Prvi HONOR flegšip lansiran u Srbiji

Globalni tehnološki brend HONOR je svim korisnicima u Srbiji predstavio dugoočekivani model pametnog telefona, ujedno i prvi flegšip kompanije na srpskom tržištu – HONOR Magic4 Pro.

„U HONOR-u se trudimo da uvek osluškujemo potrebe korisnika kako bismo im obezbedili najbolje korisničko iskustvo. HONOR Magic4 Pro, koji predstavljamo korisnicima u Srbiji, predstavlja pravi prikaz naše inovativne tehnologije i svedočanstvo našeg stava da možemo da stalno postavljamo standarde u industriji. Redefinišući izvrsnost u dizajnu, ekranu, kameri, performansama i bezbednosti, potpuno novi HONOR Magic4 Pro će korisnicima obezbediti magično iskustvo korišćenja”, rekao je Bruce Huang, prvi generalni menadžer za HONOR Srbija, Hrvatska i Slovenija.

HONOR Magic4 Pro je na tržištu Srbije u pretprodaji dostupan od 26. maja do 8. juna po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 139.990 dinara, kod partnera Yettel i Gigatron. Svi koji u tom periodu kod navedenih partnera kupe HONOR Magic4 Pro dobijaju na poklon još jedan neverovatan uređaj – pametni sat HONOR Watch GS 3. Za više informacija molimo posetite link: https://www.hihonor.com/rs/events/honor-magic4-pro-preorder/.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde