Elektrificirana trenerka za vežbanje stimuliše vaše mišiće za brže napredovanje!

EMS trening odela stimulišu mišiće elektricitetom kako bi se povećao nivo napetosti i otpora tokom intenzivnih 20-ominutnih vežbi. Bar tako tvrde. Katalyst je prvi uređaj za električnu stimulaciju mišića (EMS) koji je odobren od strane FDA za kućnu upotrebu, a budući da su trening sesije uglavnom fokusirane na vežbe sa sopstvenom težinom, nisu potrebni dodatni rekviziti.

Katalyst_Suit

Ova tehnika omogućava bolje i brže kontrakcije mišića. Podizanje tegova aktivira oko 50% mišića, dok EMS može aktivirati do 90%. Može vam omogućiti brži rast mišića u kraćem vremenskom periodu, kao i pomoći oporavku aktiviranjem nervnih završetaka oko mišića.

Ući u odelo je vežba sama po sebi. Morate se namučiti da biste obukli vrlo tesnu majicu i helanke, napravljene od poliamida (kao najlon) za bolju električnu provodljivost. To je baza. Zatim, nakon što se 26 električnih jastučića Katalyst-a poprskaju vodom, odela su spremna za nošenje, sa 15 kopči kako bi bila stegnuta do te mere da vas pritiska. Na kraju, impulsni paket – baterija koja napaja elektroimpulse – se stavlja u futrolu za butinu, elektrode se povezuju putem dve magnetne stezaljke i vreme je da počnete. Sve ste kopčali i spojili.

Katalyst_Suit

Kontrola odela i prateći treninzi obezbeđeni su putem Katalyst aplikacije. U početku podešavanje odgovarajuće električne jačine može biti kontraintuitivno iskustvo; teško je ubediti mozak da kaže „Da, dozvolimo da se šokiramo više“ i da vam dozvoli da dodirnete dugme za povećanje napona. Cilj je da bude dovoljno velikog napona da mišići involontarno kontraktuju, a da se opuste kada puls prestane. Pulsevi traju četiri sekunde, a zatim sledi četiri sekunde odmora.

Katalyst preporučuje da se trening snage i moći ograniče na tri puta nedeljno, uz nastavak uobičajenog treninga sa tegovima. Sa ogromnim otporom, jednostavni složeni pokreti rezultiraju obilnim znojenjem.

Katalyst_Suit

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

SPACETOP G1 je laptop koji odustaje...

Laptopovi danas koriste sve vrste dizajna u pokušaju da se istaknu. Možda ste čuli za one...

GOOGLE PREDSTAVLJA FITBIT ACE LTE PAMETNI...

Google želi da vaša deca budu nezavisna, dok istovremeno prati njihovo zdravlje i sigurnost uz novu...

Kylian X LOEWE. BLUETOOTH ZVUČNIK: 100...

Verovatno niste čuli za We by LOEWE. LOEWE sa tačkom ili radi bolje jasnoće—Loewe Technology GmbH—nemački...

TOP 5 zgodnih tehnoloških uređaja su...

Kad god napustite udobnost svog doma, bilo da je to kratki izlet ili višednevno putovanje, važno...

HONOR 200 Pro obezbeđuje prvu poziciju...

Globalni tehnološki brend HONOR objavio je da je, nedavno predstavljeni, HONOR 200 Pro dobio priznanje nezavisnog...

Field Tube monokular neophodan rekvizit za...

Kada ste na stazi i posmatrate divlje životinje, par dvogleda možda nije najbolji izbor. Tu nastupa...

Ovladajte svoj Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra je više od običnog pametnog telefona; to je moćan alat za produktivnost...

AI uređaj omogućava da govorite jezike...

Ne nedostaje posvećenih uređaja specifično namenjenih za prevođenje. Timekettle sam nudi mnoštvo dodataka za rešavanje komunikacijskog...

LEGO RADIO PUŠTA MUZIKU I OMOGUĆAVA...

LEGO ideje i njihova opsesija retro modelima neće uskoro prestati. Vintidž Polaroid SX-70 kamera, genijalni Tetris...

TOP 5 Najboljih važnih gedžeta koji...

Ovo bi moglo da intrigira one od vas koji vole da izađu napolje i istraže divljinu....
EMS trening odela stimulišu mišiće elektricitetom kako bi se povećao nivo napetosti i otpora tokom intenzivnih 20-ominutnih vežbi. Bar tako tvrde. Katalyst je prvi uređaj za električnu stimulaciju mišića (EMS) koji je odobren od strane FDA za kućnu upotrebu, a budući da su trening sesije uglavnom fokusirane na vežbe sa sopstvenom težinom, nisu potrebni dodatni rekviziti.
Katalyst_Suit
Ova tehnika omogućava bolje i brže kontrakcije mišića. Podizanje tegova aktivira oko 50% mišića, dok EMS može aktivirati do 90%. Može vam omogućiti brži rast mišića u kraćem vremenskom periodu, kao i pomoći oporavku aktiviranjem nervnih završetaka oko mišića. Ući u odelo je vežba sama po sebi. Morate se namučiti da biste obukli vrlo tesnu majicu i helanke, napravljene od poliamida (kao najlon) za bolju električnu provodljivost. To je baza. Zatim, nakon što se 26 električnih jastučića Katalyst-a poprskaju vodom, odela su spremna za nošenje, sa 15 kopči kako bi bila stegnuta do te mere da vas pritiska. Na kraju, impulsni paket – baterija koja napaja elektroimpulse – se stavlja u futrolu za butinu, elektrode se povezuju putem dve magnetne stezaljke i vreme je da počnete. Sve ste kopčali i spojili.
Katalyst_Suit
Kontrola odela i prateći treninzi obezbeđeni su putem Katalyst aplikacije. U početku podešavanje odgovarajuće električne jačine može biti kontraintuitivno iskustvo; teško je ubediti mozak da kaže „Da, dozvolimo da se šokiramo više“ i da vam dozvoli da dodirnete dugme za povećanje napona. Cilj je da bude dovoljno velikog napona da mišići involontarno kontraktuju, a da se opuste kada puls prestane. Pulsevi traju četiri sekunde, a zatim sledi četiri sekunde odmora. Katalyst preporučuje da se trening snage i moći ograniče na tri puta nedeljno, uz nastavak uobičajenog treninga sa tegovima. Sa ogromnim otporom, jednostavni složeni pokreti rezultiraju obilnim znojenjem.
Katalyst_Suit