Za slušaoca orijentisanog na detalje

Beyerdynamic slušalice se ističu kako za studijske sesije, tako i za kućno slušanje zahvaljujući njihovom izuzetno jasnom zvuku i udobnom dizajnu.

U čast 100. godišnjice Beyerdynamic-a, slušalice DT 770 Pro X LE u vrednosti od 199 dolara su posebno izdanje popularnih DT 770 Pro sa unapređenim Stellar.45mm dinamičkim drajverima i odvojivim kablom. Sva vrsta zvuka na njima zvuči divno, od filmskih soundtrack-ova do džez snimaka i elektronske muzike sa intenzivnim sub-basom. Komfor prilikom dugotrajnog slušanja je takođe na visokom nivou zbog mekanih jastučića za uši i obložene trake oko glave.

Neprevaziđen komfor i unapređeni drajveri

Beyerdynamic DT 770 Pro X LE

Između njihovih sivih, velur okruglih jastučića za uši i crnog, polu-mat okvira, slušalice DT 770 Pro X LE se savršeno uklapaju sa većinom ostalih modela Beyerdynamic-a. Jastučići za uši su oduvek bili jedan od najprepoznatljvijih aspekata studijskih slušalica ove kompanije – njihov veliki, savršeno okrugao oblik potpuno zatvara uho i omogućava optimalnu izolaciju za praćenje. Imaju neke odrednice karakteristične za ovaj model, uključujući srebrni logo koji označava 100. godišnjicu kompanije i prekrivač trake sa metalnim kopčama koje se zakopčavaju. Jastučići za uši i prekrivač trake mogu se zameniti.

Iako su masivne, slušalice DT 770 Pro X LE su među najudobnijima na tržištu. Jastučići za uši deluju kao putni jastuci zbog svoje velike površine dodira, dok kombinacija mekanog materijala i obilnog punjenja pruža luksuzan osećaj. Njihov prostrani dizajn znači da su manje podložne zagrevanju i znojenju tokom dugotrajnog slušanja, što je odlično za rad u studiju. Zatvoreni dizajn osigurava da neće cureti zvuk, što je mnogima od velike važnosti.

Traka oko glave ima udubljenu površinu koja efikasno sprečava da dođe u kontakt sa osetljivom zonom (vrhom) lobanje. I ona ima obilno punjenje. Ispod ovog punjenja, čelični elastični okvir osigurava da je izdržljiva.

U svakoj komori, Stellar.45 drajver Beyerdynamic-a isporučuje frekvencijski opseg od 5Hz do 40kHz. Prema Beyerdynamic-u, prednosti uključuju viši nivo zvučnog pritiska (SPL), nižu harmonijsku distorziju i širi frekvencijski odziv. Niska težina mišićnog končića omogućava posebno brz i detaljan odziv na tranziciju, što omogućava preciznije slušanje na visokim nivoima zvuka, bez distorzije.

Sa impedansom od 48 oma, slušalice se lako napajaju širokim spektrom plejbek uređaja i profesionalne opreme. Uključeni audio kabl dužine 3 metra ima tro-pinski mini XLR konektor koji se priključuje na dno leve slušalice. Kabl je visokog kvaliteta i završava se 3,5mm utikačem (u kutiji se nalazi adapter od četvrt inča). Osim kabla i adaptera, jedini drugi dodatak je jednostavna, crna vrećica od najlona sa logotipom Beyerdynamic.

Zvuk Zvezdan Preko Celog Spektra

Beyerdynamic DT 770 Pro X LE

Potrebno je malo snage da se pokrenu. Čak i na niskim nivoima zvuka, audio signal zvuči puno. Najdublje sub-bas frekvencije su čujne i tačne, dok visokofrekventni sadržaj dolazi sa ogromnom detaljima. Sub-bas zvuči puno i na visokim nivoima zvuka, ali uvek čisto. Drajveri prelepo reprodukuju sub-bas. Najniže od ovih tonova dolazi sa istom količinom „rike“ poput subwoofera u 2.1 zvučnom sistemu. Bas zvuči puno, ali nikada preterano pojačano. Različiti vokalni nastupi su izuzetno jasni i potpuno prisutni u miksu.

Ukratko, slušalice postižu divnu ravnotežu ovde, dosežući do najdubljih basova bez pojačavanja za efekat.

Orkestarske pesme zvuče posebno svetlo i jasno. Širi stereo prikaz posebno koristi uživo klasične snimke, kao i drugih sa prirodnim, dinamičkim osećajem. Na ovome, široko raspoređeni perkusni zvuci neverovatno zvuče, kao i isporuka basa.

Nadograđeni standard studia

Beyerdynamic DT 770 Pro X LE slušalice su skoro savršene za rad u studiju. Jednostavno rečeno, zvuče fantastično i neverovatno su udobne.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Uopznajte revolucionarni LG ARTCOOL Premium Gallery...

Za razliku od konvencionalnih klima uređaja, novi LG ARTCOOL Premium Gallery model ima ugrađen impozantni LCD...

zIng: Koncept pametnog displeja koji bezbedno...

Pametni telefoni mogu pružiti razne korisne informacije i funkcije, ali uvek će biti situacija kada ne...

Dosadni telefon: izgorela generacija Z odbacuje...

Dosadni telefon, lansiran na Milanskoj nedelji dizajna, najnoviji je uređaj koji koristi brigu mladih ljudi o...

Top 5: Gedžeta koje svaki putnik...

Postoji mnoštvo uređaja, gedžeta i proizvoda koji će olakšati vaše sledeće putovanje. Ovo je definitivna lista...

Dron TY-3R je u osnovi leteći...

