Frostee Beer 2 Go – Asobu termos za leto

Forsty Beer 2 Go termos kompanije Asobu je ultimativni rashladni uređaj za pivo u flaši ali i u konzervi.

Konstrukcija sa duplim zidovima od nerđajućeg čelika i vakuumskom izolacijom garantuje da će vaše pivo biti rashlađeno satima.
Sa sve otvaračem za pivske flaše, ovaj fantastični termos ima sve što vam je potrebno za uživanje u vašem omiljenom pivu.

Savršene je veličine za svaku pivsku bocu ili limenku, zaboravite na šolju i uživajte u vašem omiljenom pivu na žurci, na plaži ili na roštilju.
Dostupan je u crnoj ili srebrnoj boji pa možete da ga uzmete za sebe ili kao vrlo koristan poklon za bilo kog ljubitelja piva.

Asobu vam predstavlja ultimativnu bocu za svakog ljubitelja piva!

Inspirisan strastvenim pivopijama, Frostee Beer 2 Go je napravljen u pravom Asobu stilu i predstavlja zaista jedinstvenu kombinaciju.

Ovaj sjajni termos je savršen kad želite da održite vaše pivo idealno rashlađenim.
Kada skinete gornji deo ostaje vam termos savršene veličine za limenku Hejnekena.

A ne zaboravite ni poklopac, koji dolazi sa ugrađenim otvaračem za pivo (da, i toga su se setili!) tako da imate sve rekvizite za pijenje piva na jednom mestu, lepo upakovane u jedan sjajni termos, kad god vam zatrebaju.

Bez obzira na to da li pijete Jelen, Lav, Nikšićko ili neko četvrto pivo, niko ne voli toplo pivo, niko ne voli čak ni pivo na sobnoj temperaturi.

Sa Frosty 2 Go termosom spoljašnja temperatura ne igra nikakvu ulogu, samo rashladite svoje pivo na željenu temperaturu i stavite ga u ovaj fantastični termos.

I spremni ste za žurku! Napolju ili unutra, konstrukcija sa duplim zidovima od nerđajućeg čelika će zadržati hladnoću tako da možete temeljno da uživate u svom hladnom pivu.

Ova izdržljiva boca koja se „ne znoji“ će odmah postati omiljeni rekvizit svakog pivopije!

CENA: 29,99 $

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde