CES 2022: The Freestyle prenosivi projektor za zabavu na svakom koraku

The Freestyle kombinuje mogućnosti ne samo projektora, nego i pametnog zvučnika, kao i ambijentalnog osvetljenja u jedan lako prenosiv uređaj. The Freestyle je težak ukupno 830 grama, a za razliku od konvencionalnih projektora, njegovo postolje omogućava rotaciju do 180 stepeni, pružajući korisnicima prikaz visoko-kvalitetnog video sadržaja bilo gde – na stolovima, podovima, na zidu ili čak na plafonu.

„The Freestyle je jedinstveni projektor čiji je glavni zadatak da bude svestran i fleksibilan kako bi odgovorio na sve potrebe korisnika i njihov način života koji se ubrzano menja. Zbog toga što eliminiše sva ograničenja u prostoru, The Freestyle predstavlja zabavan i praktičan uređaj koji se može koristiti prema ličnim preferencijama korisnika“, izjavio je Simon Sung, izvršni potpredsednik i direktor prodaje i marketinga sektora za vizuelno poslovanje Samsung Electronics.

Najnoviji projektor The Freestyle dolazi s brojnim opcijama za kvalitet reprodukcije poput automatskog izjednačavanja (auto-keystone) i niveliranja (auto-level) koje pokreću vodeće tehnologije u industriji. Uz to, opcija automatskog fokusa (auto-focus) pruža kristalno čisti prikaz na svim površinama i pod svim uglovima do 100 inča veličine. The Freestyle je kompatibilan s eksternim baterijama koje podržavaju USB-PD kao i 50W/20V output ili više.

The Freestyle takođe donosi podršku za Smart TV opcije koje su dostupne na Samsung pametnim televizorima, uključujući streaming usluge, mirroring, kao i mogućnosti emitovanja sadržaja kompatibilnih sa Android i iOS pametnim telefonima.

The Freestyle projektor predstavljen na CES 2022 tehnološkom sajmu biće dostupan na lokalnom trzistu sredinom februara. Za više informacija posetite news.samsung.com/global/ces-2022 i www.samsung.com.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde