Pametne slušalice kompanije Vernte imaju glasovni ChatGPT

Kompanija Vernte je napravila jedan upečatljiv audio uređaj u vidu pametnih audiofilskih slušalica. Sa jedinstvenom kombinacijom tradicionalnih funkcija i modernih digitalnih tehnologija, ovaj proizvod premošćava jaz između samostalnih uređaja i povezanih periferija. Ove slušalice donose novi nivo sofistikacije u domen lične audio tehnologije, nudeći širok spektar funkcija i performansi uz kompaktan dizajn.

Vernte pametne slušalice imaju procesor sa osam jezgara, a od funkcija za povezivanje tu su Bluetooth 5.0, 4G LTE i Wi-Fi. Što se skladišne memorije tiče, opcije su 128 GB i 256GB dok radna memorija može da bude od 4GB ili 6GB, tako da su pokrivene potrebe različitih vrsta korisnika. OLED ekran od 2 inča slušalicama daje dozu jedinstvenosti, unapređuje konfigurabilnost i pojednostavljuje zadatke kao što je surfovanje internetom ili korišćenje društvenih mreža.

Svaki par slušalica dolazi sa detaljima od visokokvalitetne kože i aluminijuma, a Exquisite-Plus verzija ima monogram na držaču školjki koji joj daje dozu ekskluzivnosti. Operativni sistem na ovim slušalicama je Android 11 koji nudi prepoznatljiv interfejs, a otvoreni ekosistem Google Play prodavnice omogućava korisnicima pristup svim mogućim aplikacijama i funkcijama. Tu je takođe i integrisani Google Asistent koji vam omogućava da preko glasovnih komandi obavljate različite zadatke.

Od hardvera tu su još drajveri od 57 mm koji isporučuju vrhunski zvuk sa prostornim karakteristikama. Aktivno potiskivanje buke garantuje imerzivni doživljaj slušanja bez ometanja, a za to koristi četiri aktivna mikrofona koji efikasno blokiraju zvukove iz okruženja. Baterija može da traje do 45 sati, tako da možete dugo da uživate u slušanju muzike i drugih sadržaja bez potrebe za dopunom baterije.

Pametne slušalice kompanije Vernte takođe podržavaju strimovanje zvuka visokog kvaliteta zahvaljujući podršci za 4G LTE i Wi-Fi povezivanje. Kako bi se održao kvalitet zvuka tokom strimovanja, slušalice koriste audio kodek bez gubitaka koji kompresuje fajlove, ali pritom ne eliminiše ključne zvučne detalje.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Natasha: Bamboo Smart Travel gitara

Koncept Natasha putujuće gitare ili tihe gitare je prilično pametan. Akustične gitare se oslanjaju na rezonancu kako...

Svilenkasta maska za oči Trinny Woodall...

Iako su sjajne za blokiranje dodatne svetlosti i omogućavanje vašem telu da se prirodno isključi, maske...

Univerzalni dodaci za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi...

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Kako koristiti ChatGPT da poboljšate celokupni...

Od trenutka kada je lansiran u novembru 2022. godine, ChatGPT je postao poznato ime. Ono što...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...
Kompanija Vernte je napravila jedan upečatljiv audio uređaj u vidu pametnih audiofilskih slušalica. Sa jedinstvenom kombinacijom tradicionalnih funkcija i modernih digitalnih tehnologija, ovaj proizvod premošćava jaz između samostalnih uređaja i povezanih periferija. Ove slušalice donose novi nivo sofistikacije u domen lične audio tehnologije, nudeći širok spektar funkcija i performansi uz kompaktan dizajn. Vernte pametne slušalice imaju procesor sa osam jezgara, a od funkcija za povezivanje tu su Bluetooth 5.0, 4G LTE i Wi-Fi. Što se skladišne memorije tiče, opcije su 128 GB i 256GB dok radna memorija može da bude od 4GB ili 6GB, tako da su pokrivene potrebe različitih vrsta korisnika. OLED ekran od 2 inča slušalicama daje dozu jedinstvenosti, unapređuje konfigurabilnost i pojednostavljuje zadatke kao što je surfovanje internetom ili korišćenje društvenih mreža. Svaki par slušalica dolazi sa detaljima od visokokvalitetne kože i aluminijuma, a Exquisite-Plus verzija ima monogram na držaču školjki koji joj daje dozu ekskluzivnosti. Operativni sistem na ovim slušalicama je Android 11 koji nudi prepoznatljiv interfejs, a otvoreni ekosistem Google Play prodavnice omogućava korisnicima pristup svim mogućim aplikacijama i funkcijama. Tu je takođe i integrisani Google Asistent koji vam omogućava da preko glasovnih komandi obavljate različite zadatke. Od hardvera tu su još drajveri od 57 mm koji isporučuju vrhunski zvuk sa prostornim karakteristikama. Aktivno potiskivanje buke garantuje imerzivni doživljaj slušanja bez ometanja, a za to koristi četiri aktivna mikrofona koji efikasno blokiraju zvukove iz okruženja. Baterija može da traje do 45 sati, tako da možete dugo da uživate u slušanju muzike i drugih sadržaja bez potrebe za dopunom baterije. Pametne slušalice kompanije Vernte takođe podržavaju strimovanje zvuka visokog kvaliteta zahvaljujući podršci za 4G LTE i Wi-Fi povezivanje. Kako bi se održao kvalitet zvuka tokom strimovanja, slušalice koriste audio kodek bez gubitaka koji kompresuje fajlove, ali pritom ne eliminiše ključne zvučne detalje.