Kada je sigurnost na otvorenoj vodi u pitanju, svaka sekunda je važna. Što brže možete stići...

MOONDROP MIAD01 5G SMARTPHONE HIFI AUDIO...

Gotovo svi moderni pametni telefoni fokusirani su na sliku. Čudno je, međutim, da ne postoji telefon...

HONOR je na VivaTech događaju predstavio...

Globalni tehnološki brend HONOR debitovao je na VivaTech događaju, jednom od najvećih tehnoloških u Evropi. Tokom...

Najbolji način za nadogradnju zvuka na...

Fiio je ponovo uspeo sa KA11. USB DAC početnog nivoa ima metalno kućište i odličan kvalitet...

Možete dobiti kompletniju sliku zdravlja sa...

Garmin predstavlja još jedan alat za korisnike koji žele da prate svoje zdravlje preko pametnog monitora...

Oxa trener za disanje: dišite bolje,...

Oxa Breathing Coach nudi rafiniranu aplikaciju sa različitim vežbama, pružajući trenutne povratne informacije kako bi se...
U čast 100. godišnjice Beyerdynamic-a, slušalice DT 770 Pro X LE u vrednosti od 199 dolara su posebno izdanje popularnih DT 770 Pro sa unapređenim Stellar.45mm dinamičkim drajverima i odvojivim kablom. Sva vrsta zvuka na njima zvuči divno, od filmskih soundtrack-ova do džez snimaka i elektronske muzike sa intenzivnim sub-basom. Komfor prilikom dugotrajnog slušanja je takođe na visokom nivou zbog mekanih jastučića za uši i obložene trake oko glave.

Neprevaziđen komfor i unapređeni drajveri

Beyerdynamic DT 770 Pro X LE
Između njihovih sivih, velur okruglih jastučića za uši i crnog, polu-mat okvira, slušalice DT 770 Pro X LE se savršeno uklapaju sa većinom ostalih modela Beyerdynamic-a. Jastučići za uši su oduvek bili jedan od najprepoznatljvijih aspekata studijskih slušalica ove kompanije – njihov veliki, savršeno okrugao oblik potpuno zatvara uho i omogućava optimalnu izolaciju za praćenje. Imaju neke odrednice karakteristične za ovaj model, uključujući srebrni logo koji označava 100. godišnjicu kompanije i prekrivač trake sa metalnim kopčama koje se zakopčavaju. Jastučići za uši i prekrivač trake mogu se zameniti. Iako su masivne, slušalice DT 770 Pro X LE su među najudobnijima na tržištu. Jastučići za uši deluju kao putni jastuci zbog svoje velike površine dodira, dok kombinacija mekanog materijala i obilnog punjenja pruža luksuzan osećaj. Njihov prostrani dizajn znači da su manje podložne zagrevanju i znojenju tokom dugotrajnog slušanja, što je odlično za rad u studiju. Zatvoreni dizajn osigurava da neće cureti zvuk, što je mnogima od velike važnosti. Traka oko glave ima udubljenu površinu koja efikasno sprečava da dođe u kontakt sa osetljivom zonom (vrhom) lobanje. I ona ima obilno punjenje. Ispod ovog punjenja, čelični elastični okvir osigurava da je izdržljiva. U svakoj komori, Stellar.45 drajver Beyerdynamic-a isporučuje frekvencijski opseg od 5Hz do 40kHz. Prema Beyerdynamic-u, prednosti uključuju viši nivo zvučnog pritiska (SPL), nižu harmonijsku distorziju i širi frekvencijski odziv. Niska težina mišićnog končića omogućava posebno brz i detaljan odziv na tranziciju, što omogućava preciznije slušanje na visokim nivoima zvuka, bez distorzije. Sa impedansom od 48 oma, slušalice se lako napajaju širokim spektrom plejbek uređaja i profesionalne opreme. Uključeni audio kabl dužine 3 metra ima tro-pinski mini XLR konektor koji se priključuje na dno leve slušalice. Kabl je visokog kvaliteta i završava se 3,5mm utikačem (u kutiji se nalazi adapter od četvrt inča). Osim kabla i adaptera, jedini drugi dodatak je jednostavna, crna vrećica od najlona sa logotipom Beyerdynamic.

Zvuk Zvezdan Preko Celog Spektra

Beyerdynamic DT 770 Pro X LE
Potrebno je malo snage da se pokrenu. Čak i na niskim nivoima zvuka, audio signal zvuči puno. Najdublje sub-bas frekvencije su čujne i tačne, dok visokofrekventni sadržaj dolazi sa ogromnom detaljima. Sub-bas zvuči puno i na visokim nivoima zvuka, ali uvek čisto. Drajveri prelepo reprodukuju sub-bas. Najniže od ovih tonova dolazi sa istom količinom „rike“ poput subwoofera u 2.1 zvučnom sistemu. Bas zvuči puno, ali nikada preterano pojačano. Različiti vokalni nastupi su izuzetno jasni i potpuno prisutni u miksu. Ukratko, slušalice postižu divnu ravnotežu ovde, dosežući do najdubljih basova bez pojačavanja za efekat. Orkestarske pesme zvuče posebno svetlo i jasno. Širi stereo prikaz posebno koristi uživo klasične snimke, kao i drugih sa prirodnim, dinamičkim osećajem. Na ovome, široko raspoređeni perkusni zvuci neverovatno zvuče, kao i isporuka basa.

Nadograđeni standard studia

Beyerdynamic DT 770 Pro X LE slušalice su skoro savršene za rad u studiju. Jednostavno rečeno, zvuče fantastično i neverovatno su udobne.