Honda ZR-V 1. ikada model i najnovija generacija CR-V

Honda Srbija premijerno je predstavila potpuno nove Hodna CR-V i prvi ikada Honda ZR-V, koji dolaze sa posebno atraktivnim i modernim dizajnom, kao i sa inovativnom hibridnom tehnologijom najnovije generacije.

Nova Honda CR-V dolazi s impresivnom naprednom tehnologijom, vrhunskim karakteristikama i većim dimenzijama u odnosu na prethodnu generaciju (duža za 10 cm, ukupno 4,80 m). Prednji dio je produžen, prednja maska je šira, linije eksterijera su oštrije, a moderan dizajn daje ovom novom modelu moćan izgled na putu. Povećana preglednost za vozače zadržava sve dizajnerske elemente koji su prepoznatljivi za prethodne generacije.

Honda ZR-V i novi CR-V 2023

Unutrašnjost kabine pruža vrhunski osećaj zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima, obezbeđujući maksimalan komfor putnika. Svi paketi opreme uključuju luksuznu kožnu presvlaku, a prednja sedišta su prvi put opremljena tehnologijom Hodin stabilizacije tela.

Uživanje u vožnji obogaćeno je novim naprednim sistemom navigacije, Head up displejom, vrhunskim audio sistemom Bose, kao i funkcijom podesivog oslonca za leđa zadnjih sedišta u čak osam pozicija, za još veću udobnost unutar kabine. Fleksibilna opcija prilagođavanja zadnjeg sedišta nije smanjila prtljažnik, koji je sada povećan na impresivnih 587 litara, odnosno 90 litara više nego kod prethodne generacije.

Novi Honda CR-V model dolazi sa ne samo tri puta jačim bežičnim punjačem, već i sa četiri USB priključka koji omogućavaju svakom putniku nezavisno korišćenje njihovih uređaja bez međusobnog ometanja.

Najnoviji CR-V ne zamo da pruža izuzetan komfor i udobnost, već takođe imaju visok nivo bezbednosti. Sa sistemom od 10 vezdušnih jastuka i unapređenom Honda Sensing 360° tehnologijom, vozači mogu biti sigurni da se nalaze u bezbednim rukama. Honda Sensing 360° tehnologija se sastoji od naprednih sistema radara i kamera koji su kombinovani sa osam senzora smeštenih oko vozila.

Ovaj sistem ima širok spektar podsistema, uključujući prvi put sistem upozorenja za unakrsni saobraćaj, kao i sistem napredne asistencije tokom saobraćajnih gužvi. Takođe, tu je i sistem asistencije tokom promene saobraćajne trake koji omogućava sigurno i jednostavno manevrisanje.

Najnovija generacija hibridne tehnologije je prisutna u novom Honda CR-V modelu. Sa novorazvijenim dvolitarskim Atkinsonovim motorom sa direktnim ubrizgavanjem i novim električnim automatskim menjačem sa dva potpuno nova i repozicionirana elektromotora, kao i duplim Over Drive kvačilom koje pruža obrtni moment od 335Nm, ovaj model pruža izvanredne performanse u vožnji i optimalnu potrošnju goriva.

Nova generacija Honda CR-V modela dolazi sa izuzetno snažnim agregatom i naprednim sistemom pogona na sva četiri točka. Ovaj model pruža vrhunsku stabilnost na putu, zahvaljujući inovativnom sistem 50/50. Dodatno, novi sistemi vešanja i elektroupravljanja unapređuju vožnju i omogućavaju uživanje u jedinstvenom doživljaju za upravljačem.

Prva ikada Honda ZR-V

Nova Honda ZR-V, razvijena na osnovi Hondine pužave Civic šasije, predstavlja idealnu kombinaciju sportskih karakteristika, vrhunskog komfora i praktičnosti koje se očekuju od jednog SUV vozila. Iznimno elegantna silueta ovog modela pratila je glatko uklopljenu svetlosnu grupu, u paru sa stilski oblikovanom prednjom maskom koja se s prefinjenim stilom završava u nižem delu karoserije. Osim što je estetski privlačna, prednja maska ima ključnu ulogu u poboljšanju stabilnosti vozila.

Honda ZR-V i novi CR-V 2023

Diskretni otvori smješteni ispred prednjih točkova usmeravaju protok vazduha i, zahvaljujući aerodinamičnom dizajnu, poboljšavaju stabilnost vozila. Linija se dalje nastavlja preko krova sve do zadnjeg dela, koji ovom modelu daje posebnu sportsku notu. Za poboljšanu vidljivost, prednji A stubovi su maksimalno pomereni unazad.

Uživajte u enterijeru koji pruža visok nivo komfora i udobnosti zahvaljujući detaljima izrađenim od visokokvalitetnih materijala. Dizajn sedišta pruža maksimalnu udobnost tokom putovanja, obećavajući neuporedivo prijatno iskustvo.

Honda ZR-V se ističe visokopozicioniranom centralnom konzolom koja donosi veću praktičnost i lak pristup komandama. Sa sistemom ventilacije, klime i aplikacijama na centralnom ekranu, ova konzola omogućava jednostavnije korišćenje i udobnost tokom vožnje.

Uživanje u muzici je osigurano standardnim paketom od osam zvučnika, dok se u sklopu Advance paketa može dobiti impresivan Bose audio sistem sa 12 zvučnika. Sa ovim vrhunskim zvučnim sistemom, vožnja postaje pravo muzičko iskustvo.

Honda ZR-V i novi CR-V 2023

Bezbednost je uvek na prvom mestu kod Honde, a ZR-V dolazi sa naprednim sistemima koji su već standardni kod ovog brenda. Novost u ovom modelu je centralni vazdušni jastuk između vozača i suvozača, kao i vazdušni jastuci za kolena napred. Ovi dodatni vazdušni jastuci pružaju dodatnu zaštitu i sigurnost putnicima.

Sensing tehnologije su takođe deo ovog modela i donose napredne funkcionalnosti. Tu se ubraja i novorazvijeni sistem za asistenciju pri saobraćajnim gužvama, koji olakšava vožnju u prometnim situacijama, kao i sistem nadgledanja pozornosti vozača koji prati nivo koncentracije vozača kako bi se obezbedila bezbednost na putu. Honda ZR-V pruža izuzetno bezbedno i tehnološki napredno iskustvo vožnje.

Nova Honda ZR-V jedno je od najmodernijih vozila ove marke koje je opremljeno najnovijom verzijom Hondinog hibridnog pogona preuzetog iz modela Civic. Ovaj revolucionarni agregat pruža izuzetan spoj snažnih performansi uz optimalnu potrošnju goriva.

Honda ZR-V i novi CR-V 2023

Ono što izdvaja novu Honda ZR-V je njen visok nivo prianjanja na putu, što je omogućeno zahvaljujući novom sistemskom vešanju i upravljanju. Ovi inovativni mehanizmi omogućavaju vozaču da doživi dinamički osećaj u vožnji, pružajući istovremeno visok nivo komfora i sigurnosti.

Ova vrhunska vozila savršeno odgovaraju zahtevima svih ljubitelja sportskih performansi, ali i praktičnosti. Bez obzira da li vozite u gradu ili na otvorenom putu, nova Honda ZR-V pruža nezaboravno iskustvo koje neodoljivo privlači.

Sa ZR-V modelom, Honda ostvaruje nove vrhunce u automobilskoj industriji, pružajući vrhunski kvalitet i izvanrednu vožnju. Ako želite vozilo koje kombinuje snagu, stil, praktičnost i ekonomičnost, onda je nova Honda ZR-V pravi izbor za vas. Prepustite se uživanju u vožnji i otkrijte novu dimenziju automobilske ekskluzivnosti.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

zIng: Koncept pametnog displeja koji bezbedno...

Pametni telefoni mogu pružiti razne korisne informacije i funkcije, ali uvek će biti situacija kada ne...

Savršenstvo brojčanika

2024 Giro d'Italia počinje u Italiji, sa biciklistima koji će se upustiti u prvu etapu trke...

ENAUTIC WAVEFLYER VOLARÉ: Brzo hidrokrilo za...

ENAUTIC WaveFlyer Volaré, je još jedan leteći čamac iz startup-a ENAUTIC sa sedištem u Zapadnoj Australiji....

WATERCAR EV: ČAMAC SA TOČKOVIMA

Novo amfibijsko vozilo jednostavno se zove WaterCar EV. Ujedno je i električno vozilo, barem delimično. To...

LAMBORGHINI URUS DOBIJA HIBRIDNU VERZIJU, KOJA...

Proći će neko vreme pre nego što Lamborghinijev prvi potpuno električni Ultra GT, Lanzandor, stigne na...

Samsung AI dom

Kompanija Samsung Electronics premijerno je na našem tržištu prikazala nove uređaje iz kategorije bele tehnike, televizora...

DIGITALNI NOMADI MOGU ŽIVETI I RADITI...

Jedna od prednosti ljudi koji mogu raditi na daljinu (digitalni marketing, pisci, virtuelni asistenti, itd) je...

Život je lep kada brinemo o...

Kompanija LG, uz podršku Ministarstva prosvete Republike Srbije, objavila je likovni konkurs namenjen učenicama osnovnih škola....

Mastercard unapređuje borbu protiv prevara zahvaljujući...

Više nego ikada ranije, prevaranti na internetu pokušavaju da zloupotrebe tehnologije kao što je AI. Prema...

Panerai Radiomir Annual Calendar Goldtech sat

Jedan od satova koje je Panerai objavio na sajmu Watches & Wonders 2023 ima novi godišnji...

SADRŽAJ TEKSTA: