Vrhunski doživljaj kamere sa Čarlijem Kaufmanom

Kompanija Samsung Electronics objavila je da je sklopila partnerstvo sa scenaristom i režiserom Čarlijem Kaufmanom, dobitnikom Oskara, kako bi pokazala da svako može da snima i deli spektakularne filmove zahvaljujući vrhunskoj Galaxy kameri.

Kaufman je iskoristio funkcije snimanja modela Galaxy S22 Ultra da bi napravio kratak umetnički film sa predivnim, kristalno jasnim detaljima. Ovaj film, nazvan Šakali i svici, zasnovan je na pesmi Eve H.D, koja igra ulogu pesnikinje, naratorke i glavne glumice u ovom jedinstvenom kaufmanskom ljubavnom pismu Njujorku. Nightography funkcija modela Galaxy S22 Ultra je čuvenom direktoru fotografije Čejzu Irvinu omogućila da uspešno snimi legendarne noćne scene Njujorka i tako ovaj grad prikaže gledaocima kao da su na licu mesta. Kaufman je otkrio da je snimanje Galaxy uređajem „uspešan pristup“ stvaranju filma i da je veoma zadovoljan konačnim rezultatom, dodavši da je „… završni proizvod prelep“.

Ovo partnerstvo deo je kampanje Snimljeno #GalaxyUređajem, koja poziva režisere sa vizijom da pokažu da je Galaxy S serija savršen alat za deljenje priča sa svetom. Ugledni britanski režiser, Džo Rajt,  u oktobru 2021. godine upotrebio je 13mm ultraširoko sočivo modela Galaxy S21 Ultra da bi snimio svoj kratki film Princeza i Bibernos. Sve popularniji kineski režiser Ša Mo je mesec dana kasnije upotrebio model Galaxy S21 Ultra za snimanje vizuelno spektakularnog ostvarenja Deca raja.

Gde se može videti film Šakali i svici

Šakali i svici će biti ekskluzivno prikazani u paviljonu Galaxy Experience Space u San Francisku, u okviru događaja Galaxy Unpacked 1. februara. Kaufman će takođe kasnije predstaviti film u Njujorku.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde