AirPods – Nove slušalice dolaze sa kućištem za bežično punjenje, podrškom za Siri i jačom baterijom

Kućište za bežično punjenje baterije će takođe biti dostupno postojećim korisnicima po ceni od 79 dolara

Novo kućište za bežično punjenje radi sa standardnim Qi punjačima, tako da bi trebalo bude kompatibilno sa skoro svakim bežičnim punjačem na tržištu.

Pored toga, i AirPods slušalice druge generacije i kućište izgledaju identično kao i modeli prve generacije, osim što kućište za bežično punjenje ima malo LED svetlo koje pokazuje nivo baterije.

Apple kaže da H1 čip, koji je novina kod druge generacije AirPods slušalica, donosi mnogo poboljšanja u odnosu na W1 čip.

Konkretno, sa novom generacijom slušalica možete da pričate sat vremena duže, što je poboljšanje od 50%. Mikrofon je jasniji, a slušalice se povezuju duplo brže kada prebacujete konekciju sa jednog uređaja na drugi.

„Hey Siri“ funkcija vam omogućava da komunicirate sa Siri bez korišćenja ruku. Nove AirPods slušalice takođe podržavaju i Bluetooth 5 tehnologiju.

H1 čip je prvi iz serije čipova koje Apple pravi posebno za slušalice, napuštajući W-series čipove koje su AirPods pozajmile od Apple satova (koji će nastaviti i dalje da koriste W-series procesore).

Apple će prodavati novu generaciju AirPods slušalica u dve verzije:

Sa kućištem za bežično punjenje po ceni od 199 dolara ili sa standardnim kućištem po ceni od 159 dolara, koja je ista kao i kod prethodne generacije.

Apple će takođe zasebno prodavati kućište za bežično punjenje za ljude koji već imaju AirPods slušalice, a to će ih koštati dodatnih 79 dolara.

Na taj način korisnici će moći da napune svoje slušalice preko bežičnog punjača bez potrebe da kupuju novi model slušalica.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde