskompromisnu izdržljivost s besprekornom mogućnošću da povezivanje kako bismo pospešili uspehe kompanija svih vrsti i veličina“, rekao je KC Choi, izvršni potpredsednik i direktor globalnog Mobile B2B tima, MX poslovanja, Samsung Electronics. Galaxy XCover6 Pro je otkriće u robusnim performansama i pokreće ga unapređeni 6nm procesor koji omogućava velike brzine i smanjenje radnog vremena, i tako pomaže zaposlenima da obave više posla. Uz dodatnu, opcionalnu microSD karticu, XCover6 Pro omogućava proširivu memoriju što znači da ne morate da pravite kompromise u poslu koji radite. Isto tako, ovo je prvi uređaj u XCover seriji koji podržava 5G mrežu, omogućavajući rad sa bilo kog mesta gde ima signala. Uz 6GHz podršku na Wi-Fi 6E mreži, XCover6 Pro može saradnju s kolegama da učini lakšom i efikasnijom nego ikada pre. Za zaposlene koji svoje vreme dele između ureda i rada na daljinu, Galaxy XCover6 Pro sadrži Samsung DeX. To korisnicima omogućava povezivanje uređaja s spoljnim ekranom, tastaturom i mišem, pružajući iskustvo rada na računaru. Galaxy XCover6 Pro napravljen je da traje tako da može da pruži maksimalnu vrednost kompanijama, dok istovremeno minimalizuje uticaj na okolinu. Njegov izdržljiv dizajn uključuje recikliranu plastiku i zamenjivu bateriju koja održava vrhunske performanse tokom svog dugog životnog ciklusa. XCover6 Pro uređaj je debljine ispod deset milimetara i ima dinamičan 6,6-inčni ekran sa neverovatnom brzinom osvežavanja od 120Hz. Samsung Galaxy XCover6 Pro od sada je dostupan u Srbiji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 59.990 RSD.