Cooler Master ORB X: potpuno imerzivna višenamenska radna stanica

Cooler Master ORB X potpuno imerzivna višenamenska radna stanica je poluzatvorena sferična stanica u koju ulazite tako što zaokrenete veliki sto, i kada se udobno smestite u kožnu podesivu fotelju sa šest tačaka koje se mogu podešavati, motorizovana kupola će se spustiti i učauriti vas, takoreći.

Sto koji se pomera radi ulaska ima integrisanu bežičnu podlogu za punjenje mobilnih uređaja dok radite unutar ORB X stanice. Možete je koristiti i za punjenje slušalica dok slušate muziku ili obavljate Zoom sastanke.

ORB X stanica je dizajnirana da podrži jedan zakrivljeni ili ravni široki ekran do 34 inča ili 2 do 3 manja monitora. Ova futuristička kapsula takođe ima 2,1-kanalno masterAUDIO ozvučenje snage 60 W sa snažnim pojačalom koje ima dva zvučnika punog opsega od 2 inča, dva visokotonca od 2 inča i sabvufer od 5 inča.

A tu je i gejmersko ARGB osvetljenje sa ARGB LED trakom koja nudi 8 različitih efekata. Osvetljenje je kompatibilno sa masterPLUS+ Audio softverom kao i sa inputima preko 2,1-kanalnog masterAUDIO sabvufera.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde