HUAWEI dobitnici EISA nagrada

Huawei Consumer Business Group (CBG) osvojio je dva priznanja od Ekspertskog udruženja za sliku i zvuk (Expert Image and Sound Association – EISA), grupe koja obuhvata 55 najcenjenijih svetskih časopisa za potrošačku elektroniku.

HUAWEI P40 Pro dobio je priznanje „EISA Smartphone Camera 2020-2021“, zajedno sa HUAWEI Watch GT 2, koji je dobio priznanje „Best Smartwatch 2020-2021“.

EISA je HUAWEI P40 Pro nazvala „istinskim šampionom u svojoj klasi“, hvaleći mogućnosti kamere telefona, tehnologiju displeja i luksuzni dizajn. Visoke pohvale su dodeljene i HUAWEI Watch GT 2 satu, a udruženje tvrdi da je zahvaljujući pametnom dizajnu i mnoštvu fitnes funkcija “rođen moderan klasik“.

„Oduševljeni smo što smo nastavili pobednički niz sa EISA nagradama i zadovoljni smo prepoznavanjem dva naša istaknuta proizvoda, HUAWEI P40 Pro i HUAWEI Watch GT 2“, rekao je Kevin Ho, predsednik Handset Business, Huawei Consumer Business Group. „Svakim novim uređajem, Huawei je posvećen donošenju novog i uzbudljivog korisničkog iskustva, od Huawei Watch GT 2 pametnog sata uz koji možete pomeriti sopstvene limite vežbanja, do Huawei P40 Pro pametnog telefona koji ruši granice mobilne fotografije.”

EISA prepoznaje „luksuzno dizajnirani“ HUAWEI P40 Pro kao savršenu pratnju za one koji svakodnevno koriste svoj pametni telefon za stvaranje izvanrednih fotografija, verujući da je telefon obeležio još jedan impresivan napredak u mobilnoj fotografiji.

Ova nagrada je osvojena kao rezultat neuporedivih fotografskih mogućnosti koje nudi HUAWEI P40 Pro, od glavne kamere Ultra Vision od 50 megapiksela sa phase detection automatskim fokusiranjem i optičkom stabilizacijom slike, periskopskim telefoto sočivom od 12 megapiksela, koje omogućava 5x optičko zumiranje, do neverovatne ultra-široke Cine kamere od 40 megapiksela za napredno snimanje video zapisa.

Ovome su dodata i ToF 3D kamera za merenje dubine polja i AI opcija ulepšavanja koja pruža korisnicima vrhunsko tehnološko iskustvo za koje je EISA rekla da „unapređuje tehnologiju kamera pametnih telefona“.

Gledajući dobitnika ovogodišnje EISA „Best Smartwatch“ nagrade – HUAWEI Watch GT 2, EISA je pohvalila uređaj jer „spaja talente modernih pametnih satova“ zbog svog dizajna, AMOLED displeja i fizičke kontrole.

Sa trajanjem baterije do dve nedelje i mnoštvom fitnes funkcija, HUAWEI Watch GT 2 može da analizira 15 profesionalnih režima i zabeleži 85 prilagođenih vrsta vežbanja.

Pomoću Huawei TruSleep tehnologije, Watch GT 2 može pratiti kvalitet sna.

Takođe, može da nadgleda puls i nivo stresa i podržava merenje nivoa SpO2.

Štaviše, HUAWEI Watch GT 2 pokriva i svakodnevnu upotrebu poput Bluetooth poziva, notifikacija za poruke ili aplikacije i ugrađene muzičke memorije, omogućavajući korisnicima da lako povežu svoje Huawei FreeBuds 3 sa satom i uživaju u muzici, gde god se nalazili.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde