TEST: Toyota Corolla – Najbolji hibrid

Novi talas hibrida cilja novu generaciju, omladinu svesnu vrednosti koja se nudi iz zemlje izlazećeg Sunca

[vc_btn title=”Pregledan, udoban, ima dosta dodatne opreme, sve na dohvat ruke” style=”flat” shape=”square” color=”success” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-plus” css=”.vc_custom_1489261042959{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”][vc_btn title=”Nema previše prostora” style=”flat” shape=”square” color=”danger” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-minus” css=”.vc_custom_1489261031745{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”]

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Najnovija Toyota Corolla menja model Auris.

U Toyoti su odlučili da vrate ime Corolla, a to je ime najprodavanijeg automobila ikada.
U kompaniji su se odlučili da rebrendiraju ovaj model delom zbog toga što prethodni Auris nije bio baš posebno inspirativan porodični auto.

Ovaj svež početak za ime Corolla predstavlja potpuno preuređivanje modela Auris.
Sada stoji na novoj platformi, što znači novo vešanje i novi upravljački sistem.

Dobili smo i novi stajling, i možda najznačajnije od svega, sada je Corolla dostupna sa dva znatno poboljšana hibridna sistema.

S obzirom na to da je Corolla porodični automobil, na tržištu postoji mnoštvo izvanrednih rivala protiv kojih se takmiči, kao, na primer, Ford Focus ili Volkswagen Golf.

Ali kao hibrid, ovaj model zapravo nema tako puno vrhunskih protivnika.

Stvara se osećaj kao da svet vapi za odličnim hibridnim automobilom koji nije samo efikasan, već predstavlja i odličan ceo paket, a upravo bi Corolla mogla da bude odgovor.
A u nastavku ćemo vam reći i zašto.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde