Naprednije performanse i vrhunski ekran – Nokia 3.2

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavila je dostupnost Nokia 3.2 telefona u Srbiji.

Nokia 3.2 telefon svim fanovima u Srbiji donosi veliki HD+ ekran i bateriju koja traje do dva dana, a sve to pokreće najnovije Android 9 Pie iskustvo.

Nokia 3.2 poseduje veću bateriju od mnogih premium pametnih telefona, koja kombinuje efikasan hardver sa softverskom genijalnošću. Opcija Prilagodljive baterije, koja je predstavljena na Android 9 Pie sistemu, upravlja pozadinskim aplikacijama koristeći tehnologiju veštačke inteligencije tako što uči preferencije korisnika i prilagođava potrošnju energije za određene aplikacije i procese. Baterija ovog telefona može da traje i do dva dana.
Nokia 3.2 poseduje impresivan HD+ ekran dijagonale 6,26 inča, što znači da će korisnici u potpunosti moći da uživaju u omiljenim filmovima, emisijama i strimovima.

Nokia 3.2 telefon pokreće Qualcomm® Snapdragon™ 429 platforma, što znači da će ovaj model jednostavno obavljati sve zadatke.

Nokia 3.2 je jedan od prvih Nokia telefona koji dolazi sa notifikacionim svetlom – dugme za aktivaciju suptilno svetli kada postoje notifikacije koje korisnik treba da pogleda.
Predstavljajući Google Assistant dugme, Nokia 3.2 menja način interakcije sa pametnim telefonom.
Jednostavnim pritiskom na taster pristupite Google pomoćniku i izdajte naredbe, obavljajte pozive, slušajte muziku i dobijte odgovore na vaša pitanja brže nego ikada ranije.

Duplim pritiskom na taster dobijate vizuelni pregled vašeg dana sa inteligentnim predlozima i personalizovanim informacijama, uključujući informacije o saobraćaju i rasporedu u vašem kalendaru tako da više nikada ne propustite nijedan sastanak. Dugim pritiskom na taster aktiviraćete walkie-talkie režim za duže upite, koji omogućava da vas Google pomoćnik sluša dok ne opustite pritisak.

Tehnologija veštačke inteligencije pokreće veliki broj funkcija na Nokia 3.2 telefonu, uključujući funkciju otključavanja putem prepoznavanja lica koja pruža brz i jednostavan način da otključate svoj pametni telefon.

Nokia 3.2 dolazi sa Android 9 Pie sistemom i odmah je spreman za korišćenje. Ovaj model se pridružuje sveobuhvatnoj liniji Nokia telefona koji su deo Android One porodice, što znači da korisnicima pruža poslednje Android inovacije i softversko iskustvo. Nokia pametni telefoni koji su deo Android One programa nude korisnicima fenomenalno skladište i dobar životni vek baterije, dolaze sa tri godine mesečnih bezbednosnih zakrpa i dva veća ažuriranja operativnog sistema.

Android 9 Pie sistem sadrži funkcije podržane veštačkom inteligencijom koje omogućavaju da vaš uređaj bude pametniji, brži i da se prilagodi vašim potrebama dok ga koristite. Na ovakav način vaše iskustvo korišćenja pametnog telefona vremenom postaje sve bolje. Funkcija Prilagodljive baterije ograničava potrošnju baterije za aplikacije koje ne koristite često, a Akcije aplikacija predviđaju vaš naredni korak i omogućavaju da još brže obavite vašu sledeću akciju.

Nokia 3.2 će tokom tri godine dobijati mesečne bezbednosne zakrpe i dva veća ažuriranja operativnog sistema, kako je garantovano Android One programom. Kao dodatak tome, Google Play Protect skenira preko 50 milijardi aplikacija dnevno i štiti vaš telefon od malvera, što Nokia 3.2 čini jednim od najbezbednijih telefona na tržištu.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde