TEST: Die beste – Samsung Galaxy Note 10+

Ima li boljeg od najvećeg Note-a?

[vc_btn title=”Opšti kvalitet, sjajan ekran, super kamera, dovoljno memorije” style=”flat” shape=”square” color=”success” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-plus” css=”.vc_custom_1489261042959{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”][vc_btn title=”Preveliki je, nema audio izlaz ” style=”flat” shape=”square” color=”danger” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-minus” css=”.vc_custom_1489261031745{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”]

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Trenutno najbolji telefon je titula koja se prebacuje s telefona na telefon, više puta godišnje. Već nekoliko godina, na kraju ostane na aktuelnom Note telefonu – jedinom sa olovkom.

Telefoni se takmiče u više kategorija:

najbrži, najbolja kamera, najbolji ekran, najveća autonomija, najbolji gejmerski, najbolji zvučnici, najbolji UX i UI, najviše memorije, najlepše spoljašnosti, najbolje izrade…

Samsung Galaxy Note 10+ je tip koji nije nužno naj u svakoj kategoriji, ali je sveukupno najbolji. To je naučio od tate N9, dede N8 i ostalih predaka.

Princip je uvek isti – uzima se najbolje od Samsung delova i sklopi se lepa celina u obliku telefona. Kada imate toliku banku organa, nije teško biti naj.

Kvalitet izrade za Note seriju je na najvišem standardu. Radi se o klasičnom sendviču od stakla i aluminijuma. Napred i nazad GG6, okolo metal.
Veoma je čvrst (nismo ga bacali radi provere) i dobro leži u ruci.

Dolazi u novim bojama, od kojih je najinteresantnija verzija bez prave definicije boje. Korišćen je poseban sloj koji reflektuje okolne boje, slično kao CD.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde