Elektrificirana trenerka za vežbanje stimuliše vaše mišiće za brže napredovanje!

EMS trening odela stimulišu mišiće elektricitetom kako bi se povećao nivo napetosti i otpora tokom intenzivnih 20-ominutnih vežbi. Bar tako tvrde. Katalyst je prvi uređaj za električnu stimulaciju mišića (EMS) koji je odobren od strane FDA za kućnu upotrebu, a budući da su trening sesije uglavnom fokusirane na vežbe sa sopstvenom težinom, nisu potrebni dodatni rekviziti.

Katalyst_Suit

Ova tehnika omogućava bolje i brže kontrakcije mišića. Podizanje tegova aktivira oko 50% mišića, dok EMS može aktivirati do 90%. Može vam omogućiti brži rast mišića u kraćem vremenskom periodu, kao i pomoći oporavku aktiviranjem nervnih završetaka oko mišića.

Ući u odelo je vežba sama po sebi. Morate se namučiti da biste obukli vrlo tesnu majicu i helanke, napravljene od poliamida (kao najlon) za bolju električnu provodljivost. To je baza. Zatim, nakon što se 26 električnih jastučića Katalyst-a poprskaju vodom, odela su spremna za nošenje, sa 15 kopči kako bi bila stegnuta do te mere da vas pritiska. Na kraju, impulsni paket – baterija koja napaja elektroimpulse – se stavlja u futrolu za butinu, elektrode se povezuju putem dve magnetne stezaljke i vreme je da počnete. Sve ste kopčali i spojili.

Katalyst_Suit

Kontrola odela i prateći treninzi obezbeđeni su putem Katalyst aplikacije. U početku podešavanje odgovarajuće električne jačine može biti kontraintuitivno iskustvo; teško je ubediti mozak da kaže „Da, dozvolimo da se šokiramo više“ i da vam dozvoli da dodirnete dugme za povećanje napona. Cilj je da bude dovoljno velikog napona da mišići involontarno kontraktuju, a da se opuste kada puls prestane. Pulsevi traju četiri sekunde, a zatim sledi četiri sekunde odmora.

Katalyst preporučuje da se trening snage i moći ograniče na tri puta nedeljno, uz nastavak uobičajenog treninga sa tegovima. Sa ogromnim otporom, jednostavni složeni pokreti rezultiraju obilnim znojenjem.

Katalyst_Suit

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Da li udobno slušate?

Da li su vaše bežične slušalice gotovo stalno u ušima? Ako ne pristaju savršeno, slušanje tokom...

Top Tech: Samsung Galaxy S24 Ultra...

A kako se stiže do te titule? Znanjem i lepim vaspitanjem! Samsung već godinama, pa i...

Samsung Galaxy S24 Ultra – Najnaprednije...

U dinamičnom svetu tehnologije, konstantno svedočimo inovacijama i lansiranjima novih uređaja od strane različitih kompanija. Jedan...

Sonyjeva gaming marka ponovo se upliče...

Sony nije stran audio proizvodima, a najnoviji izdanak iz njegovog Inzone brenda namenjenog igračima nudi mnogo...

HONOR Magic6 Pro: Redefinisanje budućnosti fotografije...

U cilju pružanja transparentnog uvida u impresivne specifikacije kamere na najnovijem modelu HONOR Magic6 Pro, kompanija...

Best Buy: Samsung Galaxy S24 ...

Galaxy S24 je odličan izbor za ljubitelje Androida, sa izuzetnom optimizacijom baterije, vrhunskim performansama i elegantnim...

TECNO revolucionarno iskustvo prostornog zvuka

Inovativni tehnološki brend TECNO objavio je partnerstvo s kompanijom Dolby Laboratories, liderom u iskustvima uživanja u...

Savijeno tehnološko čudo – Tecno Phantom...

TECNO, od nedavno jedan od TOP 5 brendova u industriji mobilnih tehnologija, ovaj uspeh postigao je...

Samsung Galaxy S24 serija – Inovacije...

Verni Samsung korisnici nisu sumnjali da će Samsung Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra imati najbolju...

TEST: Samsung Galaxy S23 FE ...

U vreme kada ćete jedva naći telefon „srednje klase“, Samsung predstavlja još jedan Fun Edition model....
EMS trening odela stimulišu mišiće elektricitetom kako bi se povećao nivo napetosti i otpora tokom intenzivnih 20-ominutnih vežbi. Bar tako tvrde. Katalyst je prvi uređaj za električnu stimulaciju mišića (EMS) koji je odobren od strane FDA za kućnu upotrebu, a budući da su trening sesije uglavnom fokusirane na vežbe sa sopstvenom težinom, nisu potrebni dodatni rekviziti.
Katalyst_Suit
Ova tehnika omogućava bolje i brže kontrakcije mišića. Podizanje tegova aktivira oko 50% mišića, dok EMS može aktivirati do 90%. Može vam omogućiti brži rast mišića u kraćem vremenskom periodu, kao i pomoći oporavku aktiviranjem nervnih završetaka oko mišića. Ući u odelo je vežba sama po sebi. Morate se namučiti da biste obukli vrlo tesnu majicu i helanke, napravljene od poliamida (kao najlon) za bolju električnu provodljivost. To je baza. Zatim, nakon što se 26 električnih jastučića Katalyst-a poprskaju vodom, odela su spremna za nošenje, sa 15 kopči kako bi bila stegnuta do te mere da vas pritiska. Na kraju, impulsni paket – baterija koja napaja elektroimpulse – se stavlja u futrolu za butinu, elektrode se povezuju putem dve magnetne stezaljke i vreme je da počnete. Sve ste kopčali i spojili.
Katalyst_Suit
Kontrola odela i prateći treninzi obezbeđeni su putem Katalyst aplikacije. U početku podešavanje odgovarajuće električne jačine može biti kontraintuitivno iskustvo; teško je ubediti mozak da kaže „Da, dozvolimo da se šokiramo više“ i da vam dozvoli da dodirnete dugme za povećanje napona. Cilj je da bude dovoljno velikog napona da mišići involontarno kontraktuju, a da se opuste kada puls prestane. Pulsevi traju četiri sekunde, a zatim sledi četiri sekunde odmora. Katalyst preporučuje da se trening snage i moći ograniče na tri puta nedeljno, uz nastavak uobičajenog treninga sa tegovima. Sa ogromnim otporom, jednostavni složeni pokreti rezultiraju obilnim znojenjem.
Katalyst_Suit