TOP 5 Visokotehnoloških kuhinjskih uređaja za svakog modernog kuvara

Mnogo kuhinjskih uređaja ima za cilj da nam olakša život. Međutim, nisu svi vredni ulaganja, a razdvajanje dobrih i loših može biti teško. Neki moderni, visokotehnološki uređaji štede vreme i pružaju bolje kulinarske rezultate. Pogledajte naš izbor:

5
Air Fryer

Air Fryer

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Top 5: Gedžeta koje svaki putnik...

Postoji mnoštvo uređaja, gedžeta i proizvoda koji će olakšati vaše sledeće putovanje. Ovo je definitivna lista...

TOP 5: Pametnih kućnih centara

Postoji desetine pametnih uređaja – sijalice, brave, displeji, zvona za vrata, sigurnosni sistemi, unutrašnje/spoljne kamere, termostati,...

TOP 5: Vinilskih dodataka za početnike

Šuštanje igle, topao zagrljaj analognog zvuka – vinil nudi jedinstveno iskustvo slušanja koje digitalni formati ne...

TOP 5: Mobilnih projektora koji rade...

Mobilni projektori su odličan način da nosite veliki ekran sa sobom gde god da idete, i...

TOP 5: Uređaja visoke tehnologije za...

U našem modernom svetu, dve stvari ostaju konstantne: napredak tehnologije i nakupljanje prašine. Opravdanje je da...

TOP 5: maske za Samsung Galaxy...

Pogledajte neke od futrola koje će zaštititi vaš Galaxy S24 od padova, udaraca i ogrebotina. Nažalost,...

TOP 5: pametnih uređaja za kuću...

Mnogi pametni uređaji postali su stalna postavka u modernim domovima tokom cele godine. Koristite svoj pametni...

TOP 5: Televizori ispod 1.000 evra

Opremanje vaše TV sobe jednim od najboljih televizora koje novac može kupiti može biti skupa investicija....

TOP 5: Inovacije u skijanju

Od ruksaka za lavine koji izvlači vazduh iz snega do par sklopivih skija, evo najnovijih, najboljih...

TOP 5: skija za stazu 2023-2024

Od oštrih, pravih „mašina“ za carving, do opuštenih krstarenja za početnike, odabrali smo najbolje skije za...
Mnogo kuhinjskih uređaja ima za cilj da nam olakša život. Međutim, nisu svi vredni ulaganja, a razdvajanje dobrih i loših može biti teško. Neki moderni, visokotehnološki uređaji štede vreme i pružaju bolje kulinarske rezultate. Pogledajte naš izbor:

Air Fryer

Air Fryer
Mišljenja su podeljena o tome da li je air fryer vredan troška, ali mnogi slučajni korisnici su postali veliki fanovi i više ne mogu da zamisle svoj život bez njih. Nije sve u štednji vremena i novca, iako će ovi uređaji to i uraditi. Oni su brži i energetski efikasniji od obične rerne. Tvrdimo da friteza poboljšava vaše kuvarske veštine. I da, ovo je još jedan od aparata gde samo stavite hranu i on sve dalje radi sam. Osim ako ne želite da napravite novo remek-delo za vaše specijalne goste. Tada imate više iteracija, ali je i dalje sve savršeno lako.

Digitalni termometar za hranu

Digital food thermometer
Bezbednost hrane je prioritet u svim kuhinjama, i ovo je neophodan uređaj za profesionalce. Možete pogledati stari metod stavljanja ražnja kroz meso i videti da li sokovi postaju suvi, ali to nije tačna nauka. Digitalni termometar uklanja nagađanje. Daje vam tačnu inforaciju, koliko je stepeni u mesu koje spremate, dajući vam uvid u preostalo vreme dok ne stigne do savršene temperature spremanja.

Pametni toster

Smart toaster
Ulaganje od nekoliko stotina eura za ovakav uređaj može izgledati kao raskoš, ali ne radi se o običnom tosteru. To je pametni toster sa tehnologijom osetljivog ekrana, što znači da možete zagrejati svoj hleb ravnomernije i tačno po vašim zahtevima, jer sami zahtevi mogu biti detaljniji i precizniji. Ovi uređaji su veoma svestrani i mogu da tostiraju vafl, bagete i još mnogo toga.

Kuvalo za pirinač

Rice cooker
Da li vredi kupiti uređaj za kuvanje pirinča? Kuvalo za pirinač je svestrana oprema i dodavanjem drugih sastojaka može napraviti celokupan obrok. Njegova osnovna prednost je što od kuvara ne zahteva niti mnogo vremena, niti mnogo truda, da bi obrok koji sprema bio taman kako treba. Odličan je za sve koji ne žele ili nemaju vremena ni znanja potrebnog za kuvanje ručka. Ako se koriste ispravno, garantuju savršen pirinač svaki put.

Unutrašnji pušači za dimljenje hrane

Indoor smokers for smoking food
Pre nego što su kreirani unutrašnji uređaji, morali ste da iskopate rupu, preuredite svoju baštensku šupu ili kupite veliki spoljni pušač za dimljenje hrane. Neki uređaji sada oslobađaju sav taj spoljni prostor. Neki preferiraju tradicionalne metode, ali nema sumnje da najbolji unutrašnji pušači imaju odlične rezultate. [td_smart_list_end]