Apocalypse Manufacturing je od modela RAM TRX napravila vozilo sa 6×6 pogonom

Kompanija Apocalypse Manufacturing svetu je predstavila vozilo po imenu Warlord, koje je zapravo Ram 1500 TRX sa modifikovanim 6×6 pogonom.

U ovoj kompaniji su na vozilo stavili i poseban ram pozadi koristeći čelik debljine 0,6 cm.
Za odgovarajuće agresivni izgled tu su gume za blato od 37 inča postavljene na felne od 18 inča.

Rezervni točak u punoj veličini postavljen je u tovarni prostor. Odmah iza kabine nalaze se roll barovi.

Ispod haube nije bilo promena. Kao i redovni TRX, i Warlord ima 6,2-litarski V8 motor sa turbo kompresorom koji isporučuje 702 konjske snage (534 kW) i 881 Nm obrtnog momenta koji se prenosi na točkove preko osmostepenog automatskog menjača.

Kabina ovog kamioneta nudi kombinaciju sportskih elemenata, luksuznih materijala i visokotehnoloških funkcija poput ogromnog vertikalno postavljenog infotejnment ekrana.
Ako redovan izgled nije dovoljan za vas, kompanija Apocalypse Manufacturing je objavila listu dostupnih poboljšanja na svom sajtu.

Kupci mogu da se opredele za gume od 40 inča po ceni od 2.200 dolara. Termalna noćna kamera košta 5.200 dolara a LED osvetljenje ispod kamioneta košta 1.000 dolara.

S obzirom na to da su motori na trenutnim modelima Ram 1500 i Hellcat već toliko slični onima kod tjunera, kompanije su su odmah počele da predstavljaju ludačke kreacije zasnovane na modelu TRX. Na primer, Hennessey ima Mammoth 1000 paket koji pojačava snagu na 1.012 ks (755 kW) i 1.314 Nm obrtnog momenta.

Hennessey takođe nudi i SUV konverziju za model TRX koja zatvara tovarni prostor kako bi se kabina povećala i mogla da primi sedam putnika.

Taj model ima Mammoth 1000 paket, vešanje podignuto 2,5 inča, felne of 20 inča i gume od 35 inča.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde