Restilizovani Megane GrandCoupe

Novi Mégane GrandCoupe integriše LED tehnologiju 100% Pure Vision, koja je efikasnija u vožnji, kao i karakterističan potpis marke Renault sa svetlima u obliku slova C (C-Shape).

Na prednjoj strani vozila nalaze se novi branik i rešetka sa hromiranim elementima.

Deflektori su pozicionirani na prednjoj strani lukova točkova radi poboljšane aerodinamike.

Bočne strane novog modela Mégane GrandCoupe odlikuje novi dizajn blatobrana, kao i osvetljenje kvaka na vratima.

Novi Mégane GrandCoupe je dostupan u sedam boja spoljašnjosti, uključujući i novu sivu boju – Highland Grey.
Dostupni su i novi točkovi od 16 do 18 inča.

Novi Mégane GrandCoupe je opremljen digitalnom instrument tablom sa ekranom veličine 10,2 inča (u zavisnosti od verzije).

Ona podržava GPS navigaciju (u zavisnosti od zemlje) koja personalizuje iskustvo u vožnji na veoma intuitivan način.

Instrument tabla takođe sadrži (u zavisnosti od nivoa dodatne opreme) novi multimedijalni ekran od 9,3 inča sa dvostruko većom radnom površinom.

Ovaj vertiklani ekran unosi savremenost i modernizuje putnički prostor.

Novi povezani multimedijski sistem Renault EASY LINK objedinjuje čitav niz multimedijalnih sadržaja, navigaciju, informativne elemente i postavke sistema Multi-Sense.

Novi Mégane GrandCoupe je takođe opremljen samozatamnjujućim unutrašnjim retrovizorom bez ivica i hromiranim završnim slojem na kontrolama klima uređaja.

Poptuno nove presvlake upotpunjuju unutrašnjost vozila.

Koristeći novi, fluidniji i intuitivniji interfejs, multimedijalni sistem Renault EASY LINK koristi iste kodove kao i pametni telefoni i integriše prepoznavanje glasa, telefoniju sa sistemom Android Auto i kompatibilan je sa sistemom Apple CarPlay.

Sa četiri režima vožnje (Eco, Comfort, Sport i MySense – u zavisnosti od motora), tehnologija Renault MULTI-SENSE se razvija na jedan duboko iskustveni način.

Nove funkcije uključuju poboljšanu ergonomiju za veću intiuitivnost i jednostavnija podešavanja, nove boje enterijera vozila, kao i aplikaciju R-Sound za zvuk motora.

Novi Mégane GrandCoupe koristi nove sisteme za pomoć u vožnji za sigurniju i prijatniju vožnju:

Adaptivni tempomat (Adaptive Cruise Control) sa Stop&Go funkcijom održava razmak sa vozilom koje se nalazi ispred pri određenoj brzini i reguliše ubrzanje i kočenje.

Sistem aktivnog kočenja u slučaju nužde (Active Emergency Braking System) je unapređen prepoznavanjem pešaka.
Sistem upozorenja pri vožnji unazad (Rear Cross Traffic Alert ) prepoznaje prepreku koja se približava i upozorava vozača kada vozi unazad.

Pored toga, funkcija Auto-Hold na ručnoj kočnici koja omogućava vozaču da ostane u mirovanju bez pritiskanja kočnice poboljšana je radi veće udobnosti u gradskoj vožnji.

Novi Mégane GrandCoupe pruža veliki izbor motora, prilagođenih različitim načinima korišćenja, koji su kompatibilni sa novim propisima u skladu sa standardom Euro 6D FULL:

U grupi benzinskih motora, novitet je 1.0 TCe motor sa direktnim ubrizgavanjem u efikasnijoj verziji sa 115 ks (sa ručnim menjačem) optimizovanoj za smanjenje potrošnje goriva i emisije CO2.

“Pet godina nakon lansiranja 2016. godine, Renault obnavlja model Mégane GrandCoupe, prestižnu limuzinu elegantnih linija, unapređujući sve odlike koje su ga učinile tako uspešnim u pogledu užitka i udobnosti u vožnji. Novi Mégane GrandCoupe svakom klijentu pruža personalizovano iskustvo u vožnji sa novim tehnologijama kao što su sistem Renault EASY LINK, prefinjenom unutrašnjošću vozila modernog stila i novim, efikasnijim benzinskim motorom 1.0 TCe. Najnovija generacija sistema za pomoć u vožnji upotpunjuje tehnološke funkcije koje nudi novi Mégane GrandCoupe.”
Marion Humeau, Marketing direktor odeljenja za automobile srednje veličine, Renault Grupa.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde