TOP 5: Tehnološki dodaci za učenje na daljinu

Ništa ne može da zameni učenje uživo, ali ovi uređaji mogu da olakšaju školovanje od kuće

Kako je nova školska godina odmah iza ćoška, dobra je šansa da vaša škola nudi opcije za učenje na daljinu, ili odlaže redovne časove uživo do daljeg. Ako je to slučaj, moraćete da organizujete svoju sobu kao radni prostor.

To je danas lakše nego ikada zahvaljujući napretku tehnologije i pristupačnosti tehnoloških uređaja.
Važna napomena je da se ovde radi o dodacima koji rade ako već imate kompjuter.

Pretvoriti deo sobe u prostor za produktivnost može biti izazov, ali ovi tehnološki dodaci mogu dosta da olakšaju taj posao.

Fluidstance Slope

Morate da hvatate beleške tokom predavanja, ili bacite pogled na koncept dok držite prezentaciju? Najbolje rešenje za vas je Fluidstance Slope, bela tabla za pisanje sa mnogo prostora i sa suvim čišćenjem.

Slope tabla je dizajnirana da stane na vaš radni sto ili ispod stalka za monitor, tako da vam je uvek pri ruci kada zatreba a ne smeta vam kada vam nije potrebna.
Za razliku od papirnih beleški, Slope možete iznova koristiti do mile volje, umesto da je iskoristite samo jednom.

Slope table je dobra zato što je održiva, ima ergonomski dizajn i odličnu upotrebljivost. Ako ne koristite dodatni monitor, preporučujemo Fluidstance Lift – dva-u-jedan belu tablu i postolje za laptop.

CENA: $ 59

Seagate One Touch SSD

Skladištenje izveštaja, prezentacija i domaćih zadataka na oblaku je veoma praktično, ali preporučljivo je da sve podatke sa svog kompjutera bekapujete u slučaju da se neki od njih izgube. Većina kompjutera dolazi sa softverom za bekap, ali kada govorimo o hardveru, Seagate One Touch SSD je vrlo dobar izbor.

On je iste veličine kao i tradicionalni eksterni hard diskovi, ali može da čita piše podatke nekoliko puta brže, što znači da nećete morati da čekate dugo da biste bekapovali ili vratili prethodno izgubljene dokumente.

Ovaj hard disk dolazi sa različitim kapacitetima memorije, ali model od 1 TB predstavlja pravu meru.
Njegov kapacitet je dovoljno velik da možete da bekapujete ceo svoj kompjuter plus da vam ostane mesta za dodatno bekapovanje.

CENA: $ 149.99

Skylight Calendar

Praćenje rasporeda svih časova, sastanaka i Zoom poziva može biti prilično naporno na telefonu, ali Skylight kalendar omogućava pregled svih obaveza jednim pogledom.
Ovaj kalendar ima veliki ekran visoke rezolucije koji prikazuje vaš raspored za svaki dan, nedelju ili mesec.

Skylight kalendar se sinhronizuje sa svim glavnim digitalnim kalendarskm servisima, uključujući Apple kalendar, Microsoft Outlook, Yahoo kalendar ili Google kalendar.

Kada dodate neki događaj, on se automatski sinhronizuje sa Skylight kalendarom. Takođe možete da dodate događaje iz kalendara, koji će se sinhronizovati sa odgovarajućom kalendarskom aplikacijom u vašem telefonu. Ako budete držali ovaj tehnološki dodatak na vašem radnom stolu, nikada više nećete zakasniti na sastanak.

CENA: $ 159.00

Belkin zvučnik sa bežičnim punjačem

Zvučnik sa bežičnim punjenjem kompanije Belkin ispunjava tri važne uloge: puni vaš telefon, drži ga uspravno pod zgodnim uglom i pušta muziku. Ovo postolje može da puni smartfone brzinom do 10 W, što je maksimalna brzina bežičnog punjenja za većinu smartfona.

Ono takođe i bezbedno drži telefon, tako da ne postoji šansa da ispadne, i drži ga zgodno nakrivljenim tako možete da ga samo pogledate kada dobijete notifikaciju.
Funkcija ovog postolja za bežično punjenje koja se posebno ističe je to što se u njemu nalazi integrisani Bluetooth zvučnik koji vam omogućava da strimujete muziku dok punite telefon.

Takođe možete i da povežete zvučnik sa kompjuterom i koristite ga za slušanje predavanja ako su vam zvučnici na laptopu previše slabi.

CENA: $ 45.99

Razer Seiren Mini

Web kamera omogućava studentima i profesorima da vide jedni druge, ali Razer Seiren Mini im omogućava i da vas bolje čuju.
Mali USB mikrofon može da se priključi direktno na vaš laptop i snima ili prenosi vrlo čist studijski zvuk.

On dolazi sa sopstvenim postoljem tako da možete da ga nakrivite nagore ka svojim ustima kada pričate za najbolji mogući kvalitet zvuka.

Istina je da će prostorija u kojoj se nalaziti uticati na zvuk vaših snimaka, ali Seiren kompenzuje tu ne baš idealnu postavku tako što automatski smanjuje količinu buke koju zabeleži zbog svog posebnog postolja i fokusiranog prijema zvuka.

CENA: $ 49.99

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde