Novi standardi upakovani u atraktivan S23 dizajn!

Kompanija Samsung Electronics predstavila je modele Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ i Galaxy S23 i novu eru vrhunskog iskustva korišćenja Samsung Galaxy telefona. Čuvena Samsung Galaxy kamera korisnicima pruža više slobode za istraživanje sopstvene kreativnosti, kao što je snimanje Nightography video materijala sa transformativnom AI bioskopskog kvaliteta. „Snapdragon® 8 Gen 2 mobilna platforma za Galaxy uređaje“ nudi vrhunska iskustva, uključujući revolucionarnu AI, mobilno gejming iskustvo nove generacije i snažnu podršku igranju igara uz najbržu grafiku na svetu.  Na modelu Galaxy S23 Ultra, ugrađena S Pen olovka koju mnogi verni Samsung Galaxy korisnici znaju i vole nudi više mogućnosti za produktivnost, pravljenje beležaka, hobije i drugo.

„Vrednost uticaja tehnologije se meri ne samo po tome šta danas ljudima omogućava, već i kako doprinosi boljoj budućnosti“, izjavio je TM Roh, predsednik i direktor odeljenja za mobilno iskustvo u kompaniji Samsung Electronics. „Cela Galaxy S23 serija postavlja nove standarde kad je reč o pouzdanom vrhunskim iskustvima korišćenja pametnih telefona. Naša misija je redefinisanje maksimalnih performansi spajanjem snage, trajnih inovacija i održivosti.“

Samsung Galaxy kamera sa najviše megapiksela i brojnim funkcijama kreativne kontrole, danju i noću

Galaxy S23 Ultra omogućava svim  korisnicima snimanje fenomenalnog video sadržaja. Nudi najnapredniji sistem kamere za Samsung Galaxy, prilagođen skoro svim uslovima svetla i osmišljen da zabeleži neverovatne detalje. Unapređene Nightography sposobnosti transformišu način na koji serija Galaxy S optimizuje foto i video materijal u širokom rasponu uslova okruženja. Od snimanja omiljene pesme na koncertu do pravljenja selfija ili grupne slike prijatelja na večeri — korisnici mogu da dobiju oštrije slike i video materijal. Vizuelna buka koja obično kvari slike pri slabom osvetljenju je korigovana novim algoritmom za obradu signala slike (ISP) na bazi AI koji poboljšava detalje i ton boje slike.

Kao prvi među Samsung Galaxy telefonima, model Galaxy S23 Ultra može da se pohvali novim 200MP adaptivnim piksel senzorom koji neverovatnom preciznošću beleži bitne trenutke. Koristi bining piksela da podrži više nivoa obrade visoke rezolucije istovremeno. A s obzirom da su selfi kamere važnije nego ikada za način na koji danas komuniciramo, serija Galaxy S23 uvodi brzi autofokus i našu prvu Super HDR selfi kameru uz skok sa 30 na 60 frejmova u sekundi za primetno bolje slikanje i snimanje lica spreda.

Vrhunske performanse trasiraju put ka budućnosti mobilnog igranja igara

I za kreatore i za gejmere, želja da pomeraju granice i stalno iznova osmišljavaju nove mogućnosti zahteva tehnologiju koja prevazilazi očekivanja. Samsung i Qualcomm zajedno optimizuju Samsung Galaxy iskustvo sa najnovijim „Snapdragon 8 Gen 2 mobilnom platformom, najmoćnijom i naefikasnijom platformom ikada kod Samsung Galaxy pametnih telefona sa nabržim karakteristikama do sada. Takođe, na Galaxy S23 Ultra, baterija od 5000 mAh napaja veću kameru od Galaki S22 Ultra bez povećanja veličine uređaja.

U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da podrži praćenje zraka u realnom vremenu kada je u pitanju mainstream mobilnih igara. Korisnici će moći da vide primetno realnije prikaze scena, zahvaljujući tehnologiji koja simulira i prati svaki zrak svetlosti.

Dizajniran vodeći računa o planeti

Galaxy S23 serija podiže lestvicu vrhunske tehnologije koja obogačuje živote ljudi i doprinesi zdravijoj planeti. Još od Galaxy S22 serije, Samsung Galaxy povećava upotrebu recikliranih materijala sa šest unutrašnjih komponenti u Galaxy S22 Ultra na 12 unutrašnjih i eksternih komponenti u Galaxy S23 Ultra. Serija Galaxy S23 takođe ima veći izbor recikliranih materijala od bilo kog drugog Galaxy pametnog telefona, uključujući reciklirani aluminijum, staklo i recikliranu plastiku koja se dobija od odbačenih ribarskih mreža, PET boca i balona za vodu.

Nova S serija je prva koja ima Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 poseduje veću izdržljivost za dugotrajno korišćenje, koji u proseku sadrži 22 odsto recikliranog sadržaja nastalog u proizvodnji. Pored toga, svaki Galaxy S23 pametni telefon dolazi u redizajniranoj ambalažnoj kutiji napravljenoj od 100% recikliranog papira.

Praktična bezbednost i privatnost omogućavaju transparentno iskustvo bez kompromisa

Iskustvo bezbednosti i privatnosti su osnova serije Galaxy S23. Svaki pametni telefon dolazi sa kompletnom Samsung Knox zaštitom, koja je dobila više državnih i industrijskih sertifikata od svih drugih mobilnih uređaja, platformi ili rešenja na tržištu. Tabla za bezbednost i privatnost na Samsung Galaxy uređajima omogućava korisnicima punu vidljivost toga ko ima pristup njihovim podacima i kako se oni koriste.

Dostupnost i cena

Od 17. februara 2023, Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ i Galaxy S23 će biti dostupni kod operatora i maloprodavaca, kao i na Samsung.com. Serija Galaxy S23 dolazi u četiri nijanse inspirisane prirodom: fantomski crnoj, krem, zelenoj i boji lavande.

Galaxy S23 Ultra prodavaće se u Srbiji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 171,999 rsd,  Galaxy S23 + po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 147, 999 rsd , a Galaxy S23 od 116, 999 rsd.

Naruči pre svih

Uz kupovinu uređaja iz Galaxy S23 serije i dobijate  X2 model sa dvostruko većim memorijskim prostorom* po ceni osnovne varijante i uštedite do 22.000 RSD. Promocija traje od 1.2. do 16.2.2023. ili do isteka zaliha.

Napomena: *Odnosi se na: Galaxy S23 8/256 GB po ceni od 8/128 GB, Galaxy S23+ 8/512 GB po ceni od 8/256 GB i Galaxy S23 Ultra 12/512 GB po ceni od 8/256 GB. Ne uključuje model od 1 TB.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde