Pametne slušalice kompanije Vernte imaju glasovni ChatGPT

Kompanija Vernte je napravila jedan upečatljiv audio uređaj u vidu pametnih audiofilskih slušalica. Sa jedinstvenom kombinacijom tradicionalnih funkcija i modernih digitalnih tehnologija, ovaj proizvod premošćava jaz između samostalnih uređaja i povezanih periferija. Ove slušalice donose novi nivo sofistikacije u domen lične audio tehnologije, nudeći širok spektar funkcija i performansi uz kompaktan dizajn.

Vernte pametne slušalice imaju procesor sa osam jezgara, a od funkcija za povezivanje tu su Bluetooth 5.0, 4G LTE i Wi-Fi. Što se skladišne memorije tiče, opcije su 128 GB i 256GB dok radna memorija može da bude od 4GB ili 6GB, tako da su pokrivene potrebe različitih vrsta korisnika. OLED ekran od 2 inča slušalicama daje dozu jedinstvenosti, unapređuje konfigurabilnost i pojednostavljuje zadatke kao što je surfovanje internetom ili korišćenje društvenih mreža.

Svaki par slušalica dolazi sa detaljima od visokokvalitetne kože i aluminijuma, a Exquisite-Plus verzija ima monogram na držaču školjki koji joj daje dozu ekskluzivnosti. Operativni sistem na ovim slušalicama je Android 11 koji nudi prepoznatljiv interfejs, a otvoreni ekosistem Google Play prodavnice omogućava korisnicima pristup svim mogućim aplikacijama i funkcijama. Tu je takođe i integrisani Google Asistent koji vam omogućava da preko glasovnih komandi obavljate različite zadatke.

Od hardvera tu su još drajveri od 57 mm koji isporučuju vrhunski zvuk sa prostornim karakteristikama. Aktivno potiskivanje buke garantuje imerzivni doživljaj slušanja bez ometanja, a za to koristi četiri aktivna mikrofona koji efikasno blokiraju zvukove iz okruženja. Baterija može da traje do 45 sati, tako da možete dugo da uživate u slušanju muzike i drugih sadržaja bez potrebe za dopunom baterije.

Pametne slušalice kompanije Vernte takođe podržavaju strimovanje zvuka visokog kvaliteta zahvaljujući podršci za 4G LTE i Wi-Fi povezivanje. Kako bi se održao kvalitet zvuka tokom strimovanja, slušalice koriste audio kodek bez gubitaka koji kompresuje fajlove, ali pritom ne eliminiše ključne zvučne detalje.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Huawei GT2 sat za nežniji pol

Portfolio Huawei pametnih satova ove jeseni obogaćen je...

TEST: Microsoft Surface 2 slušalice – Vrhunski zvuk...

Ove nove slušalice se su u suštini ne...

TEST: Jabra Elite 5 – Univerzalne bubice za...

Jabra Elite 5 bubice možda se neće svideti...

TESTIRALI SMO: HP Elite Folio: Izvrsna baterija, inovativan...

HP Elite Folio je zanimljiv 2-u-1 uređaj. Sa...

Roland mini studio za vlogere

Ova mala kutija, nazvana Go:Livecast, se povezuje sa...

Bang & Olufsen predstavlja bubice Beoplay EX

Usvojen je novi izgled sa „stabjlikom“ a deo...

Asus ROG Zephyrus Duo 15 (GX550) predstavlja dizajnerski...

Asus Zephyrus Duo 15 je preuzeo dizajn sa...

castAway kućište vašem smartfonu dodaje drugi ekran na...

Revolucija preklopnih smartfona je počela, ali nisu svi...

HTC Vive Vive Cosmos serija

HTC VIVE menja lice virtuelne realnosti (VR) svojom...

Unutar Samsung inovacije ultra tankog stakla

Galaxy sklopivi uređaji ponovo podsećaju na ono što...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Kompanija Vernte je napravila jedan upečatljiv audio uređaj u vidu pametnih audiofilskih slušalica. Sa jedinstvenom kombinacijom tradicionalnih funkcija i modernih digitalnih tehnologija, ovaj proizvod premošćava jaz između samostalnih uređaja i povezanih periferija. Ove slušalice donose novi nivo sofistikacije u domen lične audio tehnologije, nudeći širok spektar funkcija i performansi uz kompaktan dizajn. Vernte pametne slušalice imaju procesor sa osam jezgara, a od funkcija za povezivanje tu su Bluetooth 5.0, 4G LTE i Wi-Fi. Što se skladišne memorije tiče, opcije su 128 GB i 256GB dok radna memorija može da bude od 4GB ili 6GB, tako da su pokrivene potrebe različitih vrsta korisnika. OLED ekran od 2 inča slušalicama daje dozu jedinstvenosti, unapređuje konfigurabilnost i pojednostavljuje zadatke kao što je surfovanje internetom ili korišćenje društvenih mreža. Svaki par slušalica dolazi sa detaljima od visokokvalitetne kože i aluminijuma, a Exquisite-Plus verzija ima monogram na držaču školjki koji joj daje dozu ekskluzivnosti. Operativni sistem na ovim slušalicama je Android 11 koji nudi prepoznatljiv interfejs, a otvoreni ekosistem Google Play prodavnice omogućava korisnicima pristup svim mogućim aplikacijama i funkcijama. Tu je takođe i integrisani Google Asistent koji vam omogućava da preko glasovnih komandi obavljate različite zadatke. Od hardvera tu su još drajveri od 57 mm koji isporučuju vrhunski zvuk sa prostornim karakteristikama. Aktivno potiskivanje buke garantuje imerzivni doživljaj slušanja bez ometanja, a za to koristi četiri aktivna mikrofona koji efikasno blokiraju zvukove iz okruženja. Baterija može da traje do 45 sati, tako da možete dugo da uživate u slušanju muzike i drugih sadržaja bez potrebe za dopunom baterije. Pametne slušalice kompanije Vernte takođe podržavaju strimovanje zvuka visokog kvaliteta zahvaljujući podršci za 4G LTE i Wi-Fi povezivanje. Kako bi se održao kvalitet zvuka tokom strimovanja, slušalice koriste audio kodek bez gubitaka koji kompresuje fajlove, ali pritom ne eliminiše ključne zvučne detalje